Bir kac vidio seyrettim ... Oyunda cok Muthis grafikler var .. Oynanabilirlik cok iyi Gorunuyor. Skiller cok kapsamlı etkileyici .. Harita iyi.. Lvl kasma Kolay diyolar.. Pk hakkında bir bilgim yok.
Vidio Link Verim.. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye Ederim .. Aradıgım Gibi bir Oyun diyebilirim Free to play
bu oyunla ilgili bi yorum yapmıştım okadarda etkileyici bulmamıştım ama
quote:
Orijinalden alıntı: POLEMARCH
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH
senin açıklama yapmadığın oyun yok zaten oyun kurdu meaşallah
quote:
Orijinalden alıntı: LORDFURKAN
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH
senin açıklama yapmadığın oyun yok zaten oyun kurdu meaşallah
Alıntıları Göster
Fena değil... Lvl 40'a kadar gayet hızlı lvl atlanıyor... Ama lvl 40'tan sonra tıkanıyosun... Çok zorlaşıyo... Skillerin yapılışı etkiliyici... Bir skill yapıldımı 1km öteden görebilirsin :P 42 ShadowOff ve 40 Lvl Human Warrior var :P Ama dediğim 40'a kadar güzel ondan sonra sadece boş yere kesiyon kesiyon kesiyon...
quote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
Fena değil... Lvl 40'a kadar gayet hızlı lvl atlanıyor... Ama lvl 40'tan sonra tıkanıyosun... Çok zorlaşıyo... Skillerin yapılışı etkiliyici... Bir skill yapıldımı 1km öteden görebilirsin :P 42 ShadowOff ve 40 Lvl Human Warrior var :P Ama dediğim 40'a kadar güzel ondan sonra sadece boş yere kesiyon kesiyon kesiyon...
Alıntıları Göster
PK OLAYINI ANLATSANIZ IRK FALAN YOK GALİBA DA NASIL OLUYOR
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan-ya
PK OLAYINI ANLATSANIZ IRK FALAN YOK GALİBA DA NASIL OLUYOR
Alıntıları Göster
lwl 49um guild arıorum
quote:
Orijinalden alıntı: nacro
lwl 49um guild arıorum
Alıntıları Göster
2 ırk var... Human ve Ak'kan diye... Pk olayıda Duel attıktan sonra oluyor... Yani istediğine Pk yapamıyosun anca Duel atman veya atması gerekir... Bir de belirli günlerde savaşlar düzenleniyor... İster gidersin ister gitmezsin o olay güzel... Yani uyarı geliyor savaşa katılmak istermisin diye Evet dersen haritaya postalıyor seni ve savaş bitene kadar çıkamıyorsun (:
quote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
2 ırk var... Human ve Ak'kan diye... Pk olayıda Duel attıktan sonra oluyor... Yani istediğine Pk yapamıyosun anca Duel atman veya atması gerekir... Bir de belirli günlerde savaşlar düzenleniyor... İster gidersin ister gitmezsin o olay güzel... Yani uyarı geliyor savaşa katılmak istermisin diye Evet dersen haritaya postalıyor seni ve savaş bitene kadar çıkamıyorsun (:
Alıntıları Göster
site verirmisin dostum
quote:
Orijinalden alıntı: erenos99
site verirmisin dostum
Alıntıları Göster
ewt oyunu nerden indircen link pls
quote:
Orijinalden alıntı: Disaster_TR
ewt oyunu nerden indircen link pls
Alıntıları Göster
Ya bu oyun çok laglı. MAlezya serveri olduğu içinmi böyle? Avrupa serveri bulamadım varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Wessago
Ya bu oyun çok laglı. MAlezya serveri olduğu içinmi böyle? Avrupa serveri bulamadım varmı?
Alıntıları Göster
lag fazla olmuo bende hta cok az oluo
quote:
Orijinalden alıntı: nacro
lag fazla olmuo bende hta cok az oluo
Alıntıları Göster
abi benim pc 256 mb ram var 2.67 GhZ 128 ekran gartı Bunla knightı çok rahat oynuom bu oyunda kasarmı pisko grafikler var gördügüm üzre ??? cevap pls
quote:
abi benim pc 256 mb ram var 2.67 GhZ 128 ekran gartı Bunla knightı çok rahat oynuom bu oyunda kasarmı pisko grafikler var gördügüm üzre ??? cevap pls
Alıntıları Göster
256 ram la çok zor.
quote:
256 ram la çok zor.
Alıntıları Göster
o kadar cok kasıcaını sanmıorm ama bilemicem
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: erenos99
çalısır merak etme.benim eski sistemde seninkine yakındı hatta daha beterdi ben o sistemle WoWu çalistirdim
quote:
Orijinalden alıntı: LITHIUM
quote:
Orjinalden alıntı: erenos99
çalısır merak etme.benim eski sistemde seninkine yakındı hatta daha beterdi ben o sistemle WoWu çalistirdim
Alıntıları Göster
Bu bir online oyun, yani oyun takılsa ölümüzü olur. Bu oyunda düşük özelliklerde bile güçlü bir sistem istiyor.
quote:
Bu bir online oyun, yani oyun takılsa ölümüzü olur. Bu oyunda düşük özelliklerde bile güçlü bir sistem istiyor.
Alıntıları Göster
ABİ BİRİNİZ SİTEYİ VEREBİLİRMİ
quote:
Orijinalden alıntı: ozgun1993
ABİ BİRİNİZ SİTEYİ VEREBİLİRMİ
Alıntıları Göster
lag sadece sehrin icinde herkezin bekledii yerde birazcık oluo baska hiç bir yerde olmuo oda birden kalabalık yere girildii icin ole kasıo artı arkadaş demişki '' Çalısır merak etme. benm eski sistemde seninkine yakında hatta daha berbattı benim o sistemle wowu calıştırdım'' dio WoW'da online oyun hatta online oyunların arasında en iyisi grafik ve dier butun acılardan en ii WoW ama ryl2'de onun kadar iyi bence denemeye değer bir oyun
lag sadece sehrin icinde herkezin bekledii yerde birazcık oluo baska hiç bir yerde olmuo oda birden kalabalık yere girildii icin ole kasıo artı arkadaş demişki '' Çalısır merak etme. benm eski sistemde seninkine yakında hatta daha berbattı benim o sistemle wowu calıştırdım'' dio WoW'da online oyun hatta online oyunların arasında en iyisi grafik ve dier butun acılardan en ii WoW ama ryl2'de onun kadar iyi bence denemeye değer bir oyun