Bildirim
RX 570'e 144 Hz monitör almak mantıklı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam işlemcinizin performansını bilmiyorum bende i5 6500 var buna yakın performans veriyorsa alabilirsiniz FAKAT sizin sistemin bence ÖNCELİKLE 2 adet şeye ihtiyacı var.
Birincisi rami 16 ya yükseltmek
İkincisi SSD almak 120 gb bile olsa almanız lazım hocam cidden çok fark ediyor abartmıyorum. SSD ye cs go yu atardım ben olsam diyelim ranked dust2 buldu o loading kısmını çok hızlı doluyor.
-
Oynadığınız oyunlara göre 144hz rahatlıkla alınabilir.Tavsiye ederim.Sistem bu oyunları yüksek kare hızlarinda oynatır. -
Merhaba, bende de rx480 mevcut sırf fps oyunları oynamadığım için bazı arkadaşlar 144 ün pek mantıklı olmayacağını söyledi. Bende de 20 inçlik ofis monitörü gibi birşey var hangi monitöre geçsem karar veremedim.. -
lol ve cs de low-med civarı oynarsan eğer 144 hz iş yapar ancak sadece bu tarz oyunlarda iş yapar, az daha yukarı çıkınca hoş olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X