Şimdi Ara

Rx 460 performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İ5 3550 3.3 ghz

6gb ddr3 1333mhz RAM
    Bu parçalar rx 460 ile nasıl bir performans verir kaç watt PSU lazim ve dx12 ile 11 arasında iyi bir FPS farkı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve toplarsam direk benchmark yapıp aticam

• quote:

Orijinalden alıntı: firo88

Ve toplarsam direk benchmark yapıp aticam
    Olmaz hocam. Diğer arkadaşlar ne derler bilmiyorum.
  • Yahu dx11 de bi performans veremiyor doğru düzgün, dx12de ne işe yarasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence o kartı almayın. Mümkünse rx 470 alın. En kötü ihtimal gtx 950/960 alın derim.

Dx 12yi beklemektense ikinci el alın bu dediğim kartları. En azından şuan için çok daha iyi bir oyun performansı alırsınız. Ilerde duruma göre değişiklik yaparsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Hocam bence o kartı almayın. Mümkünse rx 470 alın. En kötü ihtimal gtx 950/960 alın derim.

Dx 12yi beklemektense ikinci el alın bu dediğim kartları. En azından şuan için çok daha iyi bir oyun performansı alırsınız. Ilerde duruma göre değişiklik yaparsınız.
    rx 460 aşırı kırpılmış bir kart f/p kartı değil şu anda bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

rx 460 aşırı kırpılmış bir kart f/p kartı değil şu anda bence.

Alıntıları Göster
    gtx 950 2gb yerine rx460 4gb almak daha iyidir ama para varsa o işlemciye rx470 4gb gider yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    bütçem max 650 lira ve ikinci ele hiç bir şekilde yanaşmıyorum daha iyi bir kart öneriniz varmı kartı 7 ekim cuma en geç cumartesi alacağım ona göre hızlı yanıt veriniz lütfen ben sadece yaza kadar kullanacağım yazın çok daha iyi bir sistem toplıycam yani idarelik bir kart istiyorum topluycam sistem de bu

ama zen işlemciler çıkınca işlemci deişebilir

Rx 460 performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: firo88

bütçem max 650 lira ve ikinci ele hiç bir şekilde yanaşmıyorum daha iyi bir kart öneriniz varmı kartı 7 ekim cuma en geç cumartesi alacağım ona göre hızlı yanıt veriniz lütfen ben sadece yaza kadar kullanacağım yazın çok daha iyi bir sistem toplıycam yani idarelik bir kart istiyorum topluycam sistem de bu

ama zen işlemciler çıkınca işlemci deişebilir

Rx 460 performansı

R9 270x alabilirsin 280 ile aşağı yukarı aynı gta 5 de bf4 de filan semi baya götürür

• dostum max 650 lira birde yaza kadar altını çizerim 270x 900 lira powercolora pek yanaşmıyorum ve zaten 6gb ram var oyunları ultrada oynatması şart deil orta ile yüksek arası yeter bana
  • Asus R7 370 4gb 598 tl filan 600tl ediyor gta 5i 8gb ram ile veryhighde 40-45fos alıyorhttps://youtu.be/Dl-k1GW_3G4 6gb ram da bayağı yetecektir bence 370 tam sana görehttp://m.n11.com/asus-4-gb-amd-strix-gaming-r7-370-dc2oc-ddr5-256-bit-pcie-30-x16-P136232568?cid=604001&gclid=CMHM4pG1xM8CFQ2RGwodQIgBzA&gclsrc=aw.ds

Ayrıca dx12 destekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A77EED6B

Asus R7 370 4gb 598 tl filan 600tl ediyor gta 5i 8gb ram ile veryhighde 40-45fos alıyorhttps://youtu.be/Dl-k1GW_3G4 6gb ram da bayağı yetecektir bence 370 tam sana görehttp://m.n11.com/asus-4-gb-amd-strix-gaming-r7-370-dc2oc-ddr5-256-bit-pcie-30-x16-P136232568?cid=604001&gclid=CMHM4pG1xM8CFQ2RGwodQIgBzA&gclsrc=aw.ds

Ayrıca dx12 destekli
    Gta V 6 gb ramda takılma yapıyor. Fiyat performans ürünü olarak rx 470 alın diğer kartlara vereceğiniz paraya oranla yüksek bir artış yaşatıcak bu saatten sonra r9 serisine de gtx 9xx serisine para verilmemeli sıfır alınacaksa.

• https://youtu.be/LettWmTAiMY senin sistemin aynısı nerdeyse bak oyun performansı 1080p full hd ultra daha ne olsun

• İ5 3550 3.3 ghz işlemciye

bu kart önerilmiş

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx480-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    uygunmudur peki
  • Param olsa bende 470 varken 460 a para verilmiycegini biliyorum ama yok olsa zaten direk 470 bana 700 den aşağı bir kart onerin lütfen ve mümkünse 460 tan performanslı olsun 370 falan geride kalmis bebchmarklara baktım

• 10 gün sonra 1050 çıkıyo sanırım onu görmeden karar vermemek lazım aynı durumdayım sizinle 470 alamıyorum 460 a zor razı oluyorum belki 1050 kurtarır bizi

• Maalesef bekleyemem Hemde 1060 gibi yuksek bir fiyatla çıkar bence beklemeye değmez zaten yaz aylarına kadar idare etsin istiyom ondan sonra ver elini zen işlemci ver elini rx 480 ama yenisini toplayinca eskisi cope gitsin istemiyom satarım ya da birine veririm ama maç 700 TL

• firo88 kullanıcısına yanıt
    rx460 4gb al msaa x2den fazla açma ultra quality açarak iyi gidiyor kart ama msaa post fx light effects gibi gpu gücü kullanan ayarlarda düşük fps alırsın quality olarak 4gb vram yüzünden tüm quality ayarlarını açmana izin verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

rx460 4gb al msaa x2den fazla açma ultra quality açarak iyi gidiyor kart ama msaa post fx light effects gibi gpu gücü kullanan ayarlarda düşük fps alırsın quality olarak 4gb vram yüzünden tüm quality ayarlarını açmana izin verir...
    şimdi ben de rx460 4gb 128 bit mi r7 370 4gb 256 bit mi desem herhalde rx dersiniz değil mi? :)
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Açıp dx12 testlerini izleyebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.