Şimdi Ara

Ryan Donk'un transferi kesinleşti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furiosa

Twitter da dolaştığı gibi yıllık 2 m yüro dan 3 yıllık anlaştıysanız güzel

En fazla yıllık 1 meyro maaş verilmeli...
  • Üst düzey bir transfer. Gs ye yakışan cinsten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahah yorumlara bak.

takım o kadar leş ki donk'a iyi transfer ediyorlar :DD mustafa sarp'ı , necati ateş'i transfer etsek ; '' lig için gayet iyi böyle pişmiş adamlara ihtiyacımız var (: '' .

şöyle oyuncular alındığında ve şöyle yorumlar geldiğinde bir oyuncunun başarılı olduğunu görmedim. küfür edilerek yollandı. hâlâ da amatör amatör yorumlar. iyi oyuncu (: pişmiş oyuncu (: . siz de haklısınız , takım sıradan bir anadolu takımından farkı kalmadığı için böyle transferler iyi gözünüzde. '' Galatasaray seviyesinde '' bir takımda yapamaz diyemiyorum,parmaklarım varmıyor o o cümleyi yazmaya.

6 aydır o bölge oynayan bir oyuncu alıyoruz ahahaha. yorumlar o kadar ılımlı ki. takımdan iyice umudumu kesmeye başladım. en kötüsü de buna taraftarın alışması. savunmaları da şu olur ; '' ne diyelim , umut ediyoruz , takım için iyisini istiyoruz elimizden gelen bu , ön yargılı olmayın (: ''

konuşulan paralar da doğruysa bu takım iflah olmaz.para yoksa yapma transfer felan . yarı dönemde kimse iyi oyuncusunu bırakmaz. yarı dönemde yapılan transferler alternatif olur,as transfer olmaz. takım zaten çöp dolu , sen gidip gene çöp alıyorsun.

11/12 sezonu gibi bir devrim olmadığı sürece bu takım iflah olmaz.

• İyi topçu güzel transfer
  • Hayaller çilek gerçekler donk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

zuahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahah yorumlara bak.

takım o kadar leş ki donk'a iyi transfer ediyorlar :DD mustafa sarp'ı , necati ateş'i transfer etsek ; '' lig için gayet iyi böyle pişmiş adamlara ihtiyacımız var (: '' .

şöyle oyuncular alındığında ve şöyle yorumlar geldiğinde bir oyuncunun başarılı olduğunu görmedim. küfür edilerek yollandı. hâlâ da amatör amatör yorumlar. iyi oyuncu (: pişmiş oyuncu (: . siz de haklısınız , takım sıradan bir anadolu takımından farkı kalmadığı için böyle transferler iyi gözünüzde. '' Galatasaray seviyesinde '' bir takımda yapamaz diyemiyorum,parmaklarım varmıyor o o cümleyi yazmaya.

6 aydır o bölge oynayan bir oyuncu alıyoruz ahahaha. yorumlar o kadar ılımlı ki. takımdan iyice umudumu kesmeye başladım. en kötüsü de buna taraftarın alışması. savunmaları da şu olur ; '' ne diyelim , umut ediyoruz , takım için iyisini istiyoruz elimizden gelen bu , ön yargılı olmayın (: ''

konuşulan paralar da doğruysa bu takım iflah olmaz.para yoksa yapma transfer felan . yarı dönemde kimse iyi oyuncusunu bırakmaz. yarı dönemde yapılan transferler alternatif olur,as transfer olmaz. takım zaten çöp dolu , sen gidip gene çöp alıyorsun.

Saçma sapan spam mesajlarla millete laf yetiştireceğine kendine dön de bir bak. Devre arasında neyin devrimini yapacaksın? Yaya Toure mi getireceksin?

