< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 14 Kasım 2022; 8:57:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rx 6950 xt ekran kartina islemci önerisi
-
-
13600K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirtmeyi unutmusum kusera bakma. 8. Nesil olması gerekiyor
8700 k bile alsanız bottleneck yapacaktır
Tam performans almak ıstıyorsanız işlemcı yukseltın mumkun degılse kart düşürün .
1080 p % 20 cıvarı bottleneck yapar 6950 xt
-
Anliyorum. Kart dusurmem söz konusu değil, sanirim islemci yüksrltmem gerekecek akabinde anakartta degismeli. Bana önerebileceginiz minimum meblada anakart ve islemci var mi. Elimdeki anakart msi z370 gaming plus.
EDIT: hocam bnm anakart bios guncellemesiyle 9. Nesil islemcileri destekliyormus buna gire i7 9700k nasil olur.
www.cpuagent.comFPS and Bottleneck Calculator - CPUAgenthttps://www.cpuagent.com/fps-bottleneck-calculator
Bu siteden kontrol edebilirsiniz.
-
Kontrol ettim. Rx 6950 xt yoktu, 6900 üzerinden yaptim %12 darbogaz oluyor islemciden dolayi 1080p de
9900K,KS,9700K,8700K
-
Bütçeme uygun gördüğüm işlemci i7 9700k ama sıfırı pek yok 2. el alacağım sanırım.
-
Af edersiniz ama 1080p mi? yazık değil mi ekran kartına?
-
Şimdilik böyle tabi ki 2k ve 4k kartı bu kart 1089p komik gelebilir. Ama elimde 1080p 280hz monitor var bnde buna gore davranmak durumundayim suan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X