Şimdi Ara

Rüyadan cıkamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Orijinalden alıntı: baran7235

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben hep yaparım ama çok lucid olmuşsan veya yuksekten çok fazla atlamışsan beyin veya adrenalin hormonların buna alıştığı için , kendini buna hazırladıkları için korku yapmamış olabilir yuksekten atlamak rutin olmuştur senin beynin için değişik şok yontemleri kullan rüyadan çıkarsın

normalde rüyayı kontrol edebiliyordum ama bu 2 seferdir farklı ayrıntı çok fazla neredeyse gerçek gibi . bi ara rüyamda ''helal olsun beynime''dediğimi hatırlıyorum bi dahaki sefere arabaya falan carparım heralde

astral projeksiyon yapmış olmayasın ayrıntı çok varsa oyledir yani :

ayrıntı bayaydı yoldan gelen arabalar karşıda yürüyen insanlar apartmanın camından aşağıya bakan kadın birde saat var tabiki saat 3:05 gibi bişeydi

bölge olarak dünyada veya daha once grmus oldğn biyerse astral yapmışındır

bizim evin karşısındaki sitelerin oraları gördüm :)) oradan ev geliyordum heralde öyledir fazla bi bilgim yok astral seyahat ile ilgili

araştır çok güzel bseydir :) gördüğün şey lucıdden fazlası olablr.

şimdi heveslendim .Allahtan kendime ait rastgele bulduğum bi yöntemim var görmek için yarın bi daha denerim bakalım ne olacak

Bende bu gün senin dediğine benzer bir rüyaception yaşadım senin yöntem ne merak ettim? Bana 2 günde bir oluyor bu olay ama ister istemez oluyor.
    Her uyuduğumda olsa süper olur merak ettim şimdi senin taktiği?

Alıntıları Göster
    sizde işe yararmı bilmiyorum ama 2-3 saat sonra uykuya dalın saat 11-12 ye kadar biraz beyninizi yorun bilgisayarda oyun oynayarak TV izleyerek saat 2-3 gibide uykunuz gelmese bile bedeniniz biraz yorgun olacak gözleriniz kapanacak işte bundan sonra başlıyor ne zaman gündüz uyusam kontrol edebiliyorum rüyamı ama bu seferki biraz farklıydı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben hep yaparım ama çok lucid olmuşsan veya yuksekten çok fazla atlamışsan beyin veya adrenalin hormonların buna alıştığı için , kendini buna hazırladıkları için korku yapmamış olabilir yuksekten atlamak rutin olmuştur senin beynin için değişik şok yontemleri kullan rüyadan çıkarsın

normalde rüyayı kontrol edebiliyordum ama bu 2 seferdir farklı ayrıntı çok fazla neredeyse gerçek gibi . bi ara rüyamda ''helal olsun beynime''dediğimi hatırlıyorum bi dahaki sefere arabaya falan carparım heralde

astral projeksiyon yapmış olmayasın ayrıntı çok varsa oyledir yani :

ayrıntı bayaydı yoldan gelen arabalar karşıda yürüyen insanlar apartmanın camından aşağıya bakan kadın birde saat var tabiki saat 3:05 gibi bişeydi

bölge olarak dünyada veya daha once grmus oldğn biyerse astral yapmışındır

bizim evin karşısındaki sitelerin oraları gördüm :)) oradan ev geliyordum heralde öyledir fazla bi bilgim yok astral seyahat ile ilgili

araştır çok güzel bseydir :) gördüğün şey lucıdden fazlası olablr.

şimdi heveslendim .Allahtan kendime ait rastgele bulduğum bi yöntemim var görmek için yarın bi daha denerim bakalım ne olacak

Bende bu gün senin dediğine benzer bir rüyaception yaşadım senin yöntem ne merak ettim? Bana 2 günde bir oluyor bu olay ama ister istemez oluyor.
    Her uyuduğumda olsa süper olur merak ettim şimdi senin taktiği?

sizde işe yararmı bilmiyorum ama uykunuzun olmaması ama uyku isteğinizim olması lazım bunu şöyle sağlıyorum saat 5-6 gibi yatın gece 11-12 gibi uyanacaksınız büyük ihtimal bundan sonra bilgisayarla falan uğraşın müzik dinleyin oyun oynayın uykunuzun olmamsına rağmen zaten uyumak isteyeceksiniz istemeseniz bile saat 2 gibi uyuyun büyük ihtimal görürsünüz bende öyle oluyor ama bu defa farklıydı yani onu belirteyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madarfa

riskli işler bunlar yarın bir gün gerçeği karıştırıp bir yerden atlarsa ne olacak ?