• GAYET GÜZEL TRANSFER (:
    LİGİ TANIYAN , BİLEN OYUNCU EN AZINDAN PİŞMİŞ SONUÇTA (: ( 1.5-2MİLYON SAPLAYACAK PİŞMİŞİ DE GÜZEL OLUR TABİ SEVERSİN PİŞMİŞİ )
    OO ÇOK İYİ OLDU BU O MEVKİ İÇİN TRANSFER LAZIMDI (: ( 6 AYDIR ORDA OYNUYOR)
    OOO HADİ GENE İYİYİZ , SIRA FORVET -SAĞ BEK TRANSFERİNDE , KORK BİZDEN FB-BJK ŞANPİYON OLACAZ (: (SAĞ BEK HOLLANDA-FRANSA LİGİNİN SABRİSİ ALINIR FORVET NİASSE ALINIR )
    OFF ÖN YARGILISINIZ HEP (:
  • quote:

Bunun da derdi kaç para vereceğimiz, yazık kıyamam.
  • Büyük transfer dursun başkan olmasa bu transfer olmazsa staywithusdursunbasgan

• Mühim olan rakamlar, ki bir açıklama yapılmadı sanırım?

6 ay sonra serbest kalacak bir oyuncuya, diğer bir deyişle bosman kuralı kapsamında şuan imza attırabileceğimiz birine çılgın rakamlar verilmedi umarım.

1-1.5 mil euro idealdir kısaca bonservisi için, fazlası zarar, kerizlik bana kalırsa.
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Birader senin gibi adamların haklı çıktığı hiçbir zaman olmadı. böyle gelenekci,metin oktay edebiyatı yapan adamlara laf anlatmıyorum. dursun-hamza konusunda hiç yanılmadım,bunda da yanılmayacağım. senin gibi mizuhara felan var. ölümüne destek vermiyorum ben , eleştirimi yaparım.

sorunu da gelecek olursak . ne yazmşım ben orda , devre arasında devrim mi beklemişim ben,yarı dönemde iyi oyuncu alamazsın zaten demişim. alacağın alternatif olur , elinde o kadar çöp varken gidip niye bir çöp daha alıyorsun acaba ? hamzanın çöpleri yetmedi mi daha ? lig arasında devrim dediğin ; sneijder-drogba gibi olur. onların da durumu ortadaydı. bir daha zor olur öyle şeyler. paran yoksa alma .

diyorum ya senin gibi tiplere laf anlatmak beni boğuyor. ama anlatacam.

beşiktaş'ta ki oyunculara bak , oynadıkları oyuna bak aldıkları paraya bak. donk gibi bir adama 1.5-2m vereceksin. rezalettir bu. daha bunun nesini savunacaksın acaba ? savunursun gerçi, galatasaray ruhu metin oktay felan ali samiyen felan felan.

ligte şampiyon olacağını mı sanıyorsun sen ? bu kadro ile avrupa liginde de bir şey yapamazsın. ne için yaptın bu transferi ZTK için mi ?

• quote:

Her yerde yıllık 1.5 diyor 2 diyen kaynak linklerini gönderebilir misin ?

• quote:

Birader senin gibi adamların haklı çıktığı hiçbir zaman olmadı. böyle gelenekci,metin oktay edebiyatı yapan adamlara laf anlatmıyorum. dursun-hamza konusunda hiç yanılmadım,bunda da yanılmayacağım. senin gibi mizuhara felan var. ölümüne destek vermiyorum ben , eleştirimi yaparım.

sorunu da gelecek olursak . ne yazmşım ben orda , devre arasında devrim mi beklemişim ben,yarı dönemde iyi oyuncu alamazsın zaten demişim. alacağın alternatif olur , elinde o kadar çöp varken gidip niye bir çöp daha alıyorsun acaba ? hamzanın çöpleri yetmedi mi daha ? lig arasında devrim dediğin ; sneijder-drogba gibi olur. onların da durumu ortadaydı. bir daha zor olur öyle şeyler. paran yoksa alma .

diyorum ya senin gibi tiplere laf anlatmak beni boğuyor. ama anlatacam.

beşiktaş'ta ki oyunculara bak , oynadıkları oyuna bak aldıkları paraya bak. donk gibi bir adama 1.5-2m vereceksin. rezalettir bu. daha bunun nesini savunacaksın acaba ? savunursun gerçi, galatasaray ruhu metin oktay felan ali samiyen felan felan.

ligte şampiyon olacağını mı sanıyorsun sen ? bu kadro ile avrupa liginde de bir şey yapamazsın. ne için yaptın bu transferi ZTK için mi ?

Donk gibi adama 1-2 m vermek mi mesele bu durumda? Donk'dan daha iyi bir oyuncun var mı senin elinde? Orta sahada sert oynayabilecek, güçlü bir fiziğe sahip oyuncun 1 tane bile var mı elinde? Yemin ederim saçma sapan konuşuyorsun ya. Gelenekçi falan da değilim.

