Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

evet var ilk mesajda.ilk mesajı inceleyin olmayan linkleri atarsanız ekleyebilirim.vatan linklerini fiyatlar çok yüksek diye eklemedim ama ekle derseniz eklerim.

yaz hocam kepaze olsunlar.
  • teknolojipazar güvenli midir acaba
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    tek verebilecegim guvence site akakce sitesinde listeleniyor.hani teknofiyat'ta listelenmek icin adamlar seciyor begeniyor onun gibi ama dersen ki akakceye ne kadar guvenecez o kadarini bilemem.onceki sayfada bununla ilgili bir mesaj yazmistim gonderirlerse mesele yok gerisi garantisini veren firma kimse onunla muhattab oluyorsunuz bozuldu diye teknolojipazar sitesine gondermek zorunda degilsiniz bogazici ise ona gonderebilirsiniz.gonderirler mi sorusu icin aslinda onu da denemesi bedava siparisi verirsiniz ya var diye gonderirler ya da stok yok diye iptal ederler parayi alip kacacak halleri yok.n11'de basima geliyor mesela falanca bir parfum siparis ediyorum arayip bulamadik yerine daha pahali sunu verelim mi yapiyorlar yok kardesim diyorum iptal ediyorum yani netten alis veriste her zaman sorun olabilir bunun pek siteyle de alakasi yok o siteler de baska yerden tedarik ediyor sonucta.ha hepsiburada hizli iade urunlerinde iade etmesi harbi cok kolay ama kotu dusunmeyin karti sag saglim gonderebiliyorlarsa isleri zaten bitiyor distrübitör artik muhattabiniz oluyor.vatan gibi bu bozuldu diye subesine goturemiyorsunuz belki ama vatan'in da fiyatlari ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

tek verebilecegim guvence site akakce sitesinde listeleniyor.hani teknofiyat'ta listelenmek icin adamlar seciyor begeniyor onun gibi ama dersen ki akakceye ne kadar guvenecez o kadarini bilemem.onceki sayfada bununla ilgili bir mesaj yazmistim gonderirlerse mesele yok gerisi garantisini veren firma kimse onunla muhattab oluyorsunuz bozuldu diye teknolojipazar sitesine gondermek zorunda degilsiniz bogazici ise ona gonderebilirsiniz.gonderirler mi sorusu icin aslinda onu da denemesi bedava siparisi verirsiniz ya var diye gonderirler ya da stok yok diye iptal ederler parayi alip kacacak halleri yok.n11'de basima geliyor mesela falanca bir parfum siparis ediyorum arayip bulamadik yerine daha pahali sunu verelim mi yapiyorlar yok kardesim diyorum iptal ediyorum yani netten alis veriste her zaman sorun olabilir bunun pek siteyle de alakasi yok o siteler de baska yerden tedarik ediyor sonucta.ha hepsiburada hizli iade urunlerinde iade etmesi harbi cok kolay ama kotu dusunmeyin karti sag saglim gonderebiliyorlarsa isleri zaten bitiyor distrübitör artik muhattabiniz oluyor.vatan gibi bu bozuldu diye subesine goturemiyorsunuz belki ama vatan'in da fiyatlari ortada.

Çok teşekkürler hocam. Vatan diye 300 lira fazla vermeyelim diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    yani cok luks bir garanti almis olursun kartin da bozulmayacagi tutar para yanar.vatan subesine goturup kafalarina atmak guzel bir sey tabi ama dagiticiya da gondermek zor bir sey degil.ben kasa degistirttim aldigim firmayi pas gecip direkt dagiticisindan.
  • ilk mesaj güncel.fiyatlarda pek değişim olmamış ve en ucuz olarak işaretlediğim yerde ellerinde fazla stok yok bence.
  • AMD'nin son yıllarda yaptığı en iyi hamleydi ancak RX480 pazarını şuan batırdılar. Keşke gtx 1060 ile beraber çıksaydı
  • dfsbilgisayar'dan sipariş ettim rx 460 dayanamadım artık.Firmayı tanıyan bilen var mı? Sipariş ettikten sonra biraz pişman oldum gibi :D Hayırlısı tek parça halinde gelir umarım .i3 6100'le bir kaç fps test yapıp eklerim buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

dfsbilgisayar'dan sipariş ettim rx 460 dayanamadım artık.Firmayı tanıyan bilen var mı? Sipariş ettikten sonra biraz pişman oldum gibi :D Hayırlısı tek parça halinde gelir umarım .i3 6100'le bir kaç fps test yapıp eklerim buraya

2 gb olanımı aldın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    evet hocam. 4gb gereksiz ve fiyatının fazla oldugunu düşündüm. 4gb almayı düşünüyordum fakat rx 470 varken mantıklı olmazdı şuan. bütçem olsaydı rx 470i alırdım fakat 6ay içinde 100 tl zararla rx 460 satıp , rx 470'in bütün modelleri TR geldiğinde ve fiyatları oturaklı oldugunda rx 470e geçmeyi düşünüyorum.

