Millet rüyasında Jessica Alba Paris Hilton falan görür,Bilal emmi sende warrior görüyorsun
Romster Dostum Neden Yapısoun Bunları Benı Pis Etmek Zorundamısın
quote:
Orijinalden alıntı: Bagog
Romster Dostum Neden Yapısoun Bunları Benı Pis Etmek Zorundamısın
.Aslında kız gibi char sende haklısın dai
Valla Dayı Hani İnsanın Boyle Bir Crakterı Olsa Güzel Olurdu Güzel Zevk Alırdık Adam KitLe İmha Silahı Gibi VideoLarı İzledim İnsan Bu Kadarmı Korkusuz Olur ßea
Bu charla baseye indiğimi düşünemiyorum bile. Valla kendi charım olarak düşününce ağzımın suyu aktı birden.
Kenex hoş geLdin doStum.. İnşAllah Senın Gibi AnlayışLı Dürüst Saygılı Tüm ARkadaşlarımıza Boyle Bir Char Nasip Olur BeLki Tanımadın Ben pLain Of Death Warriorun Ne Alemde
@Bu OrdeaLL'ın Crakterile Base'ye Girmek O Server Bitmiş Demek
Tanıdım bilal emmi. Önceki konuda demiştin Plain diye. Chara biraz ara verdim. En son +8 shell basıp +8 ii ile takas yaptım. İİ+8 daha yeni deniyorum. Muazzam bir silah valla.
İnşAllah +9 'u Nasip olur Valla İsterim Yani :) Şuan Memlekette Çok Değerli doStlarım var Sizlerden iyi Olmasınlar Çok Güzel Crakterler Var Ellerinde 83 lvl Warrior var. İstiyorsan sana Verelim Diyorlar ama biLmıyorumki Başlasammı Başlamassammı :) İtemde Veriolar ha
Bu Arada Video'muzuda izleyebilirsiniz..
Youtube Searc Yerine MatadorRogue Yazıp İzleyebilirsiniz.
Saolasın iyi dileklerin için. Vaktin varsa al oyna derim. 83 Lvl iyi stres attırır. Birde itemli.
Videoyu da izliyorum hemen.
Teşekkür Ederim Sevgili : Kenex. İnşAllah İLerleyen GünLerde İbrahim Arkadaşımı Yanıma Çağırıp Konuşurum
Crakter diye bişeyi ilk defa duyuyorum , enteresan.Türkçe - İngilizce karışımı. (:
Sevgili : Ertaş Crakter Demek Daha Güzel Oluyor benım İçin
quote:
Sevgili : Ertaş Crakter Demek Daha Güzel Oluyor benım İçin
Herkesin bi tarzı var Bilal emmininde bu
Kıraker gibi Kırakter.
Sevgili : Sah İşte Krakerim
JustInTime da şuan
quote:
Sevgili : Sah İşte Krakerim
Emmi bi aralar fs 7 upladığın Kraker değil mi bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Crakter diye bişeyi ilk defa duyuyorum , enteresan.Türkçe - İngilizce karışımı. (: