Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

hocam ekleyin.

2gb 452 lira:http://www.teknolojipazar.com/sapphire-rx-460-nitro-2gb-gddr5-11257-00-20g-10151?search_query=460&results=15

4gb 557 lira:http://www.teknolojipazar.com/sapphire-rx-460-nitro-4gb-gddr5-11257-02-20g-10152?search_query=460&results=15

akakce.com'da cikan bir site o kadar da yamuk degildir.bu gosteriyor ki bu karti daha ucuz satmak mumkunmus.kisa bir sure sonra taninmis sitelerde de fiyatlarin dusmesi lazim.

Yurt dışında Sapphire RX 460 4GB Nitro ile Asus Strix RX 460 aynı fiyatta.

O bakımdan şahsen ben Sapphire yerine Asus almayı tercih ederim.

Keşke MSI Gaming modeli çıkarsa RX 460 için ama büyğk ihtimalle sadece tek fanlı model satacak MSI;

https://ca.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-460-4G-OC.html#hero-overview

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk mesaj güncel.
  • 450 tl 2 gb model icin cok uygun gibi.

4 gb bu karta fazla gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

450 tl 2 gb model icin cok uygun gibi.

4 gb bu karta fazla gelebilir.

Almışken 4gb da iyi gibi. Gta gibi oyunlara yetmiyor sanırım artık 2gb. Yoksa 2gb model fiyat olarak çok uygun
  • arkadaslar haksizsiniz demiyorum ikiniz de haklisiniz ama bir de soyle dusunelim.simdi 4gb ayar gerektiren tomb raider very high yaptik mesela.diyeceksiniz ki gpu o very high ayara yetmez.evet yetmez ama diyelim oyun 2.7 gb kullaniyor onemli degil hangi oyun oldugu ya da 3gb ayar yapiyorsunuz gta5'te.suna getirecem tam anlamiyla 4gb olarak kullanmasaniz bile kartin 4gb olmasi iyidir yeter ki su fiyatlar biraz daha dussun.4gb 370'e 566 lira vermekten su anda bile daha iyi durumda kart daha surucusu cikmadi bisi olmadi illa ki duzelecektir.sunu hatirlayin 2gb gtx770 ile 3gb 7970 rakipti simdi 770 kalmadi ama 280x ismi altinda 7970'i hala oyun testlerinde iyi yerlerde goruyoruz.oyunlar 2gb'den fazla kullaniyor uzun zamandir bulunsun 4gb ama dibine kadar kokleyemezsiniz belki ayar olarak gpu kaldirmaz ona bisi demiyorum oyununa gore degisir.bana gelmez kardesim monitorum kucuk ne yapacam 4gb'yi diyen varsa da 2gb olani da kotu kart degil yeni yerlere gelsin fiyati otursun dusunulebilir.

• Hocam 7970 highend en tepe gpusuydu amdnim bir zamanlar yani cesedi guclu bir gpu ama rx 460 cikartilirken serinin en zayifi olaraj cikiyor.

7970in ciktiginda cok guclu olmasi nedeniyle bir potansiyel fazlasi hucu oldugunu dusunuyirum.

Bu arada 7970in rakibi 780 olmuyor mu ?

• Periah kullanıcısına yanıt
    7970 degil 280x diyelim bazi oyun testlerinde 780 ile kapistigini gormus olabilirsin o ayri bir konu.ben 380'le timespy testinde def. 780'i gecmistim diye hatirliyorum forumda basligi var.780 ile 290 rakipti ama simdi 780 280x'le kapisir oldu bu mevzu karisik nvidia bozuyor mu suruculerle kartlari tartismasi burada yapmayalim.benim demek istedigim suydu 770 mi alalim 7970 mi alalim geyigi donuyordu forumda ama son oyunlarda 2gb yetmedigi icin 770 geride kaldi 280x 3gb ile hala kapisiyor diger kartlarla.ornek veriyorum 2gb 960 tomb raider very high ayarda 19 fps aliyor 280x iki katini rahat alir 2gb kisitlar bu ayarda ama dersen ki 7970 ornegin o kartin gpusu guclu 460 zayif ona bir sey demem evet 460 gpusu pek guclu degil ama yine de 4gb'nin ise yarayacagi durumlar olabilir.ben gidin herkes 4gb alsin demiyorum zaten adamda 1440x900 monitor vardir ne yapsin 4gb'yi ya da oynadigim oyunlar istemiyor diyebilir 2gb o zaman mantikli olur.cok uzattim 2gb alin duruma gore 4gb de alin ben diyorum ki 3-5 daha atsinlar fiyatlari da soyle daha alinabilir bir hale gelsin o zaman cok meselesi olmaz 2 mi 4 mu diye.

