Şimdi Ara

Rx 5700 için monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi rx 5700 ve ryzen 5 3600 sistem aldım, birkaç güne elimde olacak bir aksilik çıkmazsa. Elimde lg'nin 24mk400h modeli var ancak bu kart için oldukça düşük bir monitör. Birkaç gündür bakınıyorum ancak karar veremedim hem fiyatlar pahalı hemde doğru düzgün bir monitör bulamadım. Bu sistem için 1080p 144hz kaliteli bir monitör almak mı yoksa 2k 144hz fiyat performans odaklı 2000 seviyesinde bir monitör almak mı daha mantıklı olur? Bütçem 1500-2000 seviyesinde. Açıkçası 2500'e çıkmak istemiyorum.

Bu arada belirtmek isterim ki bu bilgisayarda oyun harici web tasarımı, kodlama ve ufak tefek de olsa fotoğraf ve video editleme ile uğraşacağım. Monitör bu yönlerden de ihtiyaçlarımı karşılasın istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende rx 5700xt ve 2k monitör var yeni cikan oyunlarin neredeyse hiçbirinde 2kda 144fps vermiyor. Bu yüzden 1080p 144hz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dare233 -- 21 Nisan 2020; 20:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dare233 D kullanıcısına yanıt
    Banada 1080p almak daha mantıklı geldi açıkçası hem daha ucuz hemde gidip 1440p 144hz ama kaliteli olmayan bir monitör yerine 1080p ve kaliteli bir monitör almak aklıma yattı.

• Dell ultra sharp, asus tuf modellerini düşünüyorum şuan ancak dell'in 1080p 144hz monitörünü göremedim.

• Bu monitörüde listeye ekleyebilirsin hocam. Tasarım ve panel kalitesi olarak çok iyidir.

• 42nd Street kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7700xt için psu ve 2k monitör
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.