Şimdi Ara

RX 580 Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    580 yerine 1050 almak tam bir embesillik ornegidir
  • Mercedes diye, Volkswagen araba fiyatına oyuncak Mercedes araba almak gibi bir şey :)
  • hocam bende var amd rx 580 gayet memnunum bir çok kişi ısınma sorunu olduğunu söylüyor fakat ben gayet rahatım

• Rx 580 var elimde arkadaşlar furmark sokunca fan dönüş hızı %135 e kadar çıkabiliyor ve nedense furmarktan çıkınca yine de fan hızı düşmüyor 3000 RPM dönüyor 30 dakika masaüstü takılıyorum hız düşse bile fan hızı düşmüyor. Sapphire pulse Rx 580 4 GB elimdeki model ne yapabilirim kartı ikinci el olarak aldım vbios orjinal mining yapilmamis sadece çok tozluydu ne yapabilirim çözüm için PSU değiştirdim PSU kaynakli değil. Birde ekran kartı aşırı titretiyor kasayı sebebini bilmiyorum. Ekran kartı FPS olarak sorunu yok furmark testinde sadece aklıma takılan min akustik sınırı 1366 MHz en sonda sebebini bilmiyorum. Sıfırdan format atıp driver kurdum yine bu sorunlar devam ediyor
  • arx 580 8 gb kullanıcısıyım 22.5.1 güncelleme geldi nasıl memnun musunz?

• 1050ti olsa nvidia olanı al derdim ama 580 düz 1050den kat kat daha iyi. son 2 ekran kartım asusun amd kartlarıydı. oyun performansı olarak kendinden bekleneni fazlasıyla karşılıyor ama gözün gibi bakman sevmen lazım. mhzsini voltajını fan ayarını çok kurcalarsan kartı bozarsın yada yakarsın amdlerde böyle o şeyleri hiç kurcalama derim ve tabi işin yazılım kısmı var. kendi sistemine göre hangi sürücü iyi performans verirse onu kullan bazı sürücülerde sapıtıyor amd malesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.