Şimdi Ara

RX 480 Stoklarda Bulunurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın RX 480 veya RX 470 alacağım.Vatan bilgisayarda stoklarda bulabilirmiyim.Ayrıca artık beklemeye sabrım kalmadı ref tasarım alsam çok bişey fark edermi ikinci olarakta custom tasarım ile ref tasarım arasında ne kadar fiyat farkı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıBaba -- 28 Haziran 2016; 21:59:37 >

• Abartılacak bir fiyat farkı olmaz bana kalırsa ha özellik bakımından daha kaliteli soğutması daha kolay oc şansı sunar referans tasarım almayın
  • Özel tasarım alırsan, su soğutma seçeneklerinin devre kartına uyumu güçleşebilir. Bu seferki standart tasarımının soğutucu değiştirme kolaylığı çok olacak, örneğin 290'ları fırınlamak gerekiyordu işlemci soğutucusunu devre kart soğutusundan ayırabilmek için. O sebeple de hali hazırdaki soğutucuyu bir kez su soğutucuya uyacak şekilde çevirince, yedek kullanma olanağın kalmıyordu eğer su soğutucuya birşey olacak olursa diye.
  • DonanımcıBaba kullanıcısına yanıt
    Özel tararımlar için 270 dolar gibi bir yazı görmüştüm 8gb modeli için ama yalan haber olması da mümkün. Stock tasarım tek sorunu tek 6 pin güç beslemesine sahip olduğundan iyi overclock olmayacaktır. Özel tasarım ile daha iyi soğutma ve oc yeteneği söz konusu olabilir ama bunun içinde 1 aya yakın bekleme durumunu göz önünde bulundurman lazım. Eğer acilse ve test sonuçlarına göre bekledğin performansı veriyorsa çıkar çıkmaz alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.ben zaten oc işinden anlamam yapmayıda düşünmüyorum.peki vatanın stoklarında bulabilirmiyim mesela sinerjide siteye RX 480 eklendi fakat vatanda herhangi bir hareketlilik yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.