Şimdi Ara

RX 570 ve Xeon x3470 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 gb ram ve başlıkta belirttiğim işlemci var şuan. Oc atmadım. Gtx 750ti kullanıyorum şuanda ama rx 570 e yükseltmek istiyorum işlemciden yana bir sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeNR -- 15 Aralık 2018; 0:47:44 >

• işlemcinizi 3.8 hızına hız asırtabılıyorsanız sorun olmaz. aksı taktırde rx 570 sın tam performasını almazsınız.
  • Amd fx islemci onerin varmı rx 570 icin? Fx 6300 mesela darbogaz yapar mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JosefStone

Amd fx islemci onerin varmı rx 570 icin? Fx 6300 mesela darbogaz yapar mi?
    yapmaması lazım yapar ıse ufak bır cpu o.c yaparsın geçer. Bırde bu darboğaz olayınmı gozunuzde fazla buyutmeyın. olsun varsın darboğaz. oldıkı oldu. ekran kartınızı tam randıman calıstıramazssınız o kdar. kaldıkı 6300 un mhz sı sanırım 4000 mhz ıdı . biraz o.c ayaparsın gecersın darboğaz onune.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Aralık 2018; 18:4:50 >
  • tavsiyeleriniz icin tesekkurler

• 2 gün önce rx580 4gb aldım. Fx6350 ile 4,5ghz kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor.

Xeon için ise önce hız aşırtma işini bir deneyin. İnternette tdp ve ısı nedeniyle fps drop yaşayan birkaç xeon kullanıcısına denk geldim. Önce bi test edin hocam. Kartı öyle alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

2 gün önce rx580 4gb aldım. Fx6350 ile 4,5ghz kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor.

Xeon için ise önce hız aşırtma işini bir deneyin. İnternette tdp ve ısı nedeniyle fps drop yaşayan birkaç xeon kullanıcısına denk geldim. Önce bi test edin hocam. Kartı öyle alırsınız
    fx 6300 ıle 6350 bır degıldır. zaten ben ufamk bır o.c ıle kullanabılırsınız dedım.
    Bu arada sısın test verılerınızı bekliyorum artık hangı testı yaptıysanız vede darboğaz yok dıyorsanız.
    benı alıntılamana sasırdım.
    ben asla syle bır laf demedım ayrıca fx almayın zeonon alın dıye.
    her halukarda size bıle sız farkkında bıle degılsınızdır. fx 6350 4.5 mz olsa dahı darboğaz yasatabılır doyurööayabılır. Kaldıkı sızdekı anakart ve oıslemcı o.c potansıyelıne sahıp kısıler aramızda yok. 6300 le bıle o.c yapsa o mhzlere doyuramayabılır rx 5800 zu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rx570 ile phenom x6 3.7ghz de ufak darboğazlar oluyordu. işlemci değişince darboğaz kalmadı.
  • Deneyelim. Hangi oyunda yada bench ile test istiyorsanız.

• quote:

Deneyelim. Hangi oyunda yada bench ile test istiyorsanız.
    far cry 5
    bf1
    olabılır; oyun içi RTSS acık ıken 3 dakkalık bır video ceksenız yeterlıdır.
  • tabi. İndiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

işlemcinizi 3.8 hızına hız asırtabılıyorsanız sorun olmaz. aksı taktırde rx 570 sın tam performasını almazsınız.
    Hocam maximum 3.6 ya çıkarabilirim işlemciyi çünkü anakart oc tam desteklediği söylenemez
  • quote:

2 gün önce rx580 4gb aldım. Fx6350 ile 4,5ghz kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor.

rx 580 rx 570 e göre daha güçlü 580 zaten biraz fantezi olur bu işlemciye. Ama rx570 de sıkıntı olacağını düşünmüyordum. 4 ısı borulu kule tipi işlemciyle ısının önüne geçebilirim diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.