Şimdi Ara

Rx 8 , 3.20 , scirocco , rcz hangisini secerdiniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brk-bjk

scirocco vaya rcz seçim zor olacak sanki yine de scirocco

Neden ikisinden scirocco ve rx8 i ndn hic solemediniz bile
  • mazda 2014 rx8 yeni ismi muhtemelen sky-r

Rx 8 , 3.20 , scirocco , rcz hangisini secerdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionkit76 -- 23 Aralık 2011; 23:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionkit76

mazda 2014 rx8 yeni ismi muhtemelen sky-r

Buna koyucaklari fiyat en assagi 150 bin olur

• Beyler fotolar şuan konsept ayrıca tasarım çizgileri bunlar araç böyle olmayacak..Rx-7 ismini tekrar kullanacaklar sky-r felan değil ortaya aslı astarı olmayan bilgi lütfen paylaşmayınız..300+hp olucak laser ateşlemeli 1.6 lt turbo motorlu range artırımı için bagajda hybrid motorlu..Fiyatı 200 bin civari olacak bir araçtan supersport otomobilden bahsediyoruz..Rx-8'in fiyatları uygundur unutmayın Rx-7'ler ilk çıktığında satış fiyatı E36 M3'ten pahalıydı..Mazda diye ucuz araba satacak halleri yok en son teknolojinin nimetlerini sunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderberk

Beyler fotolar şuan konsept ayrıca tasarım çizgileri bunlar araç böyle olmayacak..Rx-7 ismini tekrar kullanacaklar sky-r felan değil ortaya aslı astarı olmayan bilgi lütfen paylaşmayınız..300+hp olucak laser ateşlemeli 1.6 lt turbo motorlu range artırımı için bagajda hybrid motorlu..Fiyatı 200 bin civari olacak bir araçtan supersport otomobilden bahsediyoruz..Rx-8'in fiyatları uygundur unutmayın Rx-7'ler ilk çıktığında satış fiyatı E36 M3'ten pahalıydı..Mazda diye ucuz araba satacak halleri yok en son teknolojinin nimetlerini sunuyorlar.

Fiyati gercekten cok hos turkiyede pek goremycez galiba malum bizim insanlar mazdaya o kadar para vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

quote:

quote:

Rx-8 hariç hepsini kullandım.

RCZ'nin berbat bi oturuş pozisyonu var konfor olarak kötü performans olarakta pek göz doldurucu değil.
    3.20d oldukça güzel bir araç hızlı,çevikkonforlu ancak kesinlikle bir spor araba değil.
    Scirocco ise içlerinde en konforlu olanı motor bakımından da oldukça iyi ancak FWD olduğu için pek keyifli değil.

Gelelim RX8'e hiç kullanmadım ancak okuduğum bilgiler doğrultusunda şunları söyleyebilirim; %50 dağılımla mükemmel bir yol tutuşa sahip, hızlanma ve hız verileri gayet başarılı, fiyatı uygun, R3 motor sayesinde daha az sarsıntı ancak Wankel motorun yağına vs. çok dikkat edilmesi gerekiyor biraz masraflı, konfor konusunda Vw ve BMW kadar başarılı olmasada diğerlerinden önde.

Sonuç olarak; RX-8 derim.

Kullanmadığın aracı tavsiye ediyorsun, hakkaten güzelmiş

Göz görmeyince gönül katlanırmış

Ama bende katılıyorum, rx-8 bir efsanedir, hayat tarzıdır. Bmw 3.20D, scirocco filan bunlar standart araçlar herkes binebilir, ama rx-8 e binmeye herkes cesaret edemez.
    RCZ ye gelince, iğrenç bir araç, konfor 0, performans fena değil, yol tutuş rezalet.

Burada başıma gelen bi olayı anlatayım.

Sabah bankaya gittim arabayı parkettim işim bitti ve çıktım baktım önümde 2006 model siyah bir RX8 var. Neyse arabama bindim çalıştırdım baktım RX8'in sahibide geldi oda bastı kontağa dedim şunun ifadesini alalım. Geçtim sol şeride abandım gaza dikizden baktım hiç oralı olmadı gazı kestim bekledim geldi bi daha bastım sonra yanımdan siyah bi nesne geçti

çipli 320d (211HP) versus stock RX8 kapışmasını kim alır acaba çok merak ettim şimdi?

