Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayin 1-2'si tamam baslik duserse ben cikaririm o zamana.rahatız sıkıntı yok.bizim zaten en bastan beri dedigimiz 4gb'nin 500 lira olmasi degil miydi hatta ben degil herkes boyle soyluyordu.bakalim o gunleri de goruruz belki yakinda.
  • beyler asus strix 750ti vs 460 2 gb karşılaştırmasında sessizlik bakımından hangisi tercih edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    İki kartinda sesi rahatsız etmez hiç bir şekilde olay performansta bitiyor bu yüzden rx 460 tercih et

• Öyle bir ayarlamışlarki, crossfire yapılması bile RX-470 satışlarını etkilemeyecek değil mi?
  • kartı aldım değerleri

RX 460 (çeşitli fiyatlar)

uzun süreli oyun testinde iyi enerji çekiyor bu çok zor çıkabileceği ekstrem değerdir normalde 55watt civarında geziyor oyunda ses sıkıntısı yok 2gb versiyonunu almanızı öneririm 4gb bu kart için fazla olmuş vatanbilgisayarda 2gb olmadığı için aldım gtx 750ti yerine güzel bir tercih olacaktır 2gb rx460

kart 75derecede ancak fanlara dikkat edin %49da dönüyor yani referans gibi ısınıyor ancak referans rx470 kartta 80derecede fanlar %kaç dönüyor birileri aydınlatırsa sevinirim
    windowsta uykudan uyanırken hata sonucu fanlar kendini %100e aldı emin olun fandan ses gelmiyor ancak üflediği hava gerçektende rahatsız edici olabiliyor fanı elimle %100 yapmak istemiyorum wattman ayarlarına girince garantiden çıkabilir diye bir şüphe var içimde ,2yıl sonra overclock yaparız işte şimdilik gayet yeterli 4gb versiyonunu alırsanız elinizde overclock potansiyeli oluyor pci 6pin takılabildiği için 1450mhz kadar çekilebilir diye düşünüyorum tabi fanlar %100 dönecek ve buda biraz rahatsız edecektir...

ekleme:2gb versiyonunda pci kablosu olmadığından overclock potansiyeli gtx 750tiden daha az çünkü anakart düzgün şekilde pci express yuvasından 75watta güç verebiliyor bunun üstünde anakarttan kaynaklı stabilite sorunları yaşanabilir gtx 750ti 60watt kadar güç çekiyor 15watt kadarda stabil overclock yapılabilir ki rx460 ı geçebileceğini sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 25 Ağustos 2016; 20:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

kartı aldım değerleri

RX 460 (çeşitli fiyatlar)

uzun süreli oyun testinde iyi enerji çekiyor bu çok zor çıkabileceği ekstrem değerdir normalde 55watt civarında geziyor oyunda ses sıkıntısı yok 2gb versiyonunu almanızı öneririm 4gb bu kart için fazla olmuş vatanbilgisayarda 2gb olmadığı için aldım gtx 750ti yerine güzel bir tercih olacaktır 2gb rx460

kart 75derecede ancak fanlara dikkat edin %49da dönüyor yani referans gibi ısınıyor ancak referans rx470 kartta 80derecede fanlar %kaç dönüyor birileri aydınlatırsa sevinirim
    windowsta uykudan uyanırken hata sonucu fanlar kendini %100e aldı emin olun fandan ses gelmiyor ancak üflediği hava gerçektende rahatsız edici olabiliyor fanı elimle %100 yapmak istemiyorum wattman ayarlarına girince garantiden çıkabilir diye bir şüphe var içimde ,2yıl sonra overclock yaparız işte şimdilik gayet yeterli 4gb versiyonunu alırsanız elinizde overclock potansiyeli oluyor pci 6pin takılabildiği için 1450mhz kadar çekilebilir diye düşünüyorum tabi fanlar %100 dönecek ve buda biraz rahatsız edecektir...

ekleme:2gb versiyonunda pci kablosu olmadığından overclock potansiyeli gtx 750tiden daha az çünkü anakart düzgün şekilde pci express yuvasından 75watta güç verebiliyor bunun üstünde anakarttan kaynaklı stabilite sorunları yaşanabilir gtx 750ti 60watt kadar güç çekiyor 15watt kadarda stabil overclock yapılabilir ki rx460 ı geçebileceğini sanmıyorum...

