Şimdi Ara

Rx 570 doğru bi seçim mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarıda bi 1400 liralık rx 5500xt linki verilmiş fakat netsipariş güvenilir bir site mi emin değilim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw rx570 seni tatmin etmez diyip 1650 super al demek ne. Bu piyasada kart alınmaz hele 1650 supere 1600tl falan verilmez. Git ikinci el 8 gb rx 580 al 900tlye 1650 super performanssı veriyor zaten.
    1500 üstüne 1650 super almak gibi bir hata yapma.
    Not: 5500xt de alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relling -- 13 Nisan 2020; 10:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • relling R kullanıcısına yanıt
    Taksitle alacağım için sıfır almayı düşünüyorum 1650 lira verilir mi rx 580 8g ye

• JustNaggy kullanıcısına yanıt
    Hocam verilmez. Millet virüs yüzünden iyice zam yaptı. Kesinlikle bu kartların ederi değil bu fiyatlar. Mesela 1300 tlye virüs öncesi Vega56 lar satılıyodu. Şu an saçma bi fiyatlama var. 1650 super ve 5500xt kesinlikle o fiyatları edecek kartlar değil. 0 almanızın hiçbir mantığı yok. Tavsiyem ikinci el garantili rx570 kovalamanız.

• relling R kullanıcısına yanıt
    TR de fiyat haketme diye bir kavram yok neyazıkki.
    Enflasyon yüzünden ürünlerin fiyatlarına alışamıyoruz. Satıcıda saolsun biraz üstüne koyunca...
    Tl değer kaybetmeye devam ettiği sürece sayılar armaya devam edecek.
    Uygun görülen ürün kart alınmalı. Zaten piyasa bir kaç yıldan beri aynı ve her alanda aynı muhabbet dönüyor.

Bekle düşecek bekle düşecek.
    Boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bu fiyatlarıda arıyor olacağız zaten

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 13 Nisan 2020; 11:21:5 >
    Ben size şöyle söyliyeyim 1200 tl ye rx590 armor aldım hem de sıfır uzun bir süre itopyada 1200tl den gigabyte rx590 satıldı ben size beklemenizi veya ikinci elde fırsat kovalamanızı tavsiye ederim .

• oncelikle simdiden hayirli olsun, ramlere kadar ayni sistemi toplamisiz

ben cok arastirdim ve linkteki rx5500xt'de karar kildim. henuz yolda bekliyorum
    https://www.teknobiyotik.com/catalog/product/view/id/30295/s/sapphire-radeon-rx5500-xt-pulse-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-11295-03-20g/category/217/

ekran kartini ikinci el almayi pek mantikli bulmadim, alacagim kisinin ne amacli kullandigini bilemiyorsun. hem amd rewards'da iki oyun + 3 aylik gamepass de var

rx5500xt'de karar kilmamin en buyuk nedeni guc tuketimi oldu. yoksa rx570 ve 580 arasinda gidip geliyordum ben de

TechPowerUp
    Sapphire Radeon RX 5500 XT Pulse 4 GB Review
    https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-5500-xt-pulse-4-gb/31.html

ozellikle 580 ile arasinda cok fazla fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 13 Nisan 2020; 11:59:22 >

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aldığım en yararlı yorum olduğu için teşekkür ederim fakat hocam tek sıkıntım 4 gb olması ileride sorun yaratmaz mı

1080p'yi aşmazsaniz yakin zamanda sorun olacagini dusunmuyorum

• 1080p oyun oynayacaüım fakat bu kartı 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum en az üniversiteden mezun olup para kazanana kadar yani

5-6 yil hicbir kart her oyunu high-ultra ayarlarda oynatmaz ama yine gideri olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 13 Nisan 2020; 18:38:48 >
    High ultrada gözüm yok hocam verdiğim paraya değsin istiyorum

o zaman soyle diyeyim muhtemelen rx570 ve 580'in driver destekleri 5500xt'den once bitecek. 5500xt daha birkac ay once cikti ama 570 ile 580 en az 3 yillik kartlar

Teşekkürler hocam kafama yattı iyi forumlar

• Rx 570 8gb kullaniyorum gayet isimi goruyor bence fiyat olarak uyguna bulursan fp karti

• Rx 5500 xt 8gb aldım 1660₺.umarım sorunsuz gelir

• İndirimleri takip et bence o fiyata 580 den de alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.