Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rx460 için sürekli olarak şu tür oyunlarla (Cs go lol gibi) reklam etmelerinden şüphelenmiyor değilim bu kart daha fazlasını da yapar bu oyunlar çıtır çerez.

İlk önce r7 260x ten 1.7-2 kat güçlü dediler heycanlandık sonra 1.2-1.3 kata düştü hevesimiz kırıldı şimdi de üstüne basa basa şu oyunlarla sürekli reklam edilmelerinden sonra kart r7 260x-gtx750 ti civarı bişey çıkmasın fıttırırız heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunlarda PS4 seviyesinde olacaktır.Laptoplarda konsol seviyesinde oyun diye de reklamları var 460 için.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    260x'e 1.7x fark benim kabul ettigim bir seydi ama ozellikleri aciklanmamisti shader biliyorduk sadece.ayni shaderle 1.7x fark demek ki diger ozellikleri guzel dedik ama onlar da guzel degilmis ondan 1.3x'e dustu sadece mimari ile 1.7x sacma olurdu zaten.260x gibi cikmaz ama pek guclu bir sey olmayacak o belli oldu artik fiyatina gore satar.yurt disinda olsaydik alim gucumuz de yurt disinda gibi olsaydi ve dolar 3 lira olmasaydi 99 dolar fiyatiyla simdi karta ovguler yagdiriyor olurduk.yurt disindakiler sansli 460 470 cerez parasi gibi gelecek adamlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyourfm

Diğer oyunlarda PS4 seviyesinde olacaktır.Laptoplarda konsol seviyesinde oyun diye de reklamları var 460 için.

28 Temmuzda satışa çıkacak bişiler dendi o iş yattı galiba.Kartı bazı inceleme yapacak sitelere yollamışlar heralde.İncelemeler ne zaman yayınlanacak bir haber var mı o konuyla ilgili?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

260x'e 1.7x fark benim kabul ettigim bir seydi ama ozellikleri aciklanmamisti shader biliyorduk sadece.ayni shaderle 1.7x fark demek ki diger ozellikleri guzel dedik ama onlar da guzel degilmis ondan 1.3x'e dustu sadece mimari ile 1.7x sacma olurdu zaten.260x gibi cikmaz ama pek guclu bir sey olmayacak o belli oldu artik fiyatina gore satar.yurt disinda olsaydik alim gucumuz de yurt disinda gibi olsaydi ve dolar 3 lira olmasaydi 99 dolar fiyatiyla simdi karta ovguler yagdiriyor olurduk.yurt disindakiler sansli 460 470 cerez parasi gibi gelecek adamlara.

Hocam ilk yanlış hatırlamıyorsam 1024 shader dediler bende Amd'nin ilk yayınladığı performansa bakınca Rop sayısı vs yüksek dedim heralde %70 olabilir dedim.

Sonra 896 shader ve rop sayısını duyunca biraz acayip oldu açıkçası.Yani net bişeyde pek yok mesela r7 260x %20-30 güçlü demiş yani testlere bakıyorum yeri geliyor r7 370 r7 260x'e %40-45 fark bile atabiliyor yani tam olarak bir r7 370 bile diyemiyorum pek dx11 bazında tabi dx12 vulkan iyi olur o ayrı konu.Bana bilmiyorum ama performansı düşük geldi eğer gerçekten böyle ise ki Amd tabloyu atmış belki daha azda çıkabilir.

Hocam fiyat konusunda yurtdışını bile baz alsak bu kart f/p değil.Rx 470 r9 270 ten tahmini %50-70 arası performanslı olur heralde.Yani rx460 zaten max r7 265 gibi bişey galiba nerdeyse rx 470 arasında %60-70 fps farkı olur diye düşünüyorum.Birde rx470 4 gb o fiyata.Rx460 4 gb modelini alsan 120 dolar aradaki en az %60 performans farkını koysan 185-190 dolar civarına geliyor f/p oranı.

Rx470 acayip f/p olmuş o konuda işlemcim kaldırsa almayı düşünürdüm.Rx470 gibi f/p oranına sahip olması için bu kartın 4 gb versiyonunun max 100 dolar olması gerektiğini düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 29 Temmuz 2016; 12:12:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

28 Temmuzda satışa çıkacak bişiler dendi o iş yattı galiba.Kartı bazı inceleme yapacak sitelere yollamışlar heralde.İncelemeler ne zaman yayınlanacak bir haber var mı o konuyla ilgili?

