RÜTBE ALINACA NE OLUYOR MESELA ER ILE YUZBASI ARASINDAKI FARK NEDIR
başımız göğe eriyor.
[Deleted by Admins]
bu soruyu sorup da fake muamelesi görmemek için bu kadar post kastın heralde
Şekil 1-a'da gördüğümüz üzere sayın ssm'nin sadece 290 mesajı var ama kendisi amiral ve yıldızları kırmızı. Adeletsizlik her yerde işte
quote:
Orjinalden alıntı: torecagli
Şekil 1-a'da gördüğümüz üzere sayın ssm'nin sadece 290 mesajı var ama kendisi amiral ve yıldızları kırmızı. Adeletsizlik her yerde işte
biz ona moderatör diyorduk galiba
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
quote:
Kendileri admin olurlar.
admin, mod, moderator, adminatör vs.vs bunların farkı nedir ? görev tanımları nedir ? kim en üsttedir ? ne yer ne içerler ? çalışma ortamları nasıldır ? ücret ve sosyal yardım söz konusumudur ? yoksa bunlar idealist arkadaşlarmıdır ? eğer gizliliği yoksa öğrenebilirmiyiz ?
quote:
quote:
ssm'nin yerinde olsam seni banlardım, haddini bil
quote:
quote:
quote:
ssm'nin yerinde olsam seni banlardım, haddini bil
ssm birazdan lar
PEKİ YARBAYLARIN NE ÖZELLİĞİ VAR
şimdi bildiim kadarıylan moderatörler alt forumları yönetiyorlar yani msejalrı denetliyorlar üyeleri denetliyorlar.. Adminler ise forumun genel yönetimiyle ilgili görünüm, server, veri tabanı vs.. sanırım ama yanlızca sanıyom bak ona göre...
bunu bende çok merak ediyorum çok gizli değilse biraz bizi aydınlatabilirmisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
admin, mod, moderator, adminatör vs.vs bunların farkı nedir ? görev tanımları nedir ? kim en üsttedir ? ne yer ne içerler ? çalışma ortamları nasıldır ? ücret ve sosyal yardım söz konusumudur ? yoksa bunlar idealist arkadaşlarmıdır ? eğer gizliliği yoksa öğrenebilirmiyiz ?
buda merak konusudur
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan007
quote:
Orjinalden alıntı: teeKin
buda merak konusudur
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan007
Uzman fake'dirler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme