Şimdi Ara

Ruyanızı yönetmeyi ve astral seyehati anlatıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
27
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sık rüya görürdüm son üç yıldır görmez oldum (daha doğrusu hatırlamaz oldum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlıİmparatorluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

Anlat

kisinin uyku sirasinda ruya gordugunun farkinda olmasi ve ruyasindaki olaylari kontrol edebilmesine verilen isim. becerebilirseniz mukemmel bir olaydir. genelde uykudan tam (bkz: rem) evresinde uyandirilip, tekrar uykuya dalarak gerceklestirilebilir. hatta ruyalariniza kaldiginiz yerden bile devam edebilirsiniz.
    bilimsel olarak ilk frederick van eden tarafindan aciklanmistir.

bu ruyada cin görürken ortamın bir anda havasının degişmesi ile karşindaki seyin cin oldugunun farkına varılması gibi birseymi? yani bilinçli rüya? rüyama gençken cok girerdi en son dedimki bu gecede girerse onu güzel bir dövecem dedim sanirim...en son babamın kılıgına girmiş cinin kafasını yere vura vura uyandım...uyandıgımdada cok rahattim sevinçli idim... ogun bugundur adam akıllı cinli rüyalar pek gormedim desem yeridir sanirim

bilinç olayı bumudur yani istedigimi yaptim...çünkü buna meyilliyerek yatirdim kendimi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Mart 2013; 16:09:32 >

• Astral seyahat yaptığını söyleyen kişiler yaşadıkları deneyimi dış dünyadan bağımsız öznel bir bilinç durumu olarak tanımlamanın ötesinde bu olgunun gözlemlenebilir maddi yaşamla etkileşime imkan tanıyan bir niteliğe sahip olduğunu savunurlar.(örneğin ameliyat esnasında tıbben bilinçsiz bir durumdayken bedenden ayrılıp kendisine yapılan operasyonu yukarıdan gözlemlemek ya da iddia edilen fizik ötesi varoluş içerisinde herhangi bir kişinin gerçek yaşamda bulunduğu konuma giderek gerçek durumuna şahit olabilmek.) Sözü edilen durumun hiç bir bilimsel dayanağı olmadığı gibi, ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiç bir kanıt sunulamamıştır.

Kaynak viki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanius

Hocam ben rüyaları kontrol edemiyorumda gördüğümün tüya olduğunu analiz edip korkunç bir yer olursa bu bir rüya deyip uyanabiliyorum. Bunu açıklasana bana

bu olay aynen bende de oluyor.
  • Düzeniniz bozulur ve hayal alemine fazla alışırsınız yapmayın. Ben geçen yaz ayında bol bol yapardım harikaydı ama insanı halsiz yapar böyle şeyler.
  • bu aralar rüya görmüyorum görüyorsam da hatırlayamıyorum. Yardımcı olabilir misin bunun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncumsuBeyaz

bu aralar rüya görmüyorum görüyorsam da hatırlayamıyorum. Yardımcı olabilir misin bunun için

uyumadan 5dk önce sürekli bi objeye bak(ışık açık olsun) gözlerini kapattiğında o objenin resmi karşında olucak, yatana kadar bunu uygula yattıktan snrada gözlerini hç açma göz kapaklarındaki şekle odaklan ve uyu. bi kaç gün rüya görmezsin belki ama sonrasında görüceksin

• Ben rüyada olduğumu anladığım an gözlerim açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Ben rüyada olduğumu anladığım an gözlerim açılıyor.

gözlerini kapa hemen, gördügün rüyayı hayal et

• quote:

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Çok denedim. Tam karıyla ilişkiye gircem, uyanıyorum Kaldığım yerden devam etmek için gözlerimi kapatsam da aynı rüyayı bir daha göremiyorum Neden hep rüyanın en güzel yerinde uyanıyorum, bunun açıklaması var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 26 Mart 2013; 16:04:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

dinlemeyle olmaz. Lucid rüya için Izleyin başlangıç filmini nasıl birşeymiş anlayıın ;)
    astral seyahat için ise , ruhlar bölgesi filmini izleyin.

