Normalde yarbaydım. 2010 kadar mesajım vardı ama 1960'lara düşmüş. Bir bölüm artık sayılmamaya mı başlandı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Normalde yarbaydım. 2010 kadar mesajım vardı ama 1960'lara düşmüş. Bir bölüm artık sayılmamaya mı başlandı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
z kuşağı problems bundan 10 yıl sonra bu mesajı hatırlayacaksın ve diyeceksinki ne boş adammışım |
Yalnız itiraf edeyim ilk üye olduğum zamanlarda ergendim rütbeyi kafaya takıyordum o zamanlar. Mesaj kasmaya falan çalışıyordum |
z kuşağı problems bundan 10 yıl sonra bu mesajı hatırlayacaksın ve diyeceksinki ne boş adammışım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıllardır yüzbaşıyım çok da şeyi.. pardon umrumda |
Yalnız itiraf edeyim ilk üye olduğum zamanlarda ergendim rütbeyi kafaya takıyordum o zamanlar. Mesaj kasmaya falan çalışıyordum |
Zaman zaman konular, mesajlar silinip tekrar sayım yapılıyor diye biliyorum. O yüzden arada bir mesaj sayısında düşme olabiliyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 7 Eylül 2021; 2:8:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
test etmek için yazıyom |
iyi benim düşmemiş |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |