Şimdi Ara

Rüya tabirleri hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu saatte bir rüya gördüm ve uyandım. Hemen tabirine baktım ve annemin birkaç gün önce gördüğü bir rüyanın tabirini adeta destekler gibiydi. Rüyalar, İslamda yol gösterici, müjdeleyici olarak anlatılır. Kimisi bilinçaltının bir ürünüdür der. Benim kafama takılan benim gördüğüm rüya ile anneminkinin birbiriyle alakası yok ama tabirleri birbirine benziyor. Kabus görmedim fakat sakin bir rüya görüp saat 4te uyanıyorum. Var bir hikmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taparcasına T kullanıcısına yanıt
    Okuduğum tabirler aynı değildi birbirine benzerdi. Artık bilemiyorum ne derecede güvenilir olduğuna.

Açıkçası ben nazara inanırım. Hatta falcılık ve burçlara da inanıyorum. İster buna cahillik de ister başka bir şey fakat bugüne kadar hepsinin bir doğruluk payı vardı hayatımda. İnternete güvenilmiyor ama gerçekte bu işi iyi yapanlar ve dedikleri çıkan çok gördüm.

• Dürüst insanların rüyaları genellikle çıkar. Rüya tabirlerine itimat ederim. Çok rüyam çıktı.

Ama burda asıl mesele rüyanın sahibinin yorumu. Ruh uyku esnasında bedenden ayrılıp bazen bilgi getirebiliyor. Bu bilgiyi ise kişinin kendi anlayabileceği bir şekilde gösteriyor. Yani tabire baktığında kendin anlamalısın meseleyi. Yani bir düşmandan bahsediliyorsa o düşmanı sen bileceksin.

Üniversite tercihimi yaptıktan sonra rüyamda"a" harfli birşeyler gördüm. "A" ile başlayan iki tercihim vardı: Afyonkarahisar ve Aksaray üniversitesi, Aksaray çıktı.

Fetö ile alakalı da rüyalar gördüm ve çıktı. Ayrıntıya girmek istemiyorum.

Şu siteyi tavsiye ederim:

http://ruya.ihya.org

• Annen sana anlattığı için görmüş olabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.