• Elbette yer yer fark olacaktır ama rx 460 çok güçlü olmadığı için bu belki gözardıedilebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak bir ekran kartına 1000 liranın üstü para verebilen biri 50 100 lirayı pek önemsemez ama bir ekran kartına 400 500 lira verebilecek biri için 50 100 lira fark ciddi bir rakam oluyor.

Benim şöylke bir düşüncem vardı bu konuda

rx 460 2 gb yeterli
    rx 470 4 gb yeterli
    rx 480 6 gb yeterli

diye düşünüyorum gpuların gücü yönünden.

Gtx 1060ın 6 gb olduğunu düşününce bana mantıklı geliyor.

rx 490 ve gtx 1070 gibi gpuların 8 gb belleği hakkıyla kullanabileceğini düşünüyorum.

Sonuçta eski seride nvdiı 970 ve 980 serileri 3.5 ve 4 gb olarak geldiler ama ciddi bir darboğaz yaşamadılar gtx 980 ti 6 gbdı.
  • Çok güzel bir RX 460 incelemesi gelmiş;

Adamın bahsettiği gibi keşke RX 470 ile 460'ın fiyatları bu kadar yakın olmasa da gidip gönül rahatlığıyla alsak. Ancak Ülkemizde bile RX 470 %25-30 daha pahalı olmasına rağmen %50-55 daha fazla performans veriyor Hatta çoğu oyunda RX 460'ın 2 katı FPS veriyor neredeyse...

Yoksa kendi fiyat bandında şuan ki pahalı fiyatıyla bile rakibi yok RX 460'ın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 14 Ağustos 2016; 14:04:51 >

• beklenenden biraz daha yavaş bir kart çıktığı doğrudur.artık fiyata oynayacaklar.ilk mesaj güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

beklenenden biraz daha yavaş bir kart çıktığı doğrudur.artık fiyata oynayacaklar.ilk mesaj güncel.

eline sağlık hocam fiyat karşılaştırması yapacaklar için güzel bir konu olmuş.

Fiyatlar düşecek gibi biraz daha bütün AIBler bu ay sonuna kadar yerini bulur türkiyede
  • The Moth kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.benim amacım satış yerlerinin linklerini çoğaltarak fiyatın düşeceğini göstermek.2gb fiyatı son eklediğim linkle havale 445 liraya düştü.benzer bir düşüş 4gb versiyonu için de bekliyoruz.
  • kart ne emmeye geliyor ne de gömmeye ne fiyatı uygun ne de performansı, arafta kalmış resmen kart. Şu kartı çıkaracaksın 350 liradan peynir ekmek gibi satsın ki ederide o kadar zaten. Sonuçta yeni nesil için giriş seviyesi bir kart.

Özel soğutmalı olması gereken fiyatlar;
    460: 350
    470: 600
    480: 850
    1060: 950
    1070: 1200
    1080: 1550
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    yeni üretim teknolojisine geçince çip mi üretemiyorlar yakıyorlar mı nedir iki markada da gömmece oldu fiyatlar dediğiniz gibi.uygun fiyatlı olacak stok model sorunu olmayacak ki insanlar işine gücüne bakacak istediği kartı alacak.2 aydır forumda ve Dünya'da da farklı değil eziyet çekiyor kullanıcı özel modeli gelmedi fiyatı düşmedi stok bulamadm yurt dışından alsam cw çıkar mı ve garanti sorunu...vs bu çektirdiklerinin geçerli bir mazereti olamaz beceremediler yeni seri işini bu sefer.kullanıcı burada 200 sayfalık konularda sabahlamak zorunda değil hatta belki foruma bile girmek zorunda değil.herkes kart alacağım diye uzman oldu.psikolojileri de bozulmuştur bugün haber var mı diye.bunlar hoş değil umarım dediğiniz gibi fiyatlara bir ayar geçerler ve stok model sorunlarını çözerler çok satmak istiyorlarsa.bunu da buradan biz öğretiyorsak bitmiş bu firmalar kullanıcıyı söğüşlemek üzerine politika yapmışlar demektir.ben uzman değilim sıradan bir kullanıcıyım bunları ben görüyorsam bu adamlar göremiyor mu onlar da görüyor.

