Şimdi Ara

Rx580 YARDIM NO SİGNAL !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok arkdaş bazen 5 dk dayanıyor stres testine bazen masa üstünde takılırkende gitmeye başladı anlamadım :(

Rx580 YARDIM NO SİGNAL   !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzbey35

Yok arkdaş bazen 5 dk dayanıyor stres testine bazen masa üstünde takılırkende gitmeye başladı anlamadım :(

google ve youtub a rx 580 undervolt yazip nasil yapildigini arastir bakalim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim, herkes kasaya yüklenmiş ama monitörde arıza olabilir mi? Evde farklı bir monitör var mı ya da TV? Bağlayıp dener misiniz?
  • : bios pilini değiştirdim kapanma sorunu çözüldü.. ama hala geç açılma mevcut yardım eden arkadaşlarw teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

almayın abi amd ekran kartlarını. vallahi yazık. amd fanboyları tarafından topa tutulcam ancak insanların dişinden tırnağından kısıp bi dünya para verdikten sonra böyle şeylerle uğraşması gerçekten büyük sıkıntı.

Biri çıkacak şimdi "bi dünya adam var sıkıntısız kullanan bu kartları" diye çıkışacak. Eyvallah var da kim neden bu kadar para verip piyango bileti alır gibi ekran kartı alsın? Verebiliyorsanız 100-200 tl fazla verin, nvidia tarafındaki muadilini alın kartın. Veremiyorsanız yüzde 10 daha az performanslı nvidia kartını alın. AMD ekran kartlarını adam edene kadar para vermeyin şu süper loto kartlara.

Başlığı açan arkadaş kusura bakmasın konusunu yardım almak amacıyla açmış. Umarım sorunu çözülür.
    Yıllar Sapphire marka Amd kart kullanırım Hd7850 - R9 280- R9 380X - RX 580 bunlardan 1 tanesi ısınsın ve sorun çıkarsın garantiye gitsin Bi bırakın şu amd ısınır saphhire sorunludur olayını artık

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    şanslısın. senin şanslı olman amd kartların tombala olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Yıllar Sapphire marka Amd kart kullanırım Hd7850 - R9 280- R9 380X - RX 580 bunlardan 1 tanesi ısınsın ve sorun çıkarsın garantiye gitsin Bi bırakın şu amd ısınır saphhire sorunludur olayını artık

Alıntıları Göster
    aynen bende öyle sapphire den memnunum yıllardır zaten sorun olsa yazardım marka hastalığı böyle birşey işte her haltı amd den biliyorlar aynı sorunu başka markalarda yapıyor ama hastalık işte yalnız güzel kapak olmuş sorun başka şeyden miş ama amd almayın yazan yok meydanda

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben ön yargılı olmam hep nvidia kullandım burda forumda tavsiye üzerine amd topladım ve bekledim sorunun ne olduğunu götürmedim’de. Ve cözdüm şükür olsun laf flanda söylemedim teşekkür ederim dostum yardımın için..

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    sorunun kaynağını gördüm ve şaşırdım ilk kez duydum pilden ekranın karardığını tabi şuda var elektronik şans işidir arızalı da çıkabilir ama msı anakartların garip mukatları var böyle geçmiş olsun sevindim sorunun çözüldüğüne
    Bilgisayarcı bana bunu topladığında açamadım ekranı dedi bios pilini değiştirdim öyle açıl puşt kasa dedi aklıma o geldi hemen eski kasamdan söktüm taktım baktım gerçekten’de kapanmadı ama geç açılma var

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzbey35

Bilgisayarcı bana bunu topladığında açamadım ekranı dedi bios pilini değiştirdim öyle açıl puşt kasa dedi aklıma o geldi hemen eski kasamdan söktüm taktım baktım gerçekten’de kapanmadı ama geç açılma var
    nasıl açamamış? demekki donanımda sorun var sıfır anakartın pili mi yenilenip açılırmış onu değiştireceğine kartı değiştirse ya lavuk işi bilmeyince bu tip çakallara kanılıyor işte geç açılma derken w10 ekranı mı geç geliyor? yalnız o bilgisayarcı sorunlu anakart satmıış gibi geldi keşke o zaman değiştirseydin

Hayır hayır ben sıfır aldımona verdim topla dedim windows logosu anakartın pro series ekranında yaklaşık 1 dakıka kalıyor sonra açılıyor

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    he tamam ama bence kartta bir tuhaflık var gibi yinede öyle pili yenile açılsın saçmalık o pil 15 yıl dayanır genelde ve bitse de öyle sorun yaratmaz logo da da fazla bekliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Ocak 2020; 20:24:46 >
  • Aylardır uğraştığım sorun bu :) Direk PSU diyorum

Önceki PSU 600W

Şimdi ki 850w 0 sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

Aylardır uğraştığım sorun bu :) Direk PSU diyorum

Önceki PSU 600W

Şimdi ki 850w 0 sorun
    psudan farklı olarak 19 ve 20 pin kablolar varmış dp portta.

bende 20 pin var sürekli resetliyor kasa kendisini.

bugün 19 pin kablo sipariş ettim, bakalım düzelecekmi...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.