ek olarak gigabyte rx 460 için fiyatlarının daha uygun olacagını düşünüyordum fakathttp://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvrx460wf2ocrx460-2gb-gddr5-128bit-pcie-30-8x/p_64594/ aynı fiyata gelecek gibi duruyor sapphire tercih ettim ben de az da olsa OC yapılabilir 6pinle daha güvenli olur diye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 22 Ağustos 2016; 8:20:29 >

• The Moth kullanıcısına yanıt
    kartınız hayırlı olsun.klasik inceleme yapın demeyeceğim fakat görüşlerinizi burada yazabilirsiniz 2gb almayı düşünenlere fikir olur.

ilk mesaj güncel.
  • ASUS RX460 4GB GDDR5 Fiyatı 850 TL Görünce CTRL + W Yaptım

Bu Arada 603TL Olan Sapphire 2GB Değil, 4GB

• quote:

kartınız hayırlı olsun.klasik inceleme yapın demeyeceğim fakat görüşlerinizi burada yazabilirsiniz 2gb almayı düşünenlere fikir olur.

ilk mesaj güncel.

http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-460-nitro-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11257-02-20g-p-HBV0000009LY8?magaza=Hepsiburada

Son 1 ürün 4 gb Rx460 600 TL + 75 TL Hediye Çeki almayı düşünen kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 24 Ağustos 2016; 17:02:50 >

• qaanx kullanıcısına yanıt
    siz aldınız mı?almayı düşünüyordunuz.ilk mesaj güncel.460 4gb pahalı geliyorsa buna da bakın diye eklediğim 470 linkini kaldırdım 700 liradan 750 liraya çıkarmışlar.
  • quote:

siz aldınız mı?almayı düşünüyordunuz.ilk mesaj güncel.460 4gb pahalı geliyorsa buna da bakın diye eklediğim 470 linkini kaldırdım 700 liradan 750 liraya çıkarmışlar.

Yok almadım hocam hediye çeki zamanlıymış galiba pek alacak birşeyimde yok çekle HB'den o yüzden paylaşayım dedim belki lazım olur arkadaşlara diye.

2-3 hafta daha bekleyeceğim ben bakalım nolcak fiyat durumları belki o arada ucuza 4 gb r7 370 ayarlayabilirim 2.el fiyatları takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 24 Ağustos 2016; 17:42:27 >
  • Üzerine 100 lira daha koyar rx 470 alırım dedim ve aldım. Bu kadar aptal bir fiyatlandırma olamaz.
  • sapphire rx 460 2gb aldım.Elimde fazla oyun olmadığı ve akk sıkıntısından dolayı deneyemedim adam akıllı.Overwatch ultra'da render %100'de sabit 70fps alıyorum belki daha fazla olur ama display based oldugu için. Cs 200 fps aldım. Sıcaklıklara gelirsek 8-9 saat oynamışımdır dün gece overwatch 70 dereceyi geçmedi genelde 65 civarında.sistem boştayken 24-27 derecelerde

benchleri eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 24 Ağustos 2016; 19:55:49 >
  • The Moth kullanıcısına yanıt
    oyle baslik acin uzun uzun inceleme yapin da denmiyor sanirim soyle aceleye getirmeden burada bir iki deger gosterseniz almayi dusunenlere faydasi olur.2 mi alsak 4 mu bu kartta diye dusunenler vardir.2'yi gormus olurlar cok vakit ayirmaniza gerek yok oyun indirmekle de ugrasmayin ya da bir tane agir oyun edinebilirsiniz.benim de merak ettigim cs degil de soyle biraz agir bir oyunda 2gb ile ne kadar ayar acilabiliyor ve kac fps aliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

oyle baslik acin uzun uzun inceleme yapin da denmiyor sanirim soyle aceleye getirmeden burada bir iki deger gosterseniz almayi dusunenlere faydasi olur.2 mi alsak 4 mu bu kartta diye dusunenler vardir.2'yi gormus olurlar cok vakit ayirmaniza gerek yok oyun indirmekle de ugrasmayin ya da bir tane agir oyun edinebilirsiniz.benim de merak ettigim cs degil de soyle biraz agir bir oyunda 2gb ile ne kadar ayar acilabiliyor ve kac fps aliyor?

Hocam farkındayım ben de uzun süredir burdaydım fakat şu akk yüzünden yardımcı olamıyorum malesef. Elimdeki oyunlarla bir kaç değer vermek istedim anca ayın 1-2'sinde detaylı olarak yardımcı olabilirim.

500-520 lira gibi bir fiyatta olsa 4gb, 60 TL fiyat farkına kesinlikle değer fakat şuanki durumda oyununa göre 3-4 fps için 100-110 TL fazladan vermek gereksiz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.