Şimdi Ara

Ryl2 Gercekten Muthis Oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bedne oyunu indirip başladım ama falan kasamadım cunku savaş daveti geldi merak ettim kabul ettim ama savaş bitene kadar ordan cıkamyorsunuz .. o yüzden orda da kasamadım ama lwl 8 0 90 adamlar oldugu için düşe itemleri bıraktılar bende bi kosu gidip aldım baya bi param oldu 500 k kadar ama kasması co k kolay ve yer aramaya bile gerek yok haritada nerde kasıcanı gösteriyo cok süper oyu n ama işte bazan bi lag baslıyo oynayamıyosun ama savaş sırasında hiç lag olmadı sadece sehir içlerinde oluyo bende baslayın oyunda gunnerm
    hades serverında orcum
  • web site uzantısı "my" olunca malezya serveri sanmıştım. Skill olayınıda hasbel kader halletmiş bulunuyorum. Aynı kitaptan lvl atlayana kadar almak gerekiyormuş.
  • beyler ben baslamayi dusunuom ama karakterler hakkinda bilgi istiom bide oyun gercekten gzl mi ??? oynayanlar cwplasin
  • yazmayi unuttum oyunda silah kullanan karakter var mi????
  • En iyi online oyun grafik dersen Line Age 2 ve Everquest 2'ye bak onlardaki grafik Wow'dan daha iyi...

Oyunda silah kullanan var Gunner... Ak'kan Combatant açarsın Lvl 10 olunca Gunner'ı seçersin itemlerini skillerini aldıktan sonra silahı kullanırsın... Ama dediğim gibi Lvl 40'tan sonra oyun çok bayıyo... Quest'ler çok karışık ya da bana öyle geldi...
  • çalışıo format atmayalı 6 ay oldu format atarsam 1-2 kasma var onlarda gider eyw.
  • bence kötü bir oyun, oynanırlık sıfır üstelik grafiklerde övdüğünüz kadar değil kötü grafiklere sahip
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.