Bildirim
rw6815 ses sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Servise dstum -
cızırtı geliyorsa 2 olasılık var ya hoparlör bozulmuşutur. yada işlmecin tam randumanlı çalışmıyordur. yani pdan gerçek performansında çalışmıyorsa işlmeci ses kartı için yeterli hızı veremeyecek buda seste cızırtaya sebep olacaktır. pdanın gerçek performasında çalışmasını engelleyecek programlar yüklü olablir bunun için hard reset atmanı tavsiye ediyorum.
hard reset atmak için ekranı kapatma tuşu+yes+no+reset tuşu
(ÖNEMLİ:hard reset attığın zaman yüklü herşey silinir) -
Benimde bir iki kez başıma geldi
Ancak mp3 dinlerken değil anlık seslerde ve çok kısa süreli - seninkinin hoparlörleri gitmiş olabilir.
Ancak makinede wisbar mobile shell ve bir sürü program çalışıyor boş ram 14 mb da
Bende işlemciye fazla yüklenmeden olabileceğini düşünmüştüm.
Hangi işlemci optimize programı kullanıyorsunuz. Ben hiçbirini çalıştırmayı beceremedim.
Böyle bir program iyi olurdu. Çatlatmayalım makinayı. -
sorunu ancak servise göndererek çözebildim hiçbir program çalışmadan bile ses cızırtılı geliyordu telefon çalarken bu hafta içinde yenisi ile değiştirecekler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X