Şimdi Ara

RX 470 Takınca Sistemin Bozulma Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir süre idare etsin yeter. alıyorum o zaman ?
  • 127.0.0.1.q kullanıcısına yanıt
    Bilemem. Bende de mavi renkli serilerinden bir set var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 127.0.0.1.q

hocam harddiskten olabilir demiştiniz harddiski taratıp resmini attım. Mete Can Karahasan hdd gitmek üzere dedi. o zaman bu yaşadığım sorunlar harddisk üzerinden olabilir mi ?

HDD'n iyi durumda değil biraz yaşlanmış, ama yine de senin sorunun bellekte görünüyor. Al bir bellek çözülecek mi görelim.
    Forumun 2.el bölümünden temiz,garantili ve az kullanılmış DDR3 8Gb bir ram alın öncelik ile öyle test edin. Sırf test etmek için alın dmeiyorum zaten almanız gerekiyor. 4Gb Ram çok düşük bir miktar. Ayriyetten elinizdeki Ram ile uyumlu olması gerekir. Sizdeki Ram nedir tam olarak? Mhz,CL değerleri, vs vs, ayrıtnılı yazarsanız iyi olur. Ekstra olarak; bütçe ne kadar bilmiyorum ama forumun 2.elinden bir i5 4460 alabilirsiniz 400 TL. civarı. 8Gb ta Ram alsanız 100-120 TL. arası. Eder 500 TL. Sonra verin en Ultra ayarlara eliniz oynayın gitsin. Bunları aldığınızda 12Gb Ram belleğiniz olacak ve güzel bir işlemciniz olacak. Bu arada psu 450W yazmışsınız. Tam marke ve modeli, seri numarası falan nedir ? Single Rail mi? Yani 12V tek kanal mı? Eğer çift kanal ise yetersizlik yaşar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Aman hocam sakın almayın. 4Gb 150 TL. verilir mi hiç :) Forumdan 8Gb az kullanılmış 1600Mhz CL9 ve 1.50V bir Ram alın aynı marka bulursanız. Bulamazsanız farklı marka oalbilir ama yne CL), 1600Mhz ve 1.50V olmalı. Şimdi siz 4 alsanız, zaten sizde de 4 var. 8 eder. Almışken 8 alın 12 etsin :)) Yok ben sıfır aynısında alacağım diyorsanız siz bilirsiniz o da götürü bir müddet sizi 8Gb. Bir de ilk mesajımda dediğim gibi 500 TL. bütçe ayırabilirseniz 2.el i5 4460 ve 8Gb Ram tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Ocak 2017; 20:27:51 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    şuan acil olduğu içim bütçem 150tl civari. yani ikinci eldense sıfır daha güzel değil mi
    Şu ana kadar çok fazla 2.el ürün kullandım, şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım şükür. Genelde garantili,kutulu ve faturalı ürünleri ve az kullanılmış olan ürünleri tercih ettim.

Bunun haricinde sizin acele tabii ki o zaman bu 4G sıfır olanı alın o zaman. İdare der bir müddet sizi. İleride belki sistem değişikliğine gidersiniz zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.