arkadaşlar bu rütbeler kaç mesajda ve kaç mesajda hangi rütbeyi alıyoruz bilen varmı arnız cevap bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: 36Boys51de veya 52de çavuş oluyon 101 de teğmen oluyon 251de yüzbaşı oluyon251 mi ooo çok varmış yaw rütbe atlamama
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatbaba bilen yokmu arnızda ya cevap vercekya kimse bilmiyomubunu ya keşke mewtwobaba'ya sorsaydım oda açık değil ya
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatya kimse bilmiyomubunu ya keşke mewtwobaba'ya sorsaydım oda açık değil yaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dark_slipnat ya kimse bilmiyomubunu ya keşke mewtwobaba'ya sorsaydım oda açık değil ya yazdık yaaaa kardes
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatya kimse bilmiyomubunu ya keşke mewtwobaba'ya sorsaydım oda açık değil yaAlıntıları Göster Pokemon la ne ilgisi var ki bu konun ??
quote:Orijinalden alıntı: MaqqPokemon la ne ilgisi var ki bu konun ??Alıntıları Göster evet çok ilgisiz
quote:Orijinalden alıntı: Zesty Phoenixevet çok ilgisizAlıntıları Göster ben bu konuyu pokemonla ilgili açmadım ki kim dedi size onu
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatben bu konuyu pokemonla ilgili açmadım ki kim dedi size onuAlıntıları Göster kardes burası pokemon crater bolumu git ne yazacaksan gereksiz mesajlar bolumune yaz forum kirliliği yapmayın yaaaaaw
quote:Orijinalden alıntı: Scythe Law pokemonlan alakasızAlıntıları Göster madem öle niye pokemoncrater oyuncuları yazıyo
quote:Orijinalden alıntı: Zesty Phoenixmadem öle niye pokemoncrater oyuncuları yazıyoAlıntıları Göster şikayet ettinizmi şunu
quote:Orijinalden alıntı: Zesty Phoenixmadem öle niye pokemoncrater oyuncuları yazıyoAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: MaqqAlıntıları Göster baba o zaman niye okumaya girdiniz cevap yazdınız ban lafı ortaya attım cevapyazın demedim yani ya
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatbaba o zaman niye okumaya girdiniz cevap yazdınız ban lafı ortaya attım cevapyazın demedim yani yaAlıntıları Göster tmm da nie buraya açıon onu anlamadım ..
quote:Orijinalden alıntı: Maqqtmm da nie buraya açıon onu anlamadım ..Alıntıları Göster bana kendide dedi beni orda tanıyan çok vardır diye ondan yazdın çaktın mı davayı şimdi
quote:Orijinalden alıntı: dark_slipnatbana kendide dedi beni orda tanıyan çok vardır diye ondan yazdın çaktın mı davayı şimdiAlıntıları Göster Hımmm....
quote:Orijinalden alıntı: MaqqHımmm....Alıntıları Göster tamam baba ya sıkıldım ama bu konudan yeter ya bırakalım