Şimdi Ara

Ruyanızı yönetmeyi ve astral seyehati anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
27
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunun yan etkileri vardır ama iş sizde birtiyor kendinizi çok kaptırmayın ölüm a kadar yolu var ama öyle birden ölmezsiniz değil kalbi falan olan yapmasın bunu astım kalp vs. ve kendinizi ço kaptırmayın.

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi

1-Herhangi Bir Saatte Yatın 12 - 1 - 2 - Farketmez 5 Saat Uyuyun Ve Saatinizin Zilini 5 Saat Sonrasına Ayarlayınki 5 Saat Sonra Uyanasınız.
    Uyandıktan Sonra 1 Saat Pc Başında Ve Ya Evin İçinde Dolaşın Zaman Geçirin 1 Saat Bittikten Sonra Tek Yatagınıza Geçin.
    "Sırt Üstü Uzanın" Ve Yatın Ruyanızda Lucid Olacaksının Bundan Emin Olun Lucid Olacaksınız Size Garanti Veriyoruz Ama Bu Birkaç Demene İle Olmıyabilir Beyniniz Bu Duruma Alışana Kadar Bunu Yapın Ve Unutmayın Ruyalarınızı Hatırlamanız Gerekmektedir Yoksa Lucid Olmazsını Yani Ben Ruya Görmüyorum Diyenler Bu İşi Yapamaz

Bunun İçin Size Önerecegimiz Tek Yöntem Vardır Ruya Görmeyip Hatırlamayanlar İçin B12 Vitamin Hapı Alın Ve Hergün Yatmadan 30 Dakika Önce İçin Unutmayın Bu Çok Yararlıdır...
    Alıntıdır...Güzel bir tekniktir teknik1

Teknik2:Önce Kendinize Bir Renk Seçiceksiniz Bu Renk Farketmez Siyah Beyaz Kırmızı Sarı Farketmez
    Seçtikten Sonra Günlük Yaşamınızda Nezaman O Rengi Görseniz Kendinize Ben Ruyadamıyım Diye Soracaksınız Bu Soruyu Kendnize Hep Sorum Ve Test Yapın 3 Veya 4 Hafta Sonra Beyniniz Bu Rengi Gördükten Sonra Otomatikmen Siz Kendinize Soracaksınız Bu İşlem Ruyadada Kendini Gösterecektir
    Ruyada Seçtiginiz Rengi Gördügünüzde Kendi Kendinize Soracaksınız Ve Ruyada Oldugunuzu Anlıyacaksınız
    Bu Teknik Çok Kullanılmayan Ama En Etkili 2.Teknik Olarak Görülen Bir Tekniktir

3- Bu tekniği uygulayabilmeniz için bazı koşullar olması lazım. Öncelikle çok uykunuzun olması lazım gözünüzü açamayacak kadar yattığınız an uyumanız lazım. Tabi eğer çok kısa bir sürede lucid olmak istiyorsanız. Bunun için de en uygun vakit sabah uyanma vaktinizden yaklaşık 3 saat önce uyanmak ya da geç vakte kadar uyumamaktır. Hangisi size uygunsa. Evet yattınız çok uykunuz var. Her an kendinizi kaybedebilirsiniz. Hemen kendinizi tanıdık bir mekanda düşünün. Yanınızda insanlar var. Orda duruyorsunuz. Sadece durun. Bunu yaşarcasına hayal edin. Sakın kontrolü elden bırakmayın. Çok uykunuz olması durumunda en fazla 3dk içinde lucid olursunuz. Sonra istediğiniz gibi kontrol etmek size kalmış Bunun uyumaktan tek farkı rüyayı beyin yerine siz hazırlıyorsunuz. Kendiniz hazırladığınız için de rüyada olduğunuzu biliyorsunuz. Aynı şekilde teknik şöyle de kullanılabilir. Uyuyorsunuz rüya görüyorsunuz ve birden istemediğiniz bir nedenden ötürü uyandınız ya da uyandırıldınız. Hemen tekrar yatarak aynı rüyayı kaldığınız yeri düşünün tekrar uykuya daldığınızda rüyanıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz Deneyen ve sonuç alan arkadaşların paylaşmasınız isterim

Alıntır...

Diyeceksiniz ki hep aıntı ben bunları buldum uyguladım ve yaptım şimdi bunları paylaşıyorum ve yardımcı olucam yapamadıklarınızı.

