Şimdi Ara

rx 470 alıcam MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sapphire'de MSI'ında garantisine eğer değişmediyse Servispoint bakıyordu.
  • Ben kesinlikle MSI derim. Kendim de MSI RX 470 aldım fakat aldığım için değil daha iyi olduğu için tarafsız bir yorum yapmak gerekirse;

MSI'ın tek eksiği backplate. Yani backplate dışında pcb de kullanılan bileşenlerden tut soğutma da kullanılan özel yapraklı fanlara hatta bakır borulara kadar MSI çok daha iyi. Bugüne kadar 5-6 farklı sapphire ekran kartı kullandım (6850, 6970, 7850, 7950 vs) hepsi de sesli çalışıyordu yani tamam bir sıkıntı, sorun yoktu kartlarda fakat diğer standart kartlardan bir artısı da yoktu. Zaten sapphire nitro+ serisinde biraz biraz toparlandı onun dışında dual-x falan hep standart altı kartlardı fakat MSI Twin Frozr serisini her geçen gün geliştirip üstüne bir şeyler kattı.

Zaten karşılaştırmaları inceleyenler MSI ın daha serin ve sessiz çalıştığını bilirler.

Bu arada ben yurtdışından aldım Türkiye'den alacak ve bütçesi kısıtlı olanlar ucuz olana yönelebilir. MSI iyi dediysek Sapphire'de kötü demedik sapphire de çok iyi fakat MSI bir tık üstte

• Yabancı kaynaklara bakarsan RX 470'de (ve çoğu Nitro serisi kartta) Sapphire ile msi arasında sessizlik ve soğutma açısından bir fark olmadığı açıkça görülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende sapphire rx470 nitro 4GB alıcamda sizce 8 GB RAM 1866 MHz , AMD Phenom II x955 BE 3.6 O.C İle darboğaz çok yapar mı ?
  • Sapphire kesinlikle kötü kartlar üretmiyor. Özellikle f/p açısından çok iyi. Ama MSI'ın soğutması bir tık önde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.