Bildirim
RX 580 8G HAKKINDA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kullandığınız PSU nedir ? Hangi bağlantı noktasından bağladınız işte nedir HDMI, DVI, VGA ? Güç kablolarını doğru taktığınıza emin misiniz ?
Eliniz de varsa başka bir kartla denediniz mi ?
Ya da ekran kartını başka bir anakart üzerinde denediniz mi ?
Bir de bu sorun daha önce var mıydı, sonradan mı ortaya çıktı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 29 Ağustos 2018; 16:26:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cooler master 700w HDMI denedim şimdide DP baktım yine aynısı başka kartla denemedi kartı dün gece aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7
Kullandığınız PSU nedir ? Hangi bağlantı noktasından bağladınız işte nedir HDMI, DVI, VGA ? Güç kablolarını doğru taktığınıza emin misiniz ?
Eliniz de varsa başka bir kartla denediniz mi ?
Ya da ekran kartını başka bir anakart üzerinde denediniz mi ?
Bir de bu sorun daha önce var mıydı, sonradan mı ortaya çıktı ? -
slotun çalıştığını biliyor muyuz başka kartla denendi mi?
biosta pcie slotları için ayarlar olur genelde baktın mı 8x 1x diye seçenekleri olan ayar var mı diye? -
Ç Ö Z Ü L D Ü Yaşayanlara örnek olması açısından İşlemcinin yanındaki 8 pinli güç kablosunu (jpwr2) çıkarıp taktığımda sorun düzeldi ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X