Şimdi Ara

RX 580'i Satıp Yeni Ekran Kartı ve İşlemci Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şu malum ekran kartı piyasasındaki olaylardan dolayı RX 580'i satsam bana bir faydası olur mu? Ben 1400 TL'ye aldım aşağıdaki ekran kartını fakat şu an piyasada 2500 küsür TL, bu durumda (sanırsam) bana satmak daha mantıklı geliyor, bu kartı satıp 980Ti ve işlemci alınabilir mi? Ya da daha iyi bir ekran kartı ve işlemci alınabilir mi?

ASUS RX580 ROG STRIX 8GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX12 (O.C Edition)

Ayrıca tüm PC sistemimi merak edenler için PC sistemim bu şekilde;
    RX 580'i Satıp Yeni Ekran Kartı ve İşlemci Almak

• O ekran kartına 2500 lira verilmesi çok zor. Tabii 2500'den alıcı bulursan direkt sat sistem kur.
  • İşlemci ne alacaksın ki. Anakartta almak zorundasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 2500 çok fazla 1650 1700 e koy satarsın...

Bende MSI gaming x rx 480 8 gb vardı. Vatandan 2 ay önce 1050 tl ye almıstım sahibindene koydum 5 saat sonra 1600 tl ye sattım 550 tl karım oldu resmen %55 kar ettim bu işten tavsiye ederim.Ama benimki miningciye gitmedi.Oyuncuya gitti
  • 2.500 TL.na satabiliyorsanız satın zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500'e mümkün değil satamazsınız.
  • Su an en iyi ihtimal ile 980Ti ile kafa kafaya takas yapabilirsiniz. Hic 980Ti ilanlarina baktiniz mi? Fiyatlar ne hale geldi gordunuz mu? 1400 TL'ye aldiginiz bu karti ancak birkac yuz TL uzerine satarsiniz. O da bu aralar. Sonrasi bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Temmuz 2017; 15:37:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tdp canavarını 2500 e zor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.