Şimdi Ara

Rx 580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi sitemimi yükseltmek istiyorum.Şimdiki sistemim i7 3770 gt 630 8gb 1600 cl 11 ram klasik bir hazır pc kurbanı :D .Ben buna rx 580 + 600 80plus kaliteli bir psu + 8 gb ram taksam uyumlu olurmu birde vatanda kasayı götürsem montaj yaparlarmı ? Ve hangi model ram psu ve rx 580 alayım?

• Birde formata ihtiyaç varmı ?
  • Montaj yaparlar diye biliyorum. Ram konusunda anakartına göre ram tavsiyesi yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • up
  • http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-gtx1060-windforce-oc-6gb-192bit-pmu401986

Gtx 1060 daha ucuz ve tdp değeri daha düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki adet şeklinde ddr3 1600 xmp destekli ram ihtiyacına yönelik olacak. Anakartında ram oc desteği varsa üstünüde kabul edebilir ama o iş ekstra araştırma gerektirir ve sonuç olarak uçmassın. RX 580'in güç tüketimi yükte 190w civarında. 3770 ve 3770k için yükte 110 watla 250w arasında değişken değerler gördüm seninki 250w da çekmeyecektir. Bol pay versen 550w ve üstü rahatça yeter. Bütçene uygun olan 550w ve üstü corsair psu türkiyede bulubilen iyi bir seçenek. Rx 580 de saphire nitro+ ve msi gaming x'in soğutmasının iyi overclock kabiliyetlerininde başarılı olduğu söyleniyor. Hangisi bütçene uygunsa onu seçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.