Şimdi Ara

rx 470 alıcam MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bayadır uzağım bu konulara malum sıkıntılar neyse. Artık pc toplamaya karar verdim ve bütçem gereği bu kartı alıcam ama hangisi olduğuna karar veremiyorum

• ( baltaş giller sapphire'i kötülerken msi'yi yüceltiyor. çünkü sapphire'den reklam alamıyorlar.
    savundukları tek şeyde sapphire'in soğutmasındaki borular bakır değil metalmiş, 5-7 yıl sonra 2 derece fazla ısınırmış performansa etki edermiş oda =)
    ulan siz değilmisiniz her ay sistem değişdirten? 5-7 yıl sonra piyasada zaten olmayacak ekran kartının ısısı 2 derece fazla olsa ne olur ? )

ayrıca msi kalitesizdir demiyorum ama sorunlu sıkıntılı en çok anakart msi'de mevcut. hergün 2-3 tane msi konusu açılıyor.
    reklamı bol olan markayı sevmem. bir zamanlar vestelinde reklamı çoktu ne oldu ? en adi marka olduğu sonradan ortaya çıktı.
    ejdarhanın ışıklı tasarımın hiçbir önemi yok. sağlamlık olsun diyorsanız

ben sapphire diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelceleron3 -- 5 Eylül 2016; 3:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelceleron3

( baltaş giller sapphire'i kötülerken msi'yi yüceltiyor. çünkü sapphire'den reklam alamıyorlar.
    savundukları tek şeyde sapphire'in soğutmasındaki borular bakır değil metalmiş, 5-7 yıl sonra 2 derece fazla ısınırmış performansa etki edermiş oda =)
    ulan siz değilmisiniz her ay sistem değişdirten? 5-7 yıl sonra piyasada zaten olmayacak ekran kartının ısısı 2 derece fazla olsa ne olur ? )

ayrıca msi kalitesizdir demiyorum ama sorunlu sıkıntılı en çok anakart msi'de mevcut. hergün 2-3 tane msi konusu açılıyor.
    reklamı bol olan markayı sevmem. bir zamanlar vestelinde reklamı çoktu ne oldu ? en adi marka olduğu sonradan ortaya çıktı.

ben sapphire diyorum.
    hangisi daha uygun fiyatliysa onu alin. ayni fiyattalarsa da msi alin, ekran kartim msi dersiniz disarida.

• Backplate ve fiyat ugun olduğu için sapphire alınır. Hatta 60-70 daha eklenip rx480 4Gb de alınabilinir.
  • msi al sapphirede strixte cok isiniyor strix bende var sapphire kullanan arkadaslarda forumda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

msi al sapphirede strixte cok isiniyor strix bende var sapphire kullanan arkadaslarda forumda var
    Msi dan şaşman normalde ancak mevzu Amd olunca fiyat uygun olmasına karşın Sapphire daha performanslı diyorlar. Şahsen test etmedim.
  • Rx 470 alacagına Gtx 1060 mini modellerinden alabilirsin hiçbir performans farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

Rx 470 alacagına Gtx 1060 mini modellerinden alabilirsin hiçbir performans farkı yok
    5 yılık sapphire hd3650nin ölmesini bekliyorum ölmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Alıntıları Göster
    msi 470 için backplate kullanmamış. Sapphire tercih edilebilir bu yüzden.
  • quote:

Bende ölmesini bekliyorum HD 3650'nin ama hala tık demedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 860K

quote:

Alıntıları Göster
    Hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu alın lakin performans farkı yok 2 kart arasında.

• intelceleron3 İ kullanıcısına yanıt
    Eveit alii diyip sırıtmadı yok mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelceleron3

( baltaş giller sapphire'i kötülerken msi'yi yüceltiyor. çünkü sapphire'den reklam alamıyorlar.

ben sapphire diyorum.

Pentium işlemci Titan x e darboğaz yapmazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: SCARF4CE

quote:

kışın yüksek voltaj yemişti pc çok ufak bir performans kaybı var belki o da anakarttan kaynaklıdır.
    80 dereceye çıkıyor ama tık yok
    keşke iki sene önce fiyatlar insan gibiyken r7 240 alsaymışım. şu an 3 yıllık karta 200 lira veresim yok

• Al Sapphire bak keyfine.Arka plakası da var.
  • R9 380 i msi yerine sapphire almadım diye pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diadhaidhrigh

R9 380 i msi yerine sapphire almadım diye pişmanım
    emesay şekil gözüküyor ama sapphire kalitesiz değil kesinlikle.Hemde büyük ihtimalle emesaydan daha ucuzdur sapphire alınır.
  • Sapphire öneren arkadaşlar kartı deneme şansınız oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkeseSelamSanaHasrett

Sapphire öneren arkadaşlar kartı deneme şansınız oldumu
    amd bir kart ve saphire amd nin asıl satıs markası yani amd de saphire öneririm msı amdde fazla masraf ve nitro oldugundan emin ol
  • Yaklaşık 1 aydır 8gb sapphire rx470 kullanıyorum. Bf1 betada 70 90 fps arası performansı, beni mutlu eden donanım kalitesiyle mutlu mesut oynaşıyoruz. Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.