Şimdi Ara

Rusyadaki akil almaz durum - Oyunu muhalefet kullanan kadini gören Polisler tutukladi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız çeto bi konuda haklı,benim alakam olmadığı halde,ben bile çalışmadan sırf çocuk doğurdukları ve işsiz oldukları için geçinen göçmenlerin bu kazançlarını doğru bulmuyorum.

Almanlar hala nasıl tepki vermiyor hayret ediyorum,çalışarak 2 bin euro alıyon adam çalışmadan 2 bin euro alıyo tam komedi.

Resmen ülkenin çalışanına dayamışlar tüm yükü.Ne tam kapitalizm ne tam sosyalizm.Çalışana vericen hakkı ve desteklicen.

Bi de seçim kazanmak için paso alman vatandaşlığı veriyolar kolaylaştırdılar

• Neduun N kullanıcısına yanıt

Afdnin ve CDU nun buna cözümü herkese (Alman vatandaslari dahil) market karti verilsin yani issiz kaldinmi yandin Türkiye gibi olacak Almanyada sosyal yardimlar 80 senedir var olan bir sey yeni icad edilmedi

eskiden daha bol bile veriyorlardi her sezon verilen giyecek parasi bilmem nesi bile vardi issizlik maasinin üzerine ama calisan yine ayni miktarda vergi ödüyordu sorun sosyal devlette degil sorun hükümetin ucuz enerji almamakta israr etmesi nükleerden vazgecip rus gazina ambargo uygulamasi ve kontrolsüz göc

o kendisi sosyal devletin nimetinden sonuna kadar yararlanip sosyal devlete lanet okuyor burada celiskili duruma düsüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Mart 2024; 22:52:54 >
  • NTV' de yayınladılar haber videosunu:

Kadın oy sandığının içine çaktırmadan boya döküyor ve tüm oylar geçersiz hale geliyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.