Şimdi Ara

RX470 8GB ? RX480 4GB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Sapphire RX470 8GB mı daha iyidir.RX480 4GB mı ? Performans Olarak ?

• Zaten yakın fiyatlar. Bence sapphire nitro+ rx 480 8gb alın. 1300 küsür liralara vardı en son. Ama illa almayacaksanız da rx 470 8gb alın bence. 8gb önemli. Şu an çok olmasa da ilerisi için...
  • rx470 daha yavaş gibi geldi 480 4gb'a göre
  • bende araştırdım geçen haftalarda rx 480 4gb da karar kıldım. performans testlerine bakarsanızda görürsünüz zaten rx 480 4gb nin daha iyi olduğunu. 4 gb isteyen pek bir oyun yok bir elin parmaklarını geçmez
  • Hocam simdi boyle diyorsunuz da 2 yıl sonra oyunlar yuksek vram kullanmaya baslayinca 8 gb li 470 fark atabilir benden demesi.
  • Stickend S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 8 gb diye eşşek almaktansa 4 gblık ferrari alırım gibi geliyor ama kararsızım benim içimi biraz daha rahatlatın :)
  • 4 bu jenerasyon için yeterli, 8 i bundan 4-5 sene sonraki jenerasyonda üretilen kartlar için düşünmek daha mantıklı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 2500k + gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekkafa

aynen öyle 8 gb diye eşşek almaktansa 4 gblık ferrari alırım gibi geliyor ama kararsızım benim içimi biraz daha rahatlatın :)

Oha

RX 470'i azıcık dürtükleseniz stok RX 480 performansı yakalarsınız zaten.

Sapphire'nin 8GB modeli 8GBPS bellek ile geliyor. 256GB/S stok zaten. GPU'yu da 1350 Mhz civarı kullansan al sana 8GB RX 480
  • 4gb RX470.
  • Sizi bilmuyorum ama ben ekran karti aldigim zaman 2 yil sonra zaten deisicem mantiginda olmuyorum.
  • daha fazla yorum alsam karar versem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

4gb RX470.

4GB RX480 demek istediniz sanırım
  • Bence çok kafa karışıklığı oldu bu kartlar arasında. Neden sadece 2 model çıkmadı ki? Çok basit. RX 470 tek 4gb olacaktı rx 480 de tek 8gb. Herşey çözülecekti. Böyle iki kart da birbirinin içine geçti. Bu arada günümüzde 4gb rx 480 8gb rx 470 den daha güçlüdür. Çok düşünülecek bir şey yok. Ama bu birkaç fps lik farkı göz bile görmez. Fakat birkaç yıl sonra oyunlar 4 gb' dan fazla vrame ihtiyaç duymaya başlarsa ki olası bir durum... işleri tersine döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Ocak 2017; 23:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Bence çok kafa karışıklığı oldu bu kartlar arasında. Neden sadece 2 model çıkmadı ki? Çok basit. RX 470 tek 4gb olacaktı rx 480 de tek 8gb. Herşey çözülecekti. Böyle iki kart da birbirinin içine geçti. Bu arada günümüzde 4gb rx 480 8gb rx 470 den daha güçlüdür. Çok düşünülecek bir şey yok. Ama bu birkaç fps lik farkı göz bile görmez. Fakat birkaç yıl sonra oyunlar 4 gb' dan fazla vrame ihtiyaç duymaya başlarsa ki olası bir durum... işleri tersine döner.

%100 katılıyorum ama fikire ihtiyacım var daha fazla
  • belekkafa B kullanıcısına yanıt
    Mesajı editledim siz yazarken öncesine göre yazdınız sanırım. Tekrar bir önceki mesajımı okuyun. Cevap net çünkü. Bence batmışsınız batacağınız kadar. Alın rx 480 8gb devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Ocak 2017; 23:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Mesajı editledim siz yazarken öncesine göre yazdınız sanırım. Tekrar bir önceki mesajımı okuyun. Cevap net çünkü. Bence batmışsınız batacağınız kadar. Alın rx 480 8gb devam edin.

siz %100 katılıyorum söylediklerinizde ama 1-2 yorum sonrasında karar vericem özellikle sizin söyledikleriniz karar vermemde çok etkili oldu çok teşekkür ederim
  • Rx 480 4 GB bence yeterli, 470 icin kesinlikle yeterli 480 de de yeterli gibi, imkan varsa 8 alinmali tabiki ancak 470 e 4 den fazlasini gereksiz goruyorum. Ikisi arasinda kesinlikle 480 derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    RX470 8 GB LA RX480 4GB ARASINDA 50-60 LİRA OYNUYOR TAM ANLAMADIM BU İKİSİNDEN SİZCE HANGİSİ NEDEN ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.