Onu önlemenin yolu var. Mesela rüyada her şey gerçekteki gibi olmuyor bazen atıyorum istanbulda yaşıyorsak kendimizi ankarada buluyoruz ve rüyada olduğumu anlıyoruz
    Yada her sarı renk gördüğümüzde gerçek hayattada rüyadada kolumuzu cimcikliyoruz. Rüyada kolumuz acımaz ama gerçekte acır..

ben yanağımı ısırıyorum gerçek olup olmadığını anlamak için en kolay yöntem obence
  • Cevaplar için sağol denerim bir ara
  • quote:

riskli işler bunlar yarın bir gün gerçeği karıştırıp bir yerden atlarsa ne olacak ?

inception değil burası
  • quote:

quote:

inception değil burası

şu anda bu bi rüyada olabilir :D
  • malesef bu rüyalar ile başlayan dönem halen devam ediyor ve çok çok daha kötü durumlar olmaya başladı. bunlardan sonra tüm rüyaların farkına varmaya başladım ve karabasan dediğiniz uyku felci durumunu her rüya gördüğümde ve bunun rüya olduğunu anladığım an yaşıyorum ama sizinkiler gibi karabasan bitince uyanamadığım için tekrar rüya görmeye başlıyorum ve tekrar rüya olduğunu anlıyorum bu böyle 5-6 defa tekrar ediyor . uyku felci sırasında yapıla bilecek bir şey yok geçmesini beklemekten başka ama benim üst üste olunca bütün vücudum geceleri çok fazla kasıldığı için sabah üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyor . bakalım geçmesini bekliyecez rüyaymış falan bulaşmayın tatlı tatlı rüyanızı görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeeBe

bu gece bir rüya gördüm. bu ikinci sefer oluyor öncedende rüyalarımda rüyayı kontrol edebiliyordum istediğimi yapıyordum ama o rüyalarda zaman-mekan kargaşası vardı.Ama bu gecekinde öyle bişey yoktu ilk rüyamda kendi mahallemdeydim araçlar insanlar balkondaki insanlar herşey normaldi hiçbir anormallik yoktu normal yürür gibi eve geliyordum ama evin bizim ev olmadığını anladığımda rüya olduğunu anladım hemen uyanmak için kendimi yüksek bi yerden attım( rüyadan uyanmak için en iyi yöntem)tam kalktım saatte baktım saat 3 civarındaydı saat 2 de uyuduğum için neyse dedim daha çok var sabaha bi süre sonra onunda rüya olduğunu anladım ve tekrar attım kendimi biyerlerden en az 20 kere attım kendimi yükseklerden ama hiç uyanamadım hep başka bi rüyaya geçtim sebebi nedir sizce biraz araştırma yaptım bunu buldum :LUCİD

Abi rezil bi duygudur. Bana zamaninda oldu 2-3 kerede uyandim. sorun şu ; ben kalkiyorum kalkinca cok yorgun oluyorum kendime gelmeden bidaha uyuyakaliyorum ve bu tekrar ediyor. Daha sonra zaten bıkıp kalkiyorum su icmeye geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Onu önlemenin yolu var. Mesela rüyada her şey gerçekteki gibi olmuyor bazen atıyorum istanbulda yaşıyorsak kendimizi ankarada buluyoruz ve rüyada olduğumu anlıyoruz
    Yada her sarı renk gördüğümüzde gerçek hayattada rüyadada kolumuzu cimcikliyoruz. Rüyada kolumuz acımaz ama gerçekte acır..

Ahahah cimcirmek iyi yontem ama ben ruyada kendimi cimcirince canim aciyomus gibi oluyor

• Kontrol etmeye çalışma rüyayı, bu dediğin gibi lucid tipte rüyalar. Eğer uğraşırsan bununla yan etkileri gerçekten kötü durumlara sokabilir. Akışına bırakmaya çalış
  • @iamsonasty hocam durum normal değil işte ben bi rüyadan diğer rüyaya atlıyordum 1 sene önce zaten bu konuda 1küsür sene önce açmıştım şimdi karabasandan karabasana atlıyorum uyanamıyorum normal bi insan karabasan(uyku felci) sonrası hemen uyanır bende öyle değil art arda oluyor

@GrandTiger @iamsonastykonu 2012den kalma bugün attığım ilk mesajı okuyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeeBe

@iamsonasty hocam durum normal değil işte ben bi rüyadan diğer rüyaya atlıyordum 1 sene önce zaten bu konuda 1küsür sene önce açmıştım şimdi karabasandan karabasana atlıyorum uyanamıyorum normal bi insan karabasan(uyku felci) sonrası hemen uyanır bende öyle değil art arda oluyor

@GrandTiger @iamsonastykonu 2012den kalma bugün attığım ilk mesajı okuyun :)

Aynen dostum görmemişim tarihi. Aynen tatlı tatlı görmek lazım bulaşmamalı fazla
  • Ciddi ciddi bu olay bendede oluyor. Rüyadayken ruyada oldugumu biliyorum ve ona gore ruyami sekillendiriyorum istedigimi yapiyorum. Hatta bazen cok guzel bir ruya goruyorum uyanirsam ve tekrar onu gormek istedigimde tekrar yatip o ruyaya devam ettigim bile oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.