Şimdi Ara

rw6815 ses sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam geçen hafta 6815 aldım fakat mp3 yüklediğim zaman hopörlorden dinlemek istediğimde çok cızırtılı ses cıkıyor ve telefon calarkende aynı sekilde cızırtılı çıkıyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Servise dstum
  • cızırtı geliyorsa 2 olasılık var ya hoparlör bozulmuşutur. yada işlmecin tam randumanlı çalışmıyordur. yani pdan gerçek performansında çalışmıyorsa işlmeci ses kartı için yeterli hızı veremeyecek buda seste cızırtaya sebep olacaktır. pdanın gerçek performasında çalışmasını engelleyecek programlar yüklü olablir bunun için hard reset atmanı tavsiye ediyorum.

hard reset atmak için ekranı kapatma tuşu+yes+no+reset tuşu
    (ÖNEMLİ:hard reset attığın zaman yüklü herşey silinir)
  • Benimde bir iki kez başıma geldi
    Ancak mp3 dinlerken değil anlık seslerde ve çok kısa süreli - seninkinin hoparlörleri gitmiş olabilir.
    Ancak makinede wisbar mobile shell ve bir sürü program çalışıyor boş ram 14 mb da
    Bende işlemciye fazla yüklenmeden olabileceğini düşünmüştüm.
    Hangi işlemci optimize programı kullanıyorsunuz. Ben hiçbirini çalıştırmayı beceremedim.
    Böyle bir program iyi olurdu. Çatlatmayalım makinayı.
  • sorunu ancak servise göndererek çözebildim hiçbir program çalışmadan bile ses cızırtılı geliyordu telefon çalarken bu hafta içinde yenisi ile değiştirecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.