Lucid rüya yapmak için bir taktik : gün boyu şuan rüyada mıyım diye kendi kendinize sorun. Mantıklı cevaplare verebiliyorsanız hayır değilim diye cevap verin.

Diğer yöntem ise ; kendinize bir obje , eşya falan seçin. Örneğin ben casio kol saatimi seçtim. Üç kere ışığını yakıp söndürdüğümde gerçek dünyada olduğunu kavrıyor ve rüya ile gerçek hayatı ayırt edebiiyorum vesselam.

Ama yine de en iyi yol bildiğiniz yoldur.

ruhlar bölgesini izlemeden önce history channellin codex gigas belgeselini izlenmesi tavsyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes

bir keresinde paranoyak aktiviyi izliyip uyumuştum. sonra rüyamda da o filmi görürken bir anda rüyada olduğumu fark ettim. fakat bir yaratık elimi içime soktu bağırsaklarımı filan gördüm böyle uyanmıyorumda daha ciddiyim o gece kusarak uyandım. o günden sonra da asla öyle filmler izliyip uyumam. bunun bir açıklaması var mı ?

yasim 17 bu filme en korkunc film falan diyolarda bi ara gece 1-2 gibi ilk defa tv de gorup izlemistim hic korkmadim etkilenmedim de ayni zekilde yattim zibardim nesi korkunc anlamiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Çok denedim. Tam karıyla ilişkiye gircem, uyanıyorum Kaldığım yerden devam etmek için gözlerimi kapatsam da aynı rüyayı bir daha göremiyorum Neden hep rüyanın en güzel yerinde uyanıyorum, bunun açıklaması var mı?

kaldığın yerden devam yok malesef, gözlerini geri kapatıp tekrar rüya görmeye başladığın zaman lucid olman lazım yani bunun içinde teknikleri falan bilmen lazım sonra istediğin kadar ilişkiye gir

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Astral seyahat yaptığını söyleyen kişiler yaşadıkları deneyimi dış dünyadan bağımsız öznel bir bilinç durumu olarak tanımlamanın ötesinde bu olgunun gözlemlenebilir maddi yaşamla etkileşime imkan tanıyan bir niteliğe sahip olduğunu savunurlar.(örneğin ameliyat esnasında tıbben bilinçsiz bir durumdayken bedenden ayrılıp kendisine yapılan operasyonu yukarıdan gözlemlemek ya da iddia edilen fizik ötesi varoluş içerisinde herhangi bir kişinin gerçek yaşamda bulunduğu konuma giderek gerçek durumuna şahit olabilmek.) Sözü edilen durumun hiç bir bilimsel dayanağı olmadığı gibi, ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiç bir kanıt sunulamamıştır.

Kaynak viki.

aklıma anestezi filmi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Astral seyahat yaptığını söyleyen kişiler yaşadıkları deneyimi dış dünyadan bağımsız öznel bir bilinç durumu olarak tanımlamanın ötesinde bu olgunun gözlemlenebilir maddi yaşamla etkileşime imkan tanıyan bir niteliğe sahip olduğunu savunurlar.(örneğin ameliyat esnasında tıbben bilinçsiz bir durumdayken bedenden ayrılıp kendisine yapılan operasyonu yukarıdan gözlemlemek ya da iddia edilen fizik ötesi varoluş içerisinde herhangi bir kişinin gerçek yaşamda bulunduğu konuma giderek gerçek durumuna şahit olabilmek.) Sözü edilen durumun hiç bir bilimsel dayanağı olmadığı gibi, ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiç bir kanıt sunulamamıştır.

Kaynak viki.

aklıma anestezi filmi geldi

+1

• Hocam bazen bende kontrol edebiliyorum ama bazen gerçekten çok güzel birşey hafizayada yararı olduğunu düşünüyorum. Peki astral seyahat nasil yapilmali nasıl olmali bilgi verir misiniz?
  • astral seyahati kimse yapamaz yapıyorum diyen varsa kendini kandırır transa geçmekten başka birşey değil
  • Toplaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlıİmparatorluğu

Toplaşın

başka taktikler varmı?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.