• quote:

yeni üretim teknolojisine geçince çip mi üretemiyorlar yakıyorlar mı nedir iki markada da gömmece oldu fiyatlar dediğiniz gibi.uygun fiyatlı olacak stok model sorunu olmayacak ki insanlar işine gücüne bakacak istediği kartı alacak.2 aydır forumda ve Dünya'da da farklı değil eziyet çekiyor kullanıcı özel modeli gelmedi fiyatı düşmedi stok bulamadm yurt dışından alsam cw çıkar mı ve garanti sorunu...vs bu çektirdiklerinin geçerli bir mazereti olamaz beceremediler yeni seri işini bu sefer.kullanıcı burada 200 sayfalık konularda sabahlamak zorunda değil hatta belki foruma bile girmek zorunda değil.herkes kart alacağım diye uzman oldu.psikolojileri de bozulmuştur bugün haber var mı diye.bunlar hoş değil umarım dediğiniz gibi fiyatlara bir ayar geçerler ve stok model sorunlarını çözerler çok satmak istiyorlarsa.bunu da buradan biz öğretiyorsak bitmiş bu firmalar kullanıcıyı söğüşlemek üzerine politika yapmışlar demektir.ben uzman değilim sıradan bir kullanıcıyım bunları ben görüyorsam bu adamlar göremiyor mu onlar da görüyor.

Birde işn içine fanboylar girince ortalık savaş alanına dönüyor, klavye tuşları ağır hasar alıyor Fiyat konusu, zaten dolar almış başını gidiyor, mağazalar kendi cumhuriyetlerini ilan etmişler. Elalemin asgari ücretinin 3'te 1'i ile alabildiği en üst seviye kartı burada 2 aylık maaşla alamıyorsun. Para biriktireyim diyorsun, o para birikene kadar yeni modeller çıkıyor vesaire.

• quote:

teşekkür ederim.benim amacım satış yerlerinin linklerini çoğaltarak fiyatın düşeceğini göstermek.2gb fiyatı son eklediğim linkle havale 445 liraya düştü.benzer bir düşüş 4gb versiyonu için de bekliyoruz.

4 gb Rx460 500-520 TL'ye insede alsak ama ısrarcılar illa 600 TL'ye kakalamak için

http://www.incehesap.com/sapphire-rx-460-nitro-4gb-11257-02-20g-fiyati-31400/?ref=akakce&source=mobil&v=1.3.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 16 Ağustos 2016; 14:10:08 >

• 1 hafta içerisinde rx 460 alıcam.Ekran kartı hariç diğer tüm bileşenler sinerjiden alıncak.Sinerjide rx 460 520 tl çok pahalı geldi.Rx 460 en güvenilir ve en uygun hangi siteden alabilirim?

• Beyler tamam kart beklenenden kötü ama bence 4GB Asus Strix versiyonu kesinlikle 500-550 TL yi hakediyor.

Sonuç olarak önceki nesilden GTX 950 ile aynı performansı veriyor neredeyse ve şuan GTX 950 bile 650 TL.

Hem yeni nesil hemde 4GB kart almış oluyorsunuz çok daha uyguna. Ancak tutupda 600 TL falan vermeyin şu Sapphire Nitro'ya falan. Yakın zamanda 550 TL altına iner ve gayet alınası bir kart olur bence.

Yani RX460 4GB ı boşuna kendi segmentiyle karşılaştırmayın. Kendi segmentinde çok güzel bir kart ama konu RX 470 e gelince durum bitaz karışıyor.

Aralarındaki fark 200 TL civarı olunca ve RX 470'in performansı neredeyse 2 kat fazla olunca işte orada bir düşünme başlıyor.

Oynadığım oyunlar ETS 2, Rocket League, GTA 5 v.b. oyunlar olduğu için ve bunca sene 820m,720m gibi vasat kartlarla idare edebildiğime göre RX460 beni uçurmaya yeter bence diye düşünüyorum.

Neyse umarım kısa zamanda Asus Strix RX 460 4GB 500-550 TL'ye düşer...

Dipnot: Birde 150 dolar olma ihtimali olan GTX 1050 varki oralars girmek bile istemiyorum. Neyse 1-2 ay daha onboard devam...

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Kart 550 tlyi hakkediyor aslında eski serinin fiyatlarıyla karşılatırdığın zaman.Ama Amd öle bir kart çıkardı ki Rx470 diye referans tasarım bile olsa sistemimde darboğaz yapacağını kesinlikle bilsemde 150-200 tl verip gene Rx470 referans tasarım alasım geliyor kararsız bıraktılar milleti

• qaanx kullanıcısına yanıt
    İşlemcim i5 6400 + 8GB RAM + 3 fan v.s. ve PSU Corsair VS450W. 12V kanalından 408W veriyor RX 470'e kesinlikle yeter, 300-350W harcar tüm sistem ama PSU'mu ve bütçeme zorlamak istemiyorum nedense. O yüzden RX 460 4GB'ı sıürekli takip ediyorum. Ancak bilemiyorum RX 470 çok kafa karıştırıcı...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.