Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk mesaj güncel.hepsiburada biraz inadını kırmış, webdenal zamlamış ama fiyatlarda pek değişim yok.
  • Vatan bilgisayar daki 4G nin Asus modeline bakın ne yapmaya çalışıyorsun vatan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Moth kullanıcısına yanıt
    Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    ragnar.ea. R kullanıcısına yanıt
    arakadaşlar ekran kartım sapphire rx 460 nitro 4gb gddr5 128 bit ekran kartı
    mönitörüm vga girişli olduğu için karta bağlayamadım bende gidip dönüştürücü aldım hdmi to vga ama çalışmıyor bilgisayar normal açılıyor açılış sesini duyuyorum ama görüntü yok kartta sağlam vga analog, hdmı ve dvi dijital olduğu için görüntü vermiyor bu bilinen bir gerçek keşke monitörü değiştirebilme imkanım olsa ama aktif dönüştürüler ile sorunsuz görüntü alanlar var ilk aldığım dönüştürücü çalışmadı bugün yeni bir dönüştürücü aldım yine çalışmadı çeviricileri başka bi yerde denedim ikiside sorunsuz çalışıyor lütfen yardım arkadaşlar

ilk aldığım dönüştürücü===http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html

ikinci aldığım dönüştürücü===http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4547-hdmi-to-vga-monitor-cevirici-donusuturucu-adaptor-pm-HB000002NUZS

sistemim

-intel i5 3570
    -asus p8h61-m lx3 plus r2.0 anakart
    -6gb ram
    -500 watt high power +80 plus supply
    -1tb hdd
    -syncmaster S22B150 monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ_33_ -- 14 Aralık 2017; 11:24:19 >

• OĞUZ_33_ O kullanıcısına yanıt
    4GB RX 560 aldim sıfır sorun çok şükür.

RX460 yorumlarinda yok vga dönüstürücü calismiyor ,yok analog ,yok digital yok monitor degistirdim gibi yazilar gorunce tedirgin olup RX560 satın aldim suan yanyana olan 2 tvye bagli biri 40" inch digeri 32 aynı anda görüntü almak icin satın aldım beni memnun etti açıkcası. yıl olacak 2018 vga gibi sorunlar neden oluyor anlamis degilim dogrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 15 Aralık 2017; 8:5:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spartakuez kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum cok saçma yeni nesil kartlarda boyle sorular ilginç geliyor inş çözüm bulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.