Rüya denilen şeyin, bilinçaltı ve hayal gücü ürünü olduğunu da göz önüne aldığımızda, aslında koskocaman bir dünyayı, sınırları olmayan, sınırlarını bilgimizle belirleyebileceğimiz, aklımızın duvarlarının genişliğinde her şeyi elde edebileceğimiz, kısacası madde ötesi bir dünyaya yokmuş gibi davranmıyor muyuz? Rüya aslında aklın maddesel olmayan bir dünyaya projeksiyonla yansıtılması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA13 -- 25 Mart 2013; 0:44:49 >

• Anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaki rüya görürsem istemeden yaptığım şey
  • Teknik anlatacaksan anlat. Her DH'li bilir onları zaten. Sadece çoğu yapamaz.

Bende yapamıyrem
  • anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

Anlat

kisinin uyku sirasinda ruya gordugunun farkinda olmasi ve ruyasindaki olaylari kontrol edebilmesine verilen isim. becerebilirseniz mukemmel bir olaydir. genelde uykudan tam (bkz: rem) evresinde uyandirilip, tekrar uykuya dalarak gerceklestirilebilir. hatta ruyalariniza kaldiginiz yerden bile devam edebilirsiniz.
    bilimsel olarak ilk frederick van eden tarafindan aciklanmistir.
  • rüyada olduğumu anlıyorum kabussa 'bunlar geçecek rüya merak etme'diyorum ama yönlendiremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıyorum size başlangıçı anlatıyorum.Astral için önce lucid yapmanız gerekiyor.Benim başlarda yaptığım şöyle idi.Öncelikle sabah erken saatte uyanıyoruz 8 gibi sonra biraz evi gezip yeniden yatıyoruz o ara beynimiz çalışıcak ve rüya görürseniz direk saçmalığı anlayıp lucid olmuş olucaksınız az sonra diğer teknikleride yazıcam.
  • rüya olduğunu biliyorum bazı rüyalarda kendimi yönlendirip istediğim şeyleri yapabiliyorum hatta uyanıp tekrar uyuduğumda aynı rüyaya geri dönebiliyorum ama kısa bir süreliğine uyandığımda mesela bazen gece uyandığımda aradan 1 dakka geçiyor yatıyorum aynı rüyaya tekrar devam ediyorum
  • beyler süre sınır çok kotu editlerle devam edicem
  • takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorusu olan sorsun soruları bi 5-6 soru cevaplıyıp tekniklere geçicem.
  • Gördüğüm şeyin rüya olduğunu anladığım an istediğim zaman uyanabiliyorum kendi isteğimle rüyadan ama onun dışında kontrol edemiyorum :(
  • takiğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

Gördüğüm şeyin rüya olduğunu anladığım an istediğim zaman uyanabiliyorum kendi isteğimle rüyadan ama onun dışında kontrol edemiyorum :(

Anlamadım :D
  • dinlemeyle olmaz. Lucid rüya için Izleyin başlangıç filmini nasıl birşeymiş anlayıın ;)
    astral seyahat için ise , ruhlar bölgesi filmini izleyin.

Lucid rüya yapmak için bir taktik : gün boyu şuan rüyada mıyım diye kendi kendinize sorun. Mantıklı cevaplare verebiliyorsanız hayır değilim diye cevap verin.

Diğer yöntem ise ; kendinize bir obje , eşya falan seçin. Örneğin ben casio kol saatimi seçtim. Üç kere ışığını yakıp söndürdüğümde gerçek dünyada olduğunu kavrıyor ve rüya ile gerçek hayatı ayırt edebiiyorum vesselam.

Ama yine de en iyi yol bildiğiniz yoldur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sorusu olan yoksa anlatmaya başlıyorum 5 dkya.
  • Takip belki farklı bi bilgi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

dinlemeyle olmaz. Lucid rüya için Izleyin başlangıç filmini nasıl birşeymiş anlayıın ;)
    astral seyahat için ise , ruhlar bölgesi filmini izleyin.

Lucid rüya yapmak için bir taktik : gün boyu şuan rüyada mıyım diye kendi kendinize sorun. Mantıklı cevaplare verebiliyorsanız hayır değilim diye cevap verin.

Diğer yöntem ise ; kendinize bir obje , eşya falan seçin. Örneğin ben casio kol saatimi seçtim. Üç kere ışığını yakıp söndürdüğümde gerçek dünyada olduğunu kavrıyor ve rüya ile gerçek hayatı ayırt edebiiyorum vesselam.

Ama yine de en iyi yol bildiğiniz yoldur.

Evet kardeşim tekniklerden birkaçı bunlar.Dinlemeyle olmaz demen yanlış ben burda kardeşlerimle özel özel ilgilenicem başton sona onları ruya uzmanı yapıcam bari rüyada mutlu olalım.

• ruhlar bölgesi filmini izlemiştim ben sonra mok yoluna gitmeleyim dediklerini yapınca ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.