Çapsızların kafalarına taş düşer de cuk diye oturacak kaliteli sağ bek ve yüksek bitiriciliğe sahip forvet alabilmeyi akıl ederlerse evet, şampiyon olabilme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. Asıl sorun buna inananlarda değil, senin gibi Galatasaray adının olduğu yerde umudunu kaybedebilenlerde.

Ligin en iyi kalecisi ve 10 numarası halâ bu takımda. Her şeye rağmen ligde en çok gol atan takım. Muslera, Carole, Chedjou, Denayer + kaliteli bir sağ bek ve form tutmuş Donk ile gol yeme sorununu da çözer bu takım. Kafanı yorma sen.

• Başarı ve büyük takıma aç hırslı bir futbolcu. Canını dişine takar eminim. Hayırlısı olsun.
  • quote:

abime ordan bir pogba sar paket olsun.

• Gereksiz bir transfer o bölgede Chedjou dan daha iyi bir performans gösterecegini sanmiyorum.Bir an ònce stoper sağbek forvet mevkilerine direkt ilk 11 de oynayacak adam lazim.Hiç umidim yok Türkieyede devre arasi transferlerinin yüzde 90 TIRT dır...

• Yok ağa yav o pişmemiş, çiğ çiğ güzel olmaz. Hürriyet guceri alsak daha iyiydi, donk'a göre daha iyi pişmiş. Fakat dışı biraz yanmış.

Yanık seviyorum diyorsan ; 2000, kadrosundan suat kaya'yi transfer edelim. Taş gibi oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

Vasat bir oyuncu transferi daha. Yakışırrrr avrupa fatihine

sizin gibi ikinci seviye takımlara ne yakışır 20 yılda 2 şampiyonlukmu
  • quote:

konuda gördüğüm en '' akıllı '' yorum bu oldu.. bakın düşünün bu konuya yazan 10 15 gs lının içinden sadece 1 TANE gerçekleri görebilen bir kardeşimiz çıkmış.. geri kalanlar? geri kalanlar aynı bu arkadaşın da dediği gibi umutsuzluğun , bitmişliğin ve bir çaresizliğin temsili.. gerçekten bu takımın bu denli acı ve rezalet bir tablo göstereceğini hayal dahi edemezdim. ama gördüğünüz gibi son durum işte bu vahim tablo.. değişim daima TARAFTAR ile başlar. ama öyle ultrAsşan gibi KUKLARDAN oluşan değil , gerçekten takımın en REZİL anında bile gittiği uçurumu görüp önüne kendini siper edicek vefakar taraftar.. ama bu şuan tam tersine dönmüş durumda. nasıl mı? işte bu şekilde. şuradaki ufacık bir azınlıkta bile 1 TANE akıllı yorum çıkıyorsa dışarda böyle düşünebilen skor taraftarı olmayan kafadan kaç tane vardır siz tahmin edin. ve işte bu kafalar o uçurumun önüne kendini atmaz amaan düşerse düşsün der ve düşer gider.. sonumuzda aynen böyle olacak işte.

bu transfer resmen bize küfür etmektir.. resmen dalga geçmektir. tescilli futbol cahilini galatasarayı '' küçük akhisar '' yaptı diye en ağır sözleri söyledik ama şuan takımın başkanı sıfatındaki tarihin EN REZİLİ takımın '' anadolu'' ekibi yapmaktaki ısrarından bir an olsun vazgeçmemeye kararlı.. nasıl yapmasınki? destek veren '' sözde '' gslıları şimdiden mutlu etmiş baksanıza ama tescilli futbol cahili giderkende demiştik YILANIN BAŞINI ezmek mesele diye.. görünen o ki ezdirmeyenler olduğu sürece bu vasıfsızlık silsilesi işte böyle acı şekilde devam edecek..

yazık... gerçekten çok yazık...

• Donk,Douglao,Atıf şeyşu,Cicinho,Ndiaye,Rodallega+Yedek Santrafor için Eren derdiyok, GSde para sıkıntısı varsa büyük transfer yapamıcaksa anadoludan bu adamları alabilir.şuan ki mevcut kadrodan çok daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.