Şimdi Ara

[SATILDI] RX 6900 XT SAPPHIRE NITRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 RX 6900 XT SAPPHIRE NITRO
    Merhabalar

Öncelikle kartta ısınma sorunu var, ilk aldığımda kendim ice dragon pad ve macun değişimi yaptım, kendi padleri ve macunu pert durumdaydı, ancak yenileme sonrası değişen hiçbir şey olmadı

Sıcaklık durumunu star wars jedi survivordan örnek vermek gerekirse; 4k da bazı ayarları kısarak 80 derecede bitirdim, diğer oyunlarda da hemen hemen kartın genel Sıcaklık derecesi bu şekilde.

Enerji verimliliği ve Sıcaklık probleminden dolayı rtx 4070 ti aldım ve bu kart boşa çıktı, bu haliyle kabul edip almak isteyen olursa WhatsApp numaram: 0534 796 22 95 Kenan Bayram

Kartın orijinal kutusu ve faturası vardır. Kendi kasanizi yanınızda getirerek istediğiniz testi yapabilirsiniz.

Akşamları saat 18.00 den sonra evdeyim, İstanbul Bahçelievler soğanlı.

Not: uygulamadan ve browserdan foto atamıyorum, teşekkürler donanım haber, ciddi alıcı için WhatsApp dan atarım. 0534 796 22 95 Kenan Bayram
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sorunsuzları o fiyatlara satılıyor hocam biraz indirim yaparsanız daha rahat satarsınız.

• Neden işe yaramadı acaba hocam? Pad kalınlığından mı yoksa vidaları gevşek kaldı da baskı falan mı yapmıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallahi anlamadım, Sıcaklık düşmüyor bir türlü.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Haklısın Fiyatta indirim yaptım

• Ben de ayni model karttan henuz ikinci el satin aldim, arkadasim test etti furmark degeri yarim saatte 85e cikmis. Bu normal mi sizce?

• bu kart sanırım sıcak çalışıyor forumda bir kaç ilan daha görmüştüm, satılma sebebi yüksek ısı değerleriydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHooT_

Bana hayırlı olsun
    Kart arkadaşımıza satıldı hayırlı olsun.

• İki tarafa da hayırlı olsun uygun fiyata güzel bir karttı. Ben de yakın zamanda 6900xt aldım dediğiniz gibi kart sıcak çalışıyor insan ister istemez kafayı takıyor. Amd 110 santigrata kadar olan sıcaklık normal diyor, reddit ve yabancı forumlar ise 6900xt sıcaklık düşürme konularıyla dolu😂 Ben kendi kartımda bir miktar undervolt ve downclok yaparak ve bir miktar da fan hızını arttırarak işi çözebildim. Ama 6700xt kartımdaki sessizliği özledim işin açıkçası, bir de kart benim külüstür monitöre fazla iyi olduğu için satsam mı diye düşünmüyor değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.