Bi resimde elindeki giga +9 gibi parlıyo damage i 185 130lr si var fakat +1 reb gibi gozukuyo yazı kısmında nasıl oluyor o biri anlatablrmi (dalga amaclı değil cidden merak ettim dusundum dusundum bulamadım )
+9 uniq itemlere reb basılınca reb +1 gibi görünüyor
ben,mde rüyamdaki character Alessandra Ambrosio xd
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
quote:
Orijinalden alıntı: HeIIoweeN
Herkes sevdiği gibi konuşup yazarsa, işimiz var. Millet oyundaki çoğu kelimeyi zaten yanlış yazıyor. Yıllardır assassin, rebirth, heal kelimelerini doğru yazan adam çok az gördüm. Şimdi bi de abuk kelime uydurma modası mı çıktı? Hey allahım ya... Ulan nerde abuk iş var, ordayız. Arkadaşım, git bir keşif yap, yeni bir yıldız bul, yeni bir bitki türü ya da hayvan türü bul, ona istediğin ismi ver, bak o zaman kimse birşey demez, senin de gönlün olur. Başka türlü herhangi birşeye kafana göre isim vermezsin, biyerleri ile güler insanlar sana. Demedi deme...
Millete laf etmişsiniz ama kendi nickinizde bir halloween i bile yazamamışsınız.
İlk önce bi nick değişimi yap sonra millete manâ bul. Daha çok sözün geçer belki.
Nick ne demek lakabı adam onu sevmiş onu yazmış, fakat crackter mi artık neyse hem Türkçe yi hem İngilizceyi katletmesi...
Diyorum ki millete manâ bulacağına ilk önce kendi NİCKini değiştirsin. Konuyu açan da Crakter demek istemiş onu sevmiş onu yazmış. HeIIoween derken ingilizce katledilmemiş mi oluyor ? ben de nick demek istiyorum onu sevdim onu yazdım. Siz de shepard sevmişsiniz shepard yazmışsınız.
Vay anam babam vay, neler dönmüş serhat ya :)
Gençler, yanlış nick yazdın demeden önce bi google dan bakıverseydiniz ya Helloween diye birşey var mı diye. Helloween yapamadım niki, birisi almış o yüzden HeIIoween yaptım. Hey allahım ya :)
NEINDAWUT Bunu Pauldron fln çıplak kovalıyordu yahu :D V.s de Abyss basıyor bu ordeall
Ordreall gelsin bakalım cypher cz ye kaç k np kaybedicek
birebir sohbetimiz olmasada arkadaştan az çok şey öğrendim ordeall hakkında bu arada gerçekten güzel charı var ama ares cz sinde bu tür çok charlar giderek artmaya başladı
bu arada herkes istediği gibi konuşabilir başkalarını düzeltmek kimsenin haddi değildir..
ne güzel söylemiş Hz. Ali '' Başkalarını düzeltmeden önce kendinizi düzeltiniz.. ''
düzeltmeye calısan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın amacım polemik yapmak değil
Saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme