Şimdi Ara

RX580 8GB ve Oyun Performansı Konusunda Acayiplikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf.agcadag

Yok ya yağmur olayı falan baya değişti. Bı ara dene istersen :) zaten indirime giriyor sürekli 10 lira altında. Oyun sürekli yeni dlc ve yenilik getiren güncellemeler alıyor. Geçen seneki halı gibi değil. Mesela son güncellemelerde fizik yenilendi ve aracın yol tutuşu değişti. Çok güzel oldu. Daha gerçekçi mesela. Yağmur damlaları silecek ile camda silinirken su bir yere birikip oradan aşağı akıyor aynı gerçekte olduğu gibi. Ama damlalar ne yalan söyleyeyim çizgi çizgi gibi hala :) ama gta5te de öyle :)
    yok yok gelişti biliyorum, ama benim dediğim mesela dışardan baktığında yağmur atışı gri çizgi çizgi gibi o iyileşmeli bence.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Evet öyle aynen. Ama wildlands var bende onda da öyle, dediğim gibi GTA 5te de öyle bildiğim neredeyse her oyunda öyle. Ha bak yağmur efekti hatırladığım en iyi oyun Crysis 3 giriş kısmı :) oha konu nereye gitti :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaymoreCountry

Bu mesaj silindi.
    o fps çok düşük değil mi o kart için ya. kesin bi ayarı filan vardır hocam onun
  • Gtx 1060 ryzen 1600 ikilisi ile her şey son ayarda, %400 ölçeklendirme ile 75 fps sabit oynayabiliyorum. Ama bazı yerlerde fps düşmesi ve stutter oluyor.
    Oyun nvidia yı daha çok seviyor belki ama komple kusursuz değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartan bende de var; 1,37 güncellemesinden sonra %400 ölçeklendirme ile 25-30 dk sonra 3-4 sn kasılma yapıyor ; ram 16 gb ve i5 9400 işlemci var. daha ne olacak anlamadım ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.