Şimdi Ara

RX5700 VS RTX 2060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi ekran kartını almalıyım? Video karşılaştırmalarında RX5700 10-15 fps daha üstte gözüküyor fakat ısınma sorunu, driver sorunu var deniyor. Doğru mudur? 15 FPS fazla alacağım diye onlarca sorun yaşamak istemiyorum çünkü.

MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
    GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

• Fiyat ayni olsa rtx2060 super derim ama 5700 cok daha mantikli bu fiyatlar ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire Pulse rx 5700 e bir bak derim. Isı sorunu çözülmüş gibi testlerde. Driver konusuna gelirsek vega 56 da olduğu gibi sorunlar duymadım. Sadece watchdogs oyunlarında düşük fps veriyor, gerisi mükemmel.

• 5700>2600
    2600'deki o 6 gb vram rezalet baska bir sey degil.

Ama 2600 Super > 5700 derim. 5700 guzel performans veriyor ama AMD bu da problem yasama riski demek cogu insan icin.
  • .EmyR kullanıcısına yanıt
    Sorduğum çoğu kişi ekranda çizikler oluşuyor her sorun olduğunda driveri silip yüklemen gerekiyor gibi şeyler söyledi. Aldığından beri 3 kere silip yükleyen bile olmuş driverı.
  • Fiyayları aynı

5700 % 11 daha performanslı

Ray Tracing (Işın İzleme) teknolojisinin önemli olduğunu düşünüyorsanız 2060 alabilirsin

2k için kesnlikle 5700
  • amd gpu alınmaz pc pek anlamıyan tak çalıştır kullanıcıysan kesinlikle nvidia. Varsın 15 fp az olsun senin olan fps en iyi fpsdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte RTX 2060 SÜPER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BatuhanOkumus B kullanıcısına yanıt
    Benim bu konu ile ilgili bilgim yok maalesef, ilk defa senden duyuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.