En geç ağustosun 8`inde incelemeler gelir.
  •  RX 460 (çeşitli fiyatlar)
  • killyourfm kullanıcısına yanıt
    1080 p ise taptım şu anda karta

• expressimo kullanıcısına yanıt
    1080P
  • quote:

RX 460 (çeşitli fiyatlar)

Kaynak alabilir miyim hocam. Eğer böyleyse benim de hoşuma gitti. Oynadığım 4-5 oyun var zaten. CS:GO, LoL, ETS2, Rocket League ve GTA 5. Sanırsam bana gayet yeterli olacak. Umarım 500 TL'yi fazla geçmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Kaynak alabilir miyim hocam. Eğer böyleyse benim de hoşuma gitti. Oynadığım 4-5 oyun var zaten. CS:GO, LoL, ETS2, Rocket League ve GTA 5. Sanırsam bana gayet yeterli olacak. Umarım 500 TL'yi fazla geçmez...

http://www.vatanbilgisayar.com/radeon-rx-480-8g-gddr5-pci-e-hdmi-triple-dp-uefi-.html

Sapphire için konuşuyorum Asus Msi daha pahalı olur;

230-240 dolarlık kartın bize gelişi 1.050 tl

2 gb referans modeli burdan kıyas edersek max 450 TL

4 gb referans modeli gene burdan kıyas edersek max 540 tl

Özel soğutuculu modeller 10 dolar pahalı olursa üstüne +40 tl daha eklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

1080 p ise taptım şu anda karta

Pek inandırıcı gelmedi

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hocam valla tu kaka yapıyorlarda kart kütür kütür geliyor. Ps4 ün tahtını sallar bu kart gta 5 high 78 fps ne demek :))) mk x de Full ayarla i3 işlemcide oynarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

AMD`nin resmi slaytlarındaki bilgilerden oluşturmuşlar listeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killyourfm -- 29 Temmuz 2016; 21:13:37 >

• herkese selam aleyküm bir ekran kartı alacam bilgisayarımda ekran kartı yok anakart çıkışından kullanıyorum doğal olarak oyun oynayamıyorum bana 300 tl civarı max. 350 tl bir ekran kartı önerirmisiniz
  • Ama fiyat per...... Hahahshshsjsjsjsjsj

• Laertes34 kullanıcısına yanıt
    İşsizliğin gözü kör olsun troll yapmaktan başka işiniz yok belli ki. Kimin yedek profiliyse bu arkadaş derhal uzaklaştırılsın adminlerden rica ediyorum . Benimde nvidia da hisselerim olsa bende başsız ördek gibi ona buna sataşırım.

• gta5 high 74 fps bana hic inandirici gelmedi 280x ile o sekilde oynuyordum ben.post fx'i kapatirlarsa bir ihtimal ama 260x'e 1.3x fark atacak diye ozellikleri aciklanan karttan cok bir sey beklemeyin.iste fiyati ucuz olsun 370 onermekten kurtulalim yoksa kart çöp degil cok onerilecek bir kart olacak fiyat durumuna gore tabi.
  • şu yazıyı zahmet edip okuyan olursa kartla ilgili birşey belirtmek istiyorum bizim yapmamız gereken sesimizi duyurmak gerekirse imza kampanyaları yapmak olabilir fiyatıyla ilgili bu fiyatta amd yanından hiç bir sıkıntı olmıycak fakat türkiye dagıtıcıları sıkıntı çıkarırsa sesimizi gerçekten duyurmamız gerekir.

Kısaca kartın olması gereken fiyat 400 TL nerden bakarsanız bakın ister fiyat karsılaştırması, ister piyasa ederi, ister doların durumu ve diğer etkenler olsun.Tabi ilk geldiginde stok sıkıntısı vb derken kart 450TL'yi bulacak.

Benim değinmek istedigim nokta bu kartı 450 TL üstünde satmaya çalışan şirket ve dağıtıcılar tokatçıdır.

rx 460ın 450 TL üstünde satışını yapmaya calısan dagıtıcı firmalarla ilgili bir şekilde kampanya başlatmamız gerekebilir ben bu konuda elimden geleni yaparım.

rx 460 - 450 TL üstünde gelirse ne kadar beklemiş olursanız olun bu kartı kimsenin almaması gerekir.Bu fiyatlarıla ilgili durumu gerek sosyal medyada olsun, pc toplamak için sistem araştıran ve genelde bilişim forumlarında takılan arkadaşlar olsun forumda çok zaman geçiren insanlar paylaşmalı ve alımı engellenmeli ki kimse kazık yemesin.Bizim içinde durum böyle herkesin işine gelecek bir durum.

Son olarak bu konu vergiler çok yüksek, yok niye dolar böyle durumu değil bunlara zaten alıştık biz ne kadar ugrasırsak ugrasalım bu sıkıntııyı teknoloji sektöründe çekecez.Bu konu Türkiye satıcıların garanti adı altında insanlara faiş fiyatlara geçirmeriyle ilgili bir durum.Ucuz kartlarda güçük miktar gibi görünsede yüzdeye vurdugumuz zaman yine sıkıntı çok ortada.Pahalı kartlara değinmiyorum gtx 1070 almaya kalksak vergiyi ve kargoyu saymıyorum, garanti adı altında 500 TL geçiriyorlar ben 500TL'ye arabamın sigortası yaptım geçen hafta bu nasıl bir garantiyse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 30 Temmuz 2016; 18:59:45 >

• The Moth kullanıcısına yanıt
    Hocam 450 TL olsa öpüp başıma koyarım ama 550 TL'ye yaklaştırırlar kesin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.