Şimdi Ara

Rx 580 8gb dusuk fps (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende 8 gb 2400 15cl rram var yanina 4gb 2400 15 cl ram iyarmi farkli marka yada ayni marka 8 gb ayni ram fiyatlari ucmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel dual channel sağlanmaz

8 gblık bir dual channel, 4 gblık bir single channel performansı alırsınız

oyun iki kısma da bindirme yaptığında, performans tek channelmışçasına davranır
  • Hmm peki farkli marka oluyormu

• valla sorun çıkarma ihtimali olur. bana kalırsa aynı model ramden bulmaya çalışın
  • Arkadaslar bu arada dikkat ettim after burner ile oyun esnasindaki ekran karti kullanim yuzdesi surekli degisiyor100-99 iken 80-40-15 bazen sifir oluyor bu degerler dustukcede fps dusuyor en dusuk gordugum 47 fps normalde 60 70 veriyor ultra ayarlarda.ayarlari low a aliyorum yine ayni fps.cozunurlugu dusurdugumde ise ekran karti kullnimi baya dusuyor yuzde 70 80 olur.bunu neden yapiyordur bukadar yuksek rakamlarda dusme olmasi normalmi oyle yuzde 5 10 da degil surekli 100 40 15 0 arasi gidip geliyor

• nxt cam gibi bir program varsa sil arkaplanda sadece lol çalışsın antivirüs vs hepsini kapat ben her şeyi denedim bunları yapınca çözüldü şimdiden bol şans (bazı uygulamalar pcyi belli fps değerlerinde tutuyor)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.