Şimdi Ara

rx480 görüntü gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI RX480 8 GB ekran kartına sahibim. CS:GO oynarken (ya da farklı bir oyun) belirli bir süre geçtikten ve özellikle FPS'in düşeceği smoke molotof vb. yoğun olan yerlerde ekran simsiyah oluyor. Bilgisayarın gücünü kesip tekrar açmadan görüntü gelmiyor. OCCT adlı bi test programı üzerinden de denedim psu ve 3d testini başlatıyorum 10 saniye geçmeden ekran gidiyor (fanlar hızlanıyor videoda mevcut)bilgisayarı tamamen elle kapatıp tekrar açmadan düzelmiyor.

Sorunla alakalı video yükledim:

Videoda da gözüktüğü gibi normal şekilde oyunu 300-400 FPS oynuyorum smokeye yaklaşıp 3-5 saniye geçirince oyun kapanıyor.
    DDU ile silip temiz Driver(20.5.1, 20.4.2, 20.2.2) kurmayı denedim. Bilgisayara bugün format bile attım.
    Yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Powerden olduğunu söyleyenler oldu bios üzerinden baktığımdaki değerler ekte mevcut.
    Sorun hala devam ediyor,yardım önerilerinizi bekliyorum.rx480 görüntü gitmesi

• Hocam sorun psu gibi gözüküyor. Ekran kartını başka sistemde deneme şansınız yok mu en rahat öyle anlaşılırdı
  • Bir bilgisayarcıya gitmem gerekiyor sanırım başka sistem mevcut değil deneyebileceğim.Yazılımsal bir çözüm bulunamaz demi artık gerek power gerek ekran kartı değişmemiz gerekiyor bir bileşeni anladığım kadarıyla? Ona göre hazırlanıp gideceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.