Şimdi Ara

RX 6600 için hangi model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• MSI Armor en kötü soğutmaya sahip RX6600 modeli, neden o modeli piyasa sürmüşler hiçbir fikrim yok.

RX 6600 için hangi model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boifromasgard -- 30 Ocak 2022; 20:53:41 >
  • boifromasgard kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, diğer model hakkında bilginiz var mı?

• Diğer model hakkında bir bilgim yok maalesef hocam, Armor modelini bir iki hafta önce hazır sistemle 12 küsür bi paraya satmışlardı ondan dolayı işkillenip bakmıştım iyi ki almadım diyorum

O kadar kötü mü :)

• Ben soğutma konusunda takıntılıyım biraz bu nedenle almaya yanaşmıyorum pek, aslında TR garantili olduğunda alınabilir duruyor ama bir de o fan hızını %80 de görünce uzaklaşıyorum direkt, sadece oyun için alıyorsanız ve takıntılı değilseniz alın geçin, mining düşünüyorsanız hiç önermem

Sadece oyun, oyunlar da öyle son çıkan oyunlar değil, overclock hiç yapmam (çok pimpirikliyim bu konuda :)) , mining ile işim olmaz.

İki ürün de garantili diye biliyorum, SWFT versiyon garantisiz mi ? Garanti epey önemli çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece oyunsa sorun olacağını sanmıyorum.

Garanti durumunu satıcı mağazaya sormak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, araştırmalarıma göre bu kartın ikitane versiyonu var. V1 olarak bir versiyonu daha çıkmış ama detaylı bilgi bulamadım. Meraklılarına duyurulur. Belki bu versiyonda belleklerin ısınma sorunu çözülmüştür. Linki ekledim aşağıda.

RX 6600 için hangi modelwww.gpu-monkey.com
    MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8G vs. MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8G V1
    https://www.gpu-monkey.com/tr/compare_gpu-msi_radeon_rx_6600_armor_8g-vs-msi_radeon_rx_6600_armor_8g_v1
  • RX 6600 için hangi model
    RX 6600 için hangi modelteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    AsRock Radeon RX6600XT Phantom Gaming D 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT PGD 8GO) - Ekran Kartı - KARNE KAMPANYASI | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/yeni-yil-kampanyasi/ekran-karti/asrock-radeon-rx6600xt-phantom-gaming-d-8gb-oc-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-rx6600xt-pgd-8go.html

Geçen gün bunu aldım. Hayatımda kullandığım en serin kart diyebilirim. Fanlar %45 devirde ölü gibi sessiz 2K ultra BFV oynuyorum kart sıcaklığı 48 derece RX 6600 için hangi model 

Bu arada aldığım için demiyorum ama AMD tarafında şuan piyasada ki en iyi soğutmaya sahip kartlar ASrock Challenger pro ve Phantom gaming.

RX 6600 için hangi model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 1 Şubat 2022; 13:44:14 >

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

Merhaba,

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    AsRock Radeon RX6600XT Phantom Gaming D 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT PGD 8GO) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/asrock-radeon-rx6600xt-phantom-gaming-d-8gb-oc-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-rx6600xt-pgd-8go.html#!prettyPhoto

vs

rgb olmayan 300tl daha ucuz,ciddi bir fark mı sizce aralarında?

Tam şunu sipariş ediyordum sizin mesajınızı gördüm :

www.n11.com
    XFX AMD Radeon RX 6600 XT Speedster SWFT 210 RX-66XT8DFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/xfx-amd-radeon-rx-6600-xt-speedster-swft-210-rx-66xt8dfdq-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-2099159?magaza=ennet
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    AsRock Radeon RX6600XT Challenger Pro 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT CLP 8GO) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/asrock-radeon-rx6600xt-challenger-pro-8gb-oc-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-rx6600xt-clp-8go.html#!prettyPhoto

• Merhaba hocam. Temel olarak soğutma blokları aynı sayılır sadece Phantom gaming de GPU ya temas eden 3 bakır boru varken Challenger PRO da 2 bakır boru var fakat bunun sıcaklıkla etkisi maksimum 1-2 derece olacaktır. Onun dışında Phantom gaming de ortadaki fan ARGB ve Phantom gaming ARGB logosu falan var eğer görüntüye önem veriyorsunuz.

Hangisini alırsanız alın attığınız XFX den fersah fersah daha kaliteli bir kart almış olursunuz hatta attığınız modeli geçtim Techpowerup incelemesinde XFX in tepe modeli 3 fanlı MERC e bile 10 derece sıcaklık farkı koyuyor :)

Güzelmiş gerçekten, teknobiyotik sitesinden baktım, vade farksız taksit yok, taksitle de epey fark alıyor. Nakit bağlamak istemiyorum, n11 de epey taksit imkanı var. Epey kararsız kaldım.

Red Devil modelini biraz araştırdım, en iyi 6600XT modeli olduğu söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz?

• En iyi 6600XT modeli değil hocam ama yine de iyi modellerden biri.

Asus'un 2 modelinden sonra en iyisi bu bu red devil sanırım tabi internetin yalancısıyım :)

Asus'un modellerinde fiyat çok ama çok yükseliyor. O rakamlara çıktığımızda 3060 giriyor devreye.

• Açıkçası asus un sadece ROG Strix serisi 3 fanlı modelleri güzel, 6600/6600XT de 2 fanlı Strix serisi kartları var.

Asus strix mi yoksa Red devil mi dersen ben her türlü red devil derim.

Bu arada aldığım ASrock 6600XT de coil whine çıktı, 100fps üstünde biraz rahatsız edici oluyor ne yapsam bilemedim.

Red Devil aldım, düşündükçe ve ufak ufak araştırdıkça model yükselmeye başladı, 20-25binlik olmak var bu kadar didiklemenin sonunda :)

Aa geçmiş olsun, yeni aldıysanız eğer ben olsam değiştirirdim. Tabi sistemsiz kalınacaksa çok büyük sıkıntı.

• 6600XT aldım diye kartımı dün satmıştım, bugün de bunda CW çıkınca geri gönderirsem kartsız kalacam...

Bu arada hayırlı olsun, kaça ve nereden aldınız?

• Hayırlı olsun hocam , xfx in 6600 modelinde soğutma sorunu yok sanırım.. Tavsiye edermisiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Büyük geçmiş olsun tekrardan, sırf bundan çekindiğim için güncel sistemimi kenarda tutacağım bir süre, 1-2 sonra satışa koyarım artık.

N11'den aldım , umarım sorunsuz çıkar da işlerim aksamaz bu yüzden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.