Şimdi Ara

Ryan Donk'un transferi kesinleşti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Hayırlı olsun. Lig için iyi oldu, umarım bir sağ bek, forvet ve olursa kanat alırsak. Şampiyon olucaz gibime geliyor, nedense mustafa denizliye çok güveniyorum.

Geçen sezon elinizden 4. yıldızı aldık, sizden daha büyük olduğumuzu yine gösterdik. Bu kadar korkmanızı anlıyorum, sezon sonu bakalım böyle gülebilecek misiniz :)
  • Rakip taraftar dışında Donk'a iyi transfer diyen net takıma ihanet ediyordur. Birde üstüne 2 3 milyon euro bonservis, Donk'a da senelik 1.5 milyon vs vermişsek vay halimize.

Takım zaten çöp, üstüne çöpün ağzını büyütüyoruz. Yeni Dany hayırlı olsun.
  • Beşiktaş'taki Cisse etkisi yapabilir. Mustafa hoca tek ön libero önünde 2 orta saha ile oynuyor. Donk-Selçuk-Sneijder yapacak yada Sneijderide sol açık yapar. Bizde Tello sağ açık Ekrem Dağ sol açık oynuyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Rakip taraftar dışında Donk'a iyi transfer diyen net takıma ihanet ediyordur. Birde üstüne 2 3 milyon euro bonservis, Donk'a da senelik 1.5 milyon vs vermişsek vay halimize.

Takım zaten çöp, üstüne çöpün ağzını büyütüyoruz. Yeni Dany hayırlı olsun.

Kimi alicaz kardeş bu tarz bi adam için en az 5milyon bonservis 1.5 2de maaş vermen lazım hem baska adam alsan uyum sorunu war. direk hazır katkı sağlayacak bi adam lazım ligide tanıyor iş yapar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel transfer. Hayırlı olsun beyler.

• Şuanki halimizle yapılabilecek iyi bir transfer bence.Kasımpaşanın maçlarını takip ediyorum.Özellikle orta alanda kafa toplarını alabilecek olmamız çok iyi olacak.
  • Beyler fatihte oturduğum için kasimpasanin bir çok maçına gidiyorum biletler ucuz zaten donku canlı izledim pas alışverişi pozisyon alması falan çok iyi bilalden joseden iyidir yani ama bi melo beklemeyin o fizik gücü hırsı falan yok

bilalin v2 sürümü zenci modeli gibi dusunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Hayırlı olsun. Lig için iyi oldu, umarım bir sağ bek, forvet ve olursa kanat alırsak. Şampiyon olucaz gibime geliyor, nedense mustafa denizliye çok güveniyorum.

Geçen sezon elinizden 4. yıldızı aldık, sizden daha büyük olduğumuzu yine gösterdik. Bu kadar korkmanızı anlıyorum, sezon sonu bakalım böyle gülebilecek misiniz :)

• Aynen kardeşim, net iyi transfer :d ligi felan da tanıyor hem.
     Ryan Donk'un transferi kesinleşti.

• Çok daha önce almalıydık bence. Ufak bir meşeli etkisi yapsa yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, Kasımpaşa'da ki performansının çok çok üstüne çıkması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Beyler fatihte oturduğum için kasimpasanin bir çok maçına gidiyorum biletler ucuz zaten donku canlı izledim pas alışverişi pozisyon alması falan çok iyi bilalden joseden iyidir yani ama bi melo beklemeyin o fizik gücü hırsı falan yok

bilalin v2 sürümü zenci modeli gibi dusunun

Melonun sakin olanı çaktırmadan yapıyor ne yapıyorsa bu adam öyle göründüğüne bakma.
  • Bu tarz ligden yabancı alınan topçular fener'e yarıyor genelde

örnek webo,bizde daha pek tutmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

20 yılda 3. Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim. En az 4 sene şaibeli şampiyon oldunuz ne anlatıyosun sen fazla gaza gelme yani Oburix

20 yılda 3 diye düzeltmiş utanmadan

• Guarin,De Jong tarzı adam isterken Avrupada oynatacağımız adama bak. Şu adama iyi transfer der hale geldik. Meğer ne kötüymüşüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

20 yılda 3. Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim. En az 4 sene şaibeli şampiyon oldunuz ne anlatıyosun sen fazla gaza gelme yani Oburix

la de get boş yapma
  • Melo dan sonra o bolgeyi doldurmak cok zor. Devsirme topcuyla daha zor. Sezon sonuna kadar idare eder

• sözleşmesi bitecek olan adama bakalım yine ne kadar verdik ..Cidden pis işler dönüyor bizim takımda
  • şu transferi sadece umutun kontratından çıkacağız diye istiyordum o da olmayacksa tamamen rezalet iş bilmezllik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

sözleşmesi bitecek olan adama bakalım yine ne kadar verdik ..Cidden pis işler dönüyor bizim takımda

İndira Gandhi diyosun yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.