Şimdi Ara

Ryl2 Gercekten Muthis Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kac vidio seyrettim ... Oyunda cok Muthis grafikler var .. Oynanabilirlik cok iyi Gorunuyor. Skiller cok kapsamlı etkileyici .. Harita iyi.. Lvl kasma Kolay diyolar.. Pk hakkında bir bilgim yok.

Vidio Link Verim.. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye Ederim .. Aradıgım Gibi bir Oyun diyebilirim Free to play

http://www.youtube.com/watch?v=P6NPvozKA9U

• bu oyunla ilgili bi yorum yapmıştım okadarda etkileyici bulmamıştım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLEMARCH

bu oyunla ilgili bi yorum yapmıştım okadarda etkileyici bulmamıştım ama
    quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

senin açıklama yapmadığın oyun yok zaten oyun kurdu meaşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

senin açıklama yapmadığın oyun yok zaten oyun kurdu meaşallah

Alıntıları Göster
    Fena değil... Lvl 40'a kadar gayet hızlı lvl atlanıyor... Ama lvl 40'tan sonra tıkanıyosun... Çok zorlaşıyo... Skillerin yapılışı etkiliyici... Bir skill yapıldımı 1km öteden görebilirsin :P 42 ShadowOff ve 40 Lvl Human Warrior var :P Ama dediğim 40'a kadar güzel ondan sonra sadece boş yere kesiyon kesiyon kesiyon...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Fena değil... Lvl 40'a kadar gayet hızlı lvl atlanıyor... Ama lvl 40'tan sonra tıkanıyosun... Çok zorlaşıyo... Skillerin yapılışı etkiliyici... Bir skill yapıldımı 1km öteden görebilirsin :P 42 ShadowOff ve 40 Lvl Human Warrior var :P Ama dediğim 40'a kadar güzel ondan sonra sadece boş yere kesiyon kesiyon kesiyon...

Alıntıları Göster
    PK OLAYINI ANLATSANIZ IRK FALAN YOK GALİBA DA NASIL OLUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan-ya

PK OLAYINI ANLATSANIZ IRK FALAN YOK GALİBA DA NASIL OLUYOR

Alıntıları Göster
    lwl 49um guild arıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacro

lwl 49um guild arıorum

Alıntıları Göster
    2 ırk var... Human ve Ak'kan diye... Pk olayıda Duel attıktan sonra oluyor... Yani istediğine Pk yapamıyosun anca Duel atman veya atması gerekir... Bir de belirli günlerde savaşlar düzenleniyor... İster gidersin ister gitmezsin o olay güzel... Yani uyarı geliyor savaşa katılmak istermisin diye Evet dersen haritaya postalıyor seni ve savaş bitene kadar çıkamıyorsun (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

2 ırk var... Human ve Ak'kan diye... Pk olayıda Duel attıktan sonra oluyor... Yani istediğine Pk yapamıyosun anca Duel atman veya atması gerekir... Bir de belirli günlerde savaşlar düzenleniyor... İster gidersin ister gitmezsin o olay güzel... Yani uyarı geliyor savaşa katılmak istermisin diye Evet dersen haritaya postalıyor seni ve savaş bitene kadar çıkamıyorsun (:

Alıntıları Göster
    site verirmisin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenos99

site verirmisin dostum

Alıntıları Göster
    ewt oyunu nerden indircen link pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disaster_TR

ewt oyunu nerden indircen link pls

Alıntıları Göster
    Ya bu oyun çok laglı. MAlezya serveri olduğu içinmi böyle? Avrupa serveri bulamadım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessago

Ya bu oyun çok laglı. MAlezya serveri olduğu içinmi böyle? Avrupa serveri bulamadım varmı?

Alıntıları Göster
    lag fazla olmuo bende hta cok az oluo
  • quote:

lag fazla olmuo bende hta cok az oluo

Alıntıları Göster
    abi benim pc 256 mb ram var 2.67 GhZ 128 ekran gartı
    Bunla knightı çok rahat oynuom bu oyunda kasarmı pisko grafikler var gördügüm üzre ???
    cevap pls
  • quote:

Bunla knightı çok rahat oynuom bu oyunda kasarmı pisko grafikler var gördügüm üzre ???
    cevap pls

Alıntıları Göster
    256 ram la çok zor.
  • quote:

256 ram la çok zor.

Alıntıları Göster
    o kadar cok kasıcaını sanmıorm ama bilemicem
  • quote:

cevap pls

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erenos99

cevap pls

çalısır merak etme.benim eski sistemde seninkine yakındı hatta daha beterdi
    ben o sistemle WoWu çalistirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: LITHIUM

quote:

Orjinalden alıntı: erenos99

cevap pls

çalısır merak etme.benim eski sistemde seninkine yakındı hatta daha beterdi
    ben o sistemle WoWu çalistirdim

Alıntıları Göster
    Bu bir online oyun, yani oyun takılsa ölümüzü olur. Bu oyunda düşük özelliklerde bile güçlü bir sistem istiyor.

• quote:

Bu bir online oyun, yani oyun takılsa ölümüzü olur. Bu oyunda düşük özelliklerde bile güçlü bir sistem istiyor.

Alıntıları Göster
    ABİ BİRİNİZ SİTEYİ VEREBİLİRMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun1993

ABİ BİRİNİZ SİTEYİ VEREBİLİRMİ

Alıntıları Göster
    lag sadece sehrin icinde herkezin bekledii yerde birazcık oluo baska hiç bir yerde olmuo oda birden kalabalık yere girildii icin ole kasıo artı arkadaş demişki '' Çalısır merak etme. benm eski sistemde seninkine yakında hatta daha berbattı benim o sistemle wowu calıştırdım'' dio WoW'da online oyun hatta online oyunların arasında en iyisi grafik ve dier butun acılardan en ii WoW ama ryl2'de onun kadar iyi bence denemeye değer bir oyun

Oyunun Sitesi :http://www.ryl2.com.my/

• quote:

lag sadece sehrin icinde herkezin bekledii yerde birazcık oluo baska hiç bir yerde olmuo oda birden kalabalık yere girildii icin ole kasıo artı arkadaş demişki '' Çalısır merak etme. benm eski sistemde seninkine yakında hatta daha berbattı benim o sistemle wowu calıştırdım'' dio WoW'da online oyun hatta online oyunların arasında en iyisi grafik ve dier butun acılardan en ii WoW ama ryl2'de onun kadar iyi bence denemeye değer bir oyun

Oyunun Sitesi :http://www.ryl2.com.my/

Alıntıları Göster
    Bu bulduğumuz lvl 2 skill kitaplarını nasıl kullanacağız. lvl 39 um hala eski skillerle oynuyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

bu oyun avrupa yapımı ve zaten avrupa serverı lag fazla olmuyo

ama oyunu rahat oynayabilmeniz için iyi bir sisteme sahip olmanız lazım yoksa şehire giremessiniz bile

ve oyunuda story diye bişey yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.