Şimdi Ara

Rx580 YARDIM NO SİGNAL !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım çözersinn, ben pek anlamam bu işlerden ama atlattık bi şekilde. Benim ekran rx590nitro+ , psu’da 650+80 , ram 32 balistix sport. Bende yeni toplamıştım ve bu sorunla karşılaştım. Welhasıl daha bilgili arkadaşlar yol gösterecektir elbet ama garantili ürünler sonuçta. Çok ta kasmaya gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onuraydin36 kullanıcısına yanıt
    Yav amcaoğlu kasıp kasmama değil sorunu bulursak o ürünü göndeririz ama her parcası farklı yerlerden alınma

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    windows aramaya kutucuğuna güç yaz orada güç ve uyku ayarları olacak oradan dengeliye al hocam.
  • Dengelideydi knk be hatta onu ben en yüksek performansada aldım sorun hala devam ediyor

hocam furmark indirip kartı yüke sokarmısın.psu'dan dolayı olsa sistem direk reset atardı,görüntü kesilmezdi.
  • Bende bi arkadaşa öyle demiştim ama psu deniliyor aida ile testiş ettim 1 dk sonra kapanıyor değerler üstte fotoğraf var yükte iken kapanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzbey35

Yok hocam bütün parçalar garantili ama tabi farklı yerlerde. Aldım hep psu hariç psu eski 3gün öncesine kadar birşey yoktu birden oldu önce geç açılmaya başladı pc sonra böyle kapanmaya hala geç açılıyor ssdli sistem
    GÜÇ ayarlarından alt resimdekini dener misin

Rx580 YARDIM NO SİGNAL   !!!
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Önerin için cok teşeklür ederim hocam yaptım değişen. Birşey yok kafayı yicem en iyisi uyumak yok olmuyor.

• Muhtemelen BIOS ta Game Boost aktif. biosa gir kapa sistemlerimiz benzer ben öyle çözdüm.
  • ailkem kullanıcısına yanıt
    Knk ben game bost dediğin olay bu biosda xmp yanında olan şeymi knk

yalnız bu sadece yükte oluyorsa psudan olabilir psunun çalışması önemli değil psu karta yeterli gücü veremiyorsa kart kapanır eğer mümkünse başka psu dene derim
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir ilginç bi durum var aida ile kararlık testi yapıyorum sadece gpu seçiyorum kapanmıyor sadece cpu seçiyorum kapanmıyor ama cpu ve gpu seçiyorum ozman kapanıyor

• quote:

Şöyle bir ilginç bi durum var aida ile kararlık testi yapıyorum sadece gpu seçiyorum kapanmıyor sadece cpu seçiyorum kapanmıyor ama cpu ve gpu seçiyorum ozman kapanıyor
    gerçi kartın alt linktekiyse minimum 500 w psu istiyor senin psu 600 w ve yeterli tabi güç verme sorunu yoksa bir de son amd sitesinden anakartın chipsetini yükle büyük ihtimal yüklü değildir. ve aynı yerden ekran kartının son sürücüyü yükle artı bios son bios değilse anakartın sitesinden bak güncelle. chipseti mutlaka yükle bu tip sorunları giderebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Ocak 2020; 4:6:29 >

Hocam zaman 600w psu kullanırken aynı sorunları yaşıyordum daha sonra Psum yandı dikkat edin hatta değiştirmenizi rica ediyorum. zalman z3 kasaydı

• ekran kartini afterburner ile undervolt yap pc kapanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet XMP profillerinin yanında olan. Kapalıysa sorun o değildir. XMP profillerin ne durumda bilemiyorum. Ama xmp profillerin standart ve game boost kapalıysa, önce ekran kartının hız değerlerini düşürdüğünde ya da işlemcinin hız değerlerini düşürdüğünde kararlılık testini geçebiliyor mu ona bakman gerekli.
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Aynı psu bi götürebilirsem bilgisayarcıya psu deneeyip anlarız ondan sonra tavsiye üzerine psu alırım temennim inş psu sorunludur

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hocam undervolt dediğin olay nedir peki

Kartın hızını düşürerek güç tüketimini azaltıyorsunuz böylece bilgisayarın kapanmasını engelleyebilir musunuz bakarsınız

• quote:

Hocam undervolt dediğin olay nedir peki
    ekran kartina giden elektirigi kisip, ekran kartinin frekansini dusureceksiniz. ekran kartinin omuru de uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.