Şimdi Ara

Rusya, Ukrayna’yı işgal etti iddiasıyla Bitcoin çakıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani bitcoin merkeziyetsizdi :D TL den daha oynak bu ne boyle coniler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chnvat C kullanıcısına yanıt
    Bakış açınızı merak ettim. Özerk olan topraklar ayrı bir ülke mi oluyor? Yoksa Ukrayna toprağı olmaya devam mı ediyor? Ve bir ülkeye kendisine ateş açılmadığı sürece, asker göndermeyi ne olarak adlandırıyor sunuz?

• Ukrayna yabancı güçler tarafından kontrol ediliyor. Rusya sınırlarını koruyor işgal falan yok.

Rusya gidip Amerika kıtasını füzeyle vursaydı veya Canada ile anlaşsaydı o zaman işgal olurdu. ABD Ukrayna'yı gizli işgal yapıyor

• Türkiye Rusya'dan izin alıp Suriye'ye girince işgal demediniz..

Nato Afganistan'a girip hüsran olunca da bir şey demediler...

Dünyanın en güçlü ülkesi Rusya, sınırının güvenliğini sağlayın a suç mu oluyor. Yabancı ülkelerin Ukrayna'ya Rusya ya yanaşmasını istemiyorlar

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Türkiye’nin Suriye’ye giriş amacı artan terör faaliyetlerini engellemek ve sınıra güvenlik koridoru oluşturmak. Türkiye Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı duyuyor. Türkiye’ye eskisi kadar terörist sızamıyorsa bu güvenlik koridoru sayesindedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GokhanBskpn G kullanıcısına yanıt
    Sizmalarina gerek yok ki, sınırda mayın vs yok. Atı alan geçebiliyor artık

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    pandemi başında da herkes artar diye düşünüyordu kriz ortamında, 3bin dolara kadar düşmüştü, abd bedavadan dünyayı dolara boğunca btc boğaya girdi. düşüşün asıl sebebi faiz arttırımı ve enflasoyn baskısı.

• Zaten çakılmaya yer arıyordu bu da tuzu biberi oldu..

• Editörlerinizi acil tazminatsız içten atın.

Bir kere Rusya'nın savaş çıkardığı falan yok. Ruslar olası Batı tehditine karşı askeri tedbir aldılar hepsi bu. Aha Ruslar saldıracak diye küresel medyanın yaygarasına kendinizi kaptırıyorsunuz da, kimse şundan bahsetmiyor. Abd 2021 başından beri Yunanistan'a askeri yığınak yapıyor. Şimdiye kadar ana akım medya bundan bahsetti mi? Hayır!

Gelelim bitcoine....

Bitcoinin çakıldığı falan yok. Açıp bakın kardeşim haftalık aylık grafiğine, btc fiyatı ATH yapmış. Türkçe tabirle en yüksek fiyata ulaşmış. Şu anda uzun soluklu düzeltmesini yapıyor ve buna major ayı piyasası diyorum. Btc garifiği böyleyken birileri osursa btc aha osurdu diyip düşecek. Çünkü grafik bitcoine düşmelisin diyor. Btc 2024 yılına kadar böyle düşmeye devam eder. Arasıra günlükte yükselişler olacak fakat 2024 yılına kadar trend düşüş eğiliminde olacak. Hedef dip noktası ise 18k-22k bandı. Büyük balinaların elinde 28k-33k maliyetli btc olduğu için belki buradan aşağı düşmesinede izin vermeye bilirler.

Ben elimde üç beş farklı coin tutuyorum ve düştükçe mal topluyorum, kâra geçer geçmez az miktar kademeli satıyorum. Öldük bittik demeye lüzum yok. O ölüp bitenler kısa zamanda bir koyup 100 kazanma hayali olanlardır. Bu tipleri bu piyasa fena öper.

• Savaştan dolayı olmasa muhtemelen martta fed yüzünden düşecekti, insanlar bu tarz olaylarda borsaları bırakıp altına geçiyor. Mart sonrası bakalım ne olacak.

• Kulaktan dolma bilgiyle yatırım yapan çok var onlar asıl başlarken kaybediyor.

• afrikadaki kabileler birbirine girse btc etkileniyor

• Hiç alakası yok. Coin işi de aynı futbol gibi. Sonuca göre yorum yapılıyor. İşin aslı balina denen adamlar piyasada istediği gibi at oynatıyor. O yüzden borç parayla bu işe girmeyin diyoruz.

• Bu editör buralarda harcanıyor, clickbait haber yapan milleyet hürriyete transfer olmalı

• Kriptoya yatırım yapan kerizdir.. Net.. Paranız sürekli risk altında savaş çıkar düşer, kazakistanda darbe olur düşer, x kişi konuşur düşer, y kişi hapşırır düşer düşer de düşer..

• ladro L kullanıcısına yanıt

"meerika ve dingiltere" çok iyi..  

• Übermensch24 kullanıcısına yanıt

tl'de hemen hemen aynı şekilde kripto gibi,yetkili açıklama yapar çakılır,açıklama yapar yükselir.

• chnvat C kullanıcısına yanıt
    Sanırım editör haklı çıktı. Acil olarak başlık sabit kalabilir :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.