merhaba sadece ekran kartı 6700 xt ve işlemci r5 5600 de karar kılmış bulunmaktayım diğer bileşenleri en iyi f/p ile kombine edip hangi sistemi almam konusunda yardımlarınızı rica ederim ayrıca şu monitörlerden hangisi veya sizin önerileriniz nedir ıps panel 144 hz dusunuyorum en az ve dahili hoparlör olsa iyi olur kulaklık takmadığım zaman ses için https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-xv242ypbmiiprx.html şimdiden çok teşekkürler |
hangisini almalı rx 6700 xt li sistem
-
-
Bunu al. 5600 daha işlemci seçimi olur 6700 için
-
-
Bence de.
-
-
diğerlerinde de 5600 eklenebişliyor benım sorma amacım dıger bılesenler psu ram kasa vs en uygunu hangısı olur dıye
-
Asus ve fsp nin powerleri iyidir. Kasa olarak da yine fsp nin kasası.
-
www.vatanbilgisayar.comAMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-asus-rx6700xt-12g-prime-a320m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu olur. Seçeneklerde 1tb adata var onu eklesen ileriye dönük daha mantıklı olur. Tabi karar senin.
-
bunun psu ları kotu degıl mı dert acmasın
-
550 w psu yeter mı bu sısteme yetmez sanırım
-
Yetmez. En çok güç çeken parça ekran kartı. Xigmatek kötü değil
-
Bütçeyi biraz daha zorlayıp 750 watt alsan daha da iyi olur. Ekran kartı için önerilen 650 watt.
-
bu satıcılar hep hılebaz kımı sısteme ıyı kasa koytar psu kotu olur ıstedıgını de sectırmez dıger sıstemde tam tersı kendın toplasan pahalıya gelır 5 sıstemden hıc bırısı ıstedıgım gıbı kombıne olmuyorrr ne yapacagım
-
Buna thermaltake poweri 650 watt ekle .
Hoş Ryzen 5600 ile 550 Wattda idare eder ama için rahat olsun.
-
320 anakart ıs gorur mu
-
5600 fazla watt çeken bi işlemci değil,işini görür. PBO, yani otomatik overclock menüsünü ,biosdan açmazsın .Daha iyi olur.Bu işlemci default haliyle de 6700XT yi çok rahat besler ,çünkü.
-
upgrade yapacagım zaman 320 anakartı degısmek mı gerekır 520 vs alsam cok bı fark yok sanırım 450 veya 550 alırsam ılerıye donukte cok ıyı ıs yapmıs mı olurum
-
Ddr4 destekli anakarta parayı gömme, ddr5 yaygınlaşırken. 5600cpu ve 650watt al geç. Anakart yerine ssd ye yatırım yap. Linki incele oyunlardaki fps farkını göreceksin
-
ben zaten r5 5600 alacagım ddr 5 anakartlar cok pahalı
-
İlerde 5700x demiyeyim de, 2.el,bi 5800X3D atarsan, bu anakart olmaz tabi ki. 5800X3D ,bildiğin gibi muazzam bi oyun işlemcisi.
Atıyorum, RTX 4070 Ti tak,arkana bakma.
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- oyun için amd mi intel mi
- göz yormayan monitör
- ssaa nedir
- rx 7600 neye denk
- anakart özellikleri
- rx 8800 xt
- nvidia geforce 8800gt
- rtx 5090
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X