Arkadaşımın sorusuna cevabım 320D olur..
    Yakıtı,vergisi bunla ters orantılı harika yol tutuşu,arkadan itişi ve 184HP 8 ileri enfes kombinasyonuyla gözü kapalı alınabilir keyifle binilebilir.

RX8'de güzel arabadır ancak alınmaz..ne piyasası var ne şekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galactiko1992

quote:

rx8 güzel görünmesine rağmen mazda araçları çok sevmem 3.20 d nin de modeli eski bu yüzden
    yazmak istemedim scirorocco yu da zaten önerdim
  • quote:

quote:

quote:

rx8 güzel görünmesine rağmen mazda araçları çok sevmem 3.20 d nin de modeli eski bu yüzden

Peki tesekkurler

• quote:

quote:

Beyler fotolar şuan konsept ayrıca tasarım çizgileri bunlar araç böyle olmayacak..Rx-7 ismini tekrar kullanacaklar sky-r felan değil ortaya aslı astarı olmayan bilgi lütfen paylaşmayınız..300+hp olucak laser ateşlemeli 1.6 lt turbo motorlu range artırımı için bagajda hybrid motorlu..Fiyatı 200 bin civari olacak bir araçtan supersport otomobilden bahsediyoruz..Rx-8'in fiyatları uygundur unutmayın Rx-7'ler ilk çıktığında satış fiyatı E36 M3'ten pahalıydı..Mazda diye ucuz araba satacak halleri yok en son teknolojinin nimetlerini sunuyorlar.

Fiyati gercekten cok hos turkiyede pek goremycez galiba malum bizim insanlar mazdaya o kadar para vermezler

Bizim insanımız GTR 35'lere veriyor o paraları bu araçlar supersport pahalı araçlar bunların alıcısı meraklısı verir alır ;) nasıl Lexus LF-A Ferrari'nin sattığı modellerden pahalı olmasına rağmen satabiliyorsa buda onun gibi bir durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: smooke

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rx-8 hariç hepsini kullandım.

RCZ'nin berbat bi oturuş pozisyonu var konfor olarak kötü performans olarakta pek göz doldurucu değil.
    3.20d oldukça güzel bir araç hızlı,çevikkonforlu ancak kesinlikle bir spor araba değil.
    Scirocco ise içlerinde en konforlu olanı motor bakımından da oldukça iyi ancak FWD olduğu için pek keyifli değil.

Gelelim RX8'e hiç kullanmadım ancak okuduğum bilgiler doğrultusunda şunları söyleyebilirim; %50 dağılımla mükemmel bir yol tutuşa sahip, hızlanma ve hız verileri gayet başarılı, fiyatı uygun, R3 motor sayesinde daha az sarsıntı ancak Wankel motorun yağına vs. çok dikkat edilmesi gerekiyor biraz masraflı, konfor konusunda Vw ve BMW kadar başarılı olmasada diğerlerinden önde.

Sonuç olarak; RX-8 derim.

Kullanmadığın aracı tavsiye ediyorsun, hakkaten güzelmiş

Göz görmeyince gönül katlanırmış

Ama bende katılıyorum, rx-8 bir efsanedir, hayat tarzıdır. Bmw 3.20D, scirocco filan bunlar standart araçlar herkes binebilir, ama rx-8 e binmeye herkes cesaret edemez.
    RCZ ye gelince, iğrenç bir araç, konfor 0, performans fena değil, yol tutuş rezalet.

Burada başıma gelen bi olayı anlatayım.

Sabah bankaya gittim arabayı parkettim işim bitti ve çıktım baktım önümde 2006 model siyah bir RX8 var. Neyse arabama bindim çalıştırdım baktım RX8'in sahibide geldi oda bastı kontağa dedim şunun ifadesini alalım. Geçtim sol şeride abandım gaza dikizden baktım hiç oralı olmadı gazı kestim bekledim geldi bi daha bastım sonra yanımdan siyah bi nesne geçti

çipli 320d (211HP) versus stock RX8 kapışmasını kim alır acaba çok merak ettim şimdi?

Arkadaşımın sorusuna cevabım 320D olur..
    Yakıtı,vergisi bunla ters orantılı harika yol tutuşu,arkadan itişi ve 184HP 8 ileri enfes kombinasyonuyla gözü kapalı alınabilir keyifle binilebilir.

RX8'de güzel arabadır ancak alınmaz..ne piyasası var ne şekli.