Bu şimdi voltaj arttırmadanki en hızlı hali mi? Eğer öyleyse, HD7000 serisine göre ortalamada 50-100 MHz daha önde gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Ağustos 2016; 20:25:49 >

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    evet bu değerler en peak değerler 3-4saat aralıksız oynadım bu değerleri gördü yoksa kart hayatta 131watta ulaşmaz bir ara torture testi yapmam lazım gerçek değerleri daha iyi yansıtır gibi ama şimdi kart yeni yani şu sitedeki yanan parçaları görünce vazgeçtim:D

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/
  • quote:

evet bu değerler en peak değerler 3-4saat aralıksız oynadım bu değerleri gördü yoksa kart hayatta 131watta ulaşmaz bir ara torture testi yapmam lazım gerçek değerleri daha iyi yansıtır gibi ama şimdi kart yeni yani şu sitedeki yanan parçaları görünce vazgeçtim:D

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Voltajı otomatikten çıkarıp sabitleyip frekansı 1270MHz yapınca kitlenme oluyo mu mesela?
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    bunun hakkında bir bilgim yok çünkü yeni karta overclock yapmak istemiyorum 1250mhz değeri fabrika ayarında olan değer nitro 4gb için geçerli , 2gb versiyonu 1210mhz olarak geliyor

hd 4650 kart var elimde bi ona overclock yaparım şuan

overclock garanti dışı bırakır belirtmemde fayda var tekrardan...
  • quote:

bunun hakkında bir bilgim yok çünkü yeni karta overclock yapmak istemiyorum 1250mhz değeri fabrika ayarında olan değer nitro 4gb için geçerli , 2gb versiyonu 1210mhz olarak geliyor

Yok hocam gerek yok sağolun. Bende R7-240 var ona yapıyom canım oc çekince.
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tesadüf 4650 bendede var

• ilk mesaj güncel.
  • RX 460 2GB vs RX 460 4GB vs GTX 950 2GB

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119852192&fromzero=yes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Overclock un garanti dışı bırakma konusunu tekrardan gözden geçirin, öyle bir şey yok hocam.
  • amd wattmani açarken void warranty diye uyarı veriyor overclock yada underclock hiç farketmez o ayarlara girince o yazıya accept dediğin anda gpu belleğine veri geçiyor sonra stockta kullanıp yanarsa bile overclocktan yandığı düşünülebiliyor isterseniz rx470inizi overclock ile yakıp yollayın garanti koruyacak mı
  • quote:

amd wattmani açarken void warranty diye uyarı veriyor overclock yada underclock hiç farketmez o ayarlara girince o yazıya accept dediğin anda gpu belleğine veri geçiyor sonra stockta kullanıp yanarsa bile overclocktan yandığı düşünülebiliyor isterseniz rx470inizi overclock ile yakıp yollayın garanti koruyacak mı

Bence o caydırıcı olsun diye yapılmış bir şey. Kimse bunu garanti dışı bıraksın diye driver ın içine koymaz.
  • Note: AMD’s product warranty does not cover damages caused by overclocking, even when overclocking is enabled via AMD hardware and/or software.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2016/06/29/command-your-gpu-and-control-your-graphics-performance-with-radeon-wattman

kendi sitesinde dahi yazıyor, bu sanki o küçük yazılar gibi kampanya kampanya diye bağırıp koşulları küçük küçük yazıp faturanın kabarık olarak yansıması türkiyede pttcell kullananlar iyi bilir 1günlük gecikme 5tl ama tarife sözde 12tl

• Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    normal kullanicinin oc ile kart yakacagini sanmiyorum.2000 yaparsin kart kitlenir bundan filan yanmaz ama sivi nitrojen ile yakabilirsin karti.oc ile kart yanar mi bu 6 mi yoksa 9 mu gibi bir sey nereden baktigina bagli.
  • ilk mesaj güncel.fiyatlar bir miktar yukarı yönde değişmiş.
  • bir arkadas ay basinda oyun indirip goruslerini yazacakti basligi yukarida tutarim demistim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.