Şimdi Ara

RX 5700 xt corsair cx600w bronz psu yeterlimi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğine katılıyorum bu psu uygun ve işlemci ile darboğaz oluşturmuyccak bir kart bakmam lazım biraz araştırdımda tavsiye edilen gtx 1660 nerede görsem işlemcime en uç noktada bu kartı tavsiye etmişler oyun videolarınada baktım ama %55-60 gpu kullanımı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    evet şimdi baktım 3300 civarına bir fiyata buldum demiş olduğun kartı yalnız gtx 1660 bile bu işlemciye sanırım darboğaz yapıyor tam yük çalışmıyor ki bu alacağım 5700 xt ne kadar verimli çalışabilir kararsız kaldım kafamda epey karıştı
  • TheSurvivorHyoutube
    Red Dead Redemption 2 RX 5700 + I5 6500 Ultra Settings
    https://www.youtube.com/watch?v=MHplzutPMUI

videoda sistem özellikleri psu 450 w işlemci aynı ekran kartı xt değil düz 5700

ddr 4 ram miktarıda aynı ben eğer 5700 xt alıp taktığımda şu linkteki performansı alsam yeter fazla bir şey istemiyorum :D

ayrıca işlemcimi aldığım günden beri full yükte asla 65 derece üstüne hiç bir zaman çıkmadı videodaki ısıya şaştım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azt06 -- 18 Haziran 2020; 10:57:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azt06

evet şimdi baktım 3300 civarına bir fiyata buldum demiş olduğun kartı yalnız gtx 1660 bile bu işlemciye sanırım darboğaz yapıyor tam yük çalışmıyor ki bu alacağım 5700 xt ne kadar verimli çalışabilir kararsız kaldım kafamda epey karıştı
    sizin psu da sorun olacağını sanmıyorum ama arkadaşın dediği doğru galiba attığınız videoda darboğaz oluyor işlemci %100 e geliyor. benim 4. nesil işlemci sizin ki 6. nesil işlemci sizinki 6. nesil olduğu için i7 i5 farkı 2 nesilde kapanır demiştim ama öyle değilmiş anlaşılan. kendinize 2. elden bir işlemci bakmayı düşünebilirsiniz. bütçeniz varsa.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    şuanda bütçem malesef yok ya bu kartı alıcam yada işlemcime ugun daha düşük bir kart alıcam gtx 1660 düşünüyorum ama işlemciye uygun tavsiye edebiliceğiniz farklı bir kart varsa alabilirim tavsiyenizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azt06

şuanda bütçem malesef yok ya bu kartı alıcam yada işlemcime ugun daha düşük bir kart alıcam gtx 1660 düşünüyorum ama işlemciye uygun tavsiye edebiliceğiniz farklı bir kart varsa alabilirim tavsiyenizi
    1660 ın bile darboğaz yaptığını söylediniz bu durumda çok fazla seçenek kalmıyor. 2. el de kendinize daha uygun bir çözüm bulabilirsiniz rx 580 - rx 590 lara bakın darboğaz yapıyor mu fiyatları da uygun 5700xt ye göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.