|
Bildirim
Bir kere rynairla uçtum. Metronun otobüslerinden halliceydi.
|
Kendisi hiç uygulanmamasından yana, bu adam dünya havacılığının kanseridir. zaten thynin 158 koltukla uçurduğu uçakları 189 koltuklu halde uçuruyor, herşey ilave para.
|
Uçarsan Ekim’e uçmazsan ... kadar. Pegasus bunların yanında Air Force One kalır o derece rezil ve çakal havayolları. Normalde uçuş öncesi 2 saat olan checkin süresi bunlarda 1 saattir ve aşarsan 70 Euro ceza ödersin yada uçağa bindirmezler. Keşke yokolup gitseler
|
Niye herkes bu kadar tepki vermiş anlamadım.
Kullandığı kelimeler güzel olmasa da haklı gibi. Kanunlar yüzünden zararına uçuş yapması gerekiyorsa,yapmayabilir, Hakli değil midir ? Ayrıca uçak gibi kapalı bir ortamda ne kadar faydalı bir yöntem bu? Sen esnaf olsan, sana korona var zararına sat deseler ne diyeceksin? Ucuz uçak hizmetini beğenmeyen arkadaşları da anlamadım. Ne güzel işte her fiyata bilet var ,herkese hitap ediyor. Çok pahalı fiyatlarla sadece zenginlere hitap etse daha mi iyi olacaktı? Beğenmiyorsan başkasını kullan. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Nisan 2020; 18:36:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|