Bildirim
RX550 - GT 1030 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fiyat durumlari nedir? -
Fiyat olrak da performans olarak da aralarında çok fazla fark yok. İkisi de 1080p 30 fps kartı. Ort. 5 fps gt 1030 önde genellikle. -
lowprofile gt1030 ve dark aura 300w küçük bir konsol gibi olur -
benimde beklentim o oyun olarak sadece futbol oyunu + günlük kullanım dizi film işte. Teşekkürler cevap için -
aralarında 50tl fark var. RX 'in fiyatı daha fazla. -
64-128 bit farkı kafa kurcalattı sadece. Eğer gt 1030 , rx550ye göre daha iyiyse bit farkıan göre gt tercih edilir. -
ayni ayarda kartlar oldugu icin 50 lira fazla vermene gerek yok bence 1030 al gitsin.64 bit diye takildin sen galiba ama kotu degil performansi futbol oynarsin da dedikleri gibi 1080p karti degil bunlar pek.tv'ye baglayinca cozunurlugu biraz dusurebiliyorsan sıkıntı yok. -
Bite takılmayın hocam. Birçok karşılaştırma testi bulabilirsiniz. -
Tek başına belirleyici olmasa da 256 bit in standartlaştığı günümüzde 64bit lik 1030 u benim alasım pek gelmezdi. Ama 64bit olmasına rağmen 5 fps önde bu yüzden duygusal olmamak lazım, bu yüzden 1030u al. Mevcut ekran kartım 64 bit lik bir kart old için ben duygusal olarak rx 550 e yönelirdim. -
Benimde laptop ekran kartım 2gb 64 bit ama benim oynadığım her oyuna yetiyor lol cs:go hots phantomers pes. Ben zaten 30-40-50 gb oyunlar hiç oynamam. Yani bf1 gta5 falan oynayan insan değilim offline bir tek pes oynarım e mevcut ekran kartım da en yüksek+yamalı da oynattığı için 1030 un hiç sıkıntı çıkaracağını sanmam. Teşekkürler -
userbenchmark var güvendiğim ona baktığımda zaten gt nin önde olduğunu gördüğüm için sorayım dedim . -
Guru3D incelemelerine de göz atmanızı tavsiye ederim. -
gt 730da 128bit ama gt1030 64bit olmasına rağmen bayağı bayağı geçiyor mesele bit değil senin kart eski... -
Bit konusunu geçin. Oyunlarda kac fps verdigidir bir ekran kartinin performansi. Teknik ozellik adi altinda yazilan sayisal loto numaralari değil. Biri de demiş 256 bit şart oldu artik diye valla hala bu durumu anlayamamis insanlarin olmasi cok acayip. Millet de 192 bitlik neredeyse 2000 lira degerindeki gtx 1060 larini çöpe atsın o zaman. Veya hd3850 kullanan 256 bitim var rahatım diye bitlerini saya saya bir ömür kullansın ekran kartini. Bu arada tavsiyem GT 1030 almanızdır. RX 550 ile aynı skalada olsa da biraz önde gibi duruyor. Ki çok daha az elektrik tüketip ısınmaması ve fansız bile soğuyor olması da cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 12 Temmuz 2017; 23:48:42 > -
bit sevene hd3650 vereyim 128bit -
haklısınız bu konuda. İşte o bellek clock hızları boyutları falan kafamı karıştıyor. Birde alacağım 1030 modeli fanlı .Fansız ekran kartı kullanmak istemiyorum. -
Bakacağım teşekkürler.Şuan %90 1030 gibi. -
İlk yorumumda diyorum zaten 5 fps önde yani daha iyi. İşiniz gücünüz polemik çıkarmak, lafı başka yere çekmek... Adam gibi okumamışsın. Bak orda "tek başına önemi yok, 1030 al, benim gibi duygusal davranma" gibi anlamlar var. Okumadan ona buna ayar vermeye çalışan bir nesil oldunuz çıktınız.
Ayrıca: standart oldu ve şart oldu çok farklı şeyler. -
Hocam Guru3D'de baktım hatta 750/1030/1050/550'yi karşılaştırmışlar, Boost base memort clock falan yazıyor bunların hepsidnde 1030 önde sadece memort yazanda 1030'da 6000 550'de 7000 yazıyor birde cores var 1030'da 384 yazıyor 550'de 502 yazıyordu. Bu özelliklere bakarsak gt1030 daha mı iyi? Aralarında rx'in üstün açıkca üstün olduğu tek şey cores . Diğerinde biri hemen hemen aynı gerisinde gt 1030 önde.
Benzer içerikler
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- intel hd graphics 3000
- üçlü ara bellekleme nedir
- gpu hotspot nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- en iyi ekran kartı
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- amd 24.9.1
- nvidia h100
- rtx 5080
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X