Rx-8 güzel arabaysa nasıl şekli yok biraz tasarımdan anlıyorsan duruşundan bile 320'den daha kaliteli gösterişli durduğu kesin 320d daily drive otomobilken burada Rx-8 sırıtıyor itiraf edelim çünkü spor otomobille az yakıt sarfiyatı için üretilen otomobildeki duygular farklıdır..Çipli 320d vs Rx-8 kapışırsa kim alır demişsinde virajlarda dahilse getir görelim kim alır ne dersin ?

• bu yazılı arabaların içinde en sporcusu tartışmasız rx8 dir.

yakıt tüketimini veya mod , çip ıvır zıvır detayları göz ardı ederek yazıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bizim insanımız GTR 35'lere veriyor o paraları bu araçlar supersport pahalı araçlar bunların alıcısı meraklısı verir alır ;) nasıl Lexus LF-A Ferrari'nin sattığı modellerden pahalı olmasına rağmen satabiliyorsa buda onun gibi bir durum..

Kac tane lexus lfa gordunuz turkiyede istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardir..tabiki her arabanin alicisi vardir ama sayisinin az olmasi buyuk dezavantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

bu yazılı arabaların içinde en sporcusu tartışmasız rx8 dir.

yakıt tüketimini veya mod , çip ıvır zıvır detayları göz ardı ederek yazıyorum.

Soru en sporcu arac degil yanliz ustam sizcehangisi alinir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kac tane lexus lfa gordunuz turkiyede istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardir..tabiki her arabanin alicisi vardir ama sayisinin az olmasi buyuk dezavantaj

Lexus LF-A zaten sayılı üretim yapılan bir otomobil..Bunu örnek teşkil etmesi için söyledim..Nissan GT-R örneğini verebiliriz buraya şunu anlamanız gerekir bu araçlar Japonya menşeili olduğu için ucuz olacak diye herhangi bir bakış açısı sözkonusu değil artık tüm markalar standartlar halinde güvenilir test edilmiş bir çok ileri teknoloji ve yeni seçenekleri müşteriye sunuyor bu Mazda olmuş alan olmazmış vs vs zaten bu araçlar özel araçlar bunların müşterisi belli 320d alacak insanın gelip bu tarz otomobil almasını beklemek saçma olur dikkatinizi çekerim GT-R 35 sahiplerinin yaşam standart yüksek kişiler bir sonraki Rx-7'inin hitap edeceği kitlede öyle..İlk baştaki 1993 satış fiyatını o yüzden verdim hatta Playboy dergisine kapak olmuştu Playboy Machine diye tuning vs'den sonra ulaşılabilir geliyorda bu tarz araçlar insanlara bunlar pahalı oyuncaklar bunu önce algılamanız gerek.Müşteriside bellidir.

• rx8. 3.20 bu araçların arasında ne arar anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lexus LF-A zaten sayılı üretim yapılan bir otomobil..Bunu örnek teşkil etmesi için söyledim..Nissan GT-R örneğini verebiliriz buraya şunu anlamanız gerekir bu araçlar Japonya menşeili olduğu için ucuz olacak diye herhangi bir bakış açısı sözkonusu değil artık tüm markalar standartlar halinde güvenilir test edilmiş bir çok ileri teknoloji ve yeni seçenekleri müşteriye sunuyor bu Mazda olmuş alan olmazmış vs vs zaten bu araçlar özel araçlar bunların müşterisi belli 320d alacak insanın gelip bu tarz otomobil almasını beklemek saçma olur dikkatinizi çekerim GT-R 35 sahiplerinin yaşam standart yüksek kişiler bir sonraki Rx-7'inin hitap edeceği kitlede öyle..İlk baştaki 1993 satış fiyatını o yüzden verdim hatta Playboy dergisine kapak olmuştu Playboy Machine diye tuning vs'den sonra ulaşılabilir geliyorda bu tarz araçlar insanlara bunlar pahalı oyuncaklar bunu önce algılamanız gerek.Müşteriside bellidir.

Bence bizim bu konuda anlasma sansimiz dusuk o yuzden uzatmayalim bu konuyu bana gore bu tarz arabalari alicaksan edicegin zararin cok buyuk oldugunu unutmayacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

rx8. 3.20 bu araçların arasında ne arar anlamadım

O kadar yani.)
  • quote:

quote:

O kadar yani.)

yani 3.20 okadar da sportif değil ha m sport paketi olur ozman ayrı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki tesekkurler

bende tesekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

O kadar yani.)

yani 3.20 okadar da sportif değil ha m sport paketi olur ozman ayrı

Malesef butceyi cok asiyo.)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.