Şimdi Ara

RX550 ve R7-240 veriyorum, GT1030 veya GTX750 veya muadili Nvidia(en eski GTX750) istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Değişmek isteyen olursa diye konuyu açtım. Cuda programlamayı öğreniyorum, daha iyi öğrenebilmek için alacağım. Amd kartları da karşılığında vereceğim.

RX550'nin 512 çekirdeği var, R7-240 ın 320 çekirdeği var. İkisinin karşılığında CUDA sürümü en az 5.0 olan (yani GTX750 ve daha yenisi) bir Nvidia kart istiyorum.
    Performansı önemli değil. Atıyorum GT1030 DDR4 sürümünü almış ve pişman olmuşsanız değişebilirim.

RX550 saphire 2GB, R7-240 ise asus 2GB sürümü olup, Dota-2 gibi basit oyunları çalıştırmak için anca yetmektedir ve ek güç kablosu istememektedir. Aynı şekilde alacağım Nvidia kartın da sadece pci-e yuvasından güç çekerek çalışabilmesini isterim.

GT740 ve GT730'un cuda sürümü 5.0 dan az olduğu için onları da istemiyorum. En az 5.0 destekleyen ve pci-e yuvasına takılabilen ne varsa.

Sadece İzmir'den elden teslim yapabilirim.

Kartlar aşırı derecede overclock yapılmamıştır ve kutuları da garantileri de yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Ağustos 